تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 91 هستید؟

راي دهنده
367. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

190 51.77%
  • تجربی

105 28.61%
  • انسانی

20 5.45%
  • هنر

17 4.63%
  • سایر رشته ها

35 9.54%
صفحه 266 از 461 اولاول ... 166216256262263264265266267268269270276316366 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,651 به 2,660 از 4605

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 91 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

آخر فروم باز SuperSt@r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    نيوكمپ

پيش فرض

اگر شبانه قبول شدید مانعی نداره ولی اگر روزانه بوده امسال و سال بعد محرومید

فک کنم فقط یه سال محروم میشه نه دوسال

داره خودمونی میشه #gharibe#'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

برادرا و خواهرای عزیز، پسر داییم اومده خونمون و اونم مثه ما امسال کنکور داره ولی متاسفانه تا الان نخونده،منم هرچی میگم افاقه نمیکنه و تاثیری رو روحیش نداره و فک میکنه دارم امیدوارش میکنم
    یدفه یاده اینجا افتادم
    اساتید یه راهنماییش بکنن،حرف منو که گوش نداده،خواهشا امیدواری کاذبم بهش ندین(با اصرارخودش این یه تیکرو نوشتم)
    آیا امیدی هس یه رشته خوب قبول شه؟
    چه چجوری باید تو این 4 ماه باقی مونده درس بخونه؟
    خواهشا اساتیدیم که مدتی بود تو بحثا شرکت نمیکردن هم نظراشونو بدن که هم سوال پسر دایی منه و هم خیلیای دیگه که تا الان بیخیال بودن
    دم همگی گرم
    به نظر من ایشون برن پیش یک استاد مشاور تحصیلی خوب
    با 4 ماه میشه نتیجه گرفت، به شرطی که روزی 12 ساعت مفید بخونه و تست بزنه !
    کلاس های جمع بندی هم میتونه کمکش کنه .
    خواستن توانسته ، به خودت ایمان داشته باش.
    تو درستو بخون یا ان شالله نتیجه خواهی گرفت یا اینکه شروع کردی و سال بعد نتیجه ی عالی میگیری، اگر مدام این افکار منفی رو داشته باشی که بقیه شروع کردن ، میرسم یا نه و فلان و .... به خودت ضربه زدی ، فقط شروع کن!
    از همین الان !
    این کلمات رو کنار بذار که نمیرسم و هنوز دیر نمیشه و سال بعد شروع میکنم!
    نباید بزاری یه سال عقب بمونی ! سعی با دوستات بری جلو. واقعا اینکه بخوای یه سال تو خونه بشینی و درس بخونی سخته !
    شروع کن ! نمیتونم و نمیشه و نمیرسم رو کنار بذار ، هیچ کاری از یک انسان بعید نیست، قوی باش ، ما هم واست دعا میکنیم
    ان شاالله نتیجه ی خوبی میبینی، به شرطی که تلاش بی وقفه رو کنار نذاری .
    توکل به خدا رو هم فراموش نکن .

3. این کاربر از #gharibe# بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه urchin7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    قشم

پيش فرض

بابا امروز نذاشته من درس بخونم،از صب تا حالا دارم بهش میگم،از قصد جلو روش کتاب دستم میگیرم تا بیشتر انگیزه بگیره،میگه من با انگیزه دادن کارم راه نمیفته،یکی با برنامه و دلیل بهم بگه چجوری درس بخونم
    خدایی از یه نظرم راس میگه،واقعا با این حجم درسا سخته که تو 4 ماه بخونی و نتیجه خوب بیاری(البته دور از چش پسر داییم)

ببین یه برنامه براش بریز! چه مباحثی بخونه !از الان تا نوروط چکار کنه! نوروز! بدونه با چی سر و کار داره! به نظر من که اگه بخواد می تونه یه رتبه خوب بیاره

5. 2 کاربر از urchin7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال moh72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

برادرا و خواهرای عزیز، پسر داییم اومده خونمون و اونم مثه ما امسال کنکور داره ولی متاسفانه تا الان نخونده،منم هرچی میگم افاقه نمیکنه و تاثیری رو روحیش نداره و فک میکنه دارم امیدوارش میکنم
    یدفه یاده اینجا افتادم
    اساتید یه راهنماییش بکنن،حرف منو که گوش نداده،خواهشا امیدواری کاذبم بهش ندین(با اصرارخودش این یه تیکرو نوشتم)
    آیا امیدی هس یه رشته خوب قبول شه؟
    چه چجوری باید تو این 4 ماه باقی مونده درس بخونه؟
    خواهشا اساتیدیم که مدتی بود تو بحثا شرکت نمیکردن هم نظراشونو بدن که هم سوال پسر دایی منه و هم خیلیای دیگه که تا الان بیخیال بودن
    دم همگی گرم
    من خودم پارسال دقیقا همین اشتباهو کردم گفتم تو 4 ماه چی میشه خوند دیگه دیر شده واقعا اشتباه کردم امسالم تقریبا 1 ماهه شروع کردم شما فکر نکن همه از اول تابستون نشستن روزی 12 ساعت خوندن
    الان باید بری قسمتایی رو که بیشتر سوال میاد رو بیشتر روشون کار کنی مثلا از فیزیک 1 قسمت نور 6 تا سوال میاد (میشه %13 )که واقعا هم کم حجم و سادست
    اینم بودجه بندی سال های گذشته (از مجله کانون در واقع تنها مطلب مفیدیه که تو کل مجله های کانون وجود داره!):

اینا فقط ماله ریاضیه واسه تجربی و انسانی و هنر ودروس عمومی صفحات 30 تا 39 این فایل pdf رو نگاه کنید (مجله 38 ـه کانون حتما دانلود کنید):
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by moh72; 05-03-2012 at 15:33.

7. 9 کاربر از moh72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه 30 ریاضی شد چرا رفت سربازی ؟ اصلا چرا بعدش تجربی رفت؟ چرا زبان ؟ وا !
    پ.ن : ساعت 4.30 است و الان بعد از 5 ساعت درس خوندن داشتم میخوابیدم و خوابم نمیبرد !
    چون باید میرفت سربازی،مثه اینکه سنش بالاتر بود و اونسالی که قبول شده بود غیر مجاز ثبت نام کرده بود اما نظام وظیفه 30 کنکور یا 3 رو نمیشناسه
    باید بری سربازی حتی اگه همچین رتبه ای آوره باشی

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من خودم پارسال دقیقا همین اشتباهو کردم گفتم تو 4 ماه چی میشه خوند دیگه دیر شده واقعا اشتباه کردم امسالم تقریبا 1 ماهه شروع کردم شما فکر نکن همه از اول تابستون نشستن روزی 12 ساعت خوندن
    الان باید بری قسمتایی رو که بیشتر سوال میاد رو بیشتر روشون کار کنی مثلا از فیزیک 1 قسمت نور 6 تا سوال میاد (میشه %13 )که واقعا هم کم حجم و سادست
    اینم بودجه بندی سال های گذشته (از مجله کانون در واقع تنها مطلب مفیدیه که تو کل ملا کانون وجود داره!):
    اینا فقط ماله ریاضیه واسه تجربی و انسانی و هنر ودروس عمومی صفحات 30 تا 39 این فایل pdf رو نگاه کنید (مجله 38 ـه کانون حتما دانلود کنید):
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اول بگم که پسر داییم یه روز دیگه مهمون ماست و حتما قبل رفتن میاد یه تشکر از همه دوستانی که راهنماییش کردن میکنه

دوم در مورد خودمه،از الان میشه رفت آزمونای قلم چی،کلا آزمونا چجورین؟
    هزینش و لوازم جانبی ای که میدن چیه؟منظورم اینه جزوه ای چیزی میدن؟

پروفشنال moh72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

اول بگم که پسر داییم یه روز دیگه مهمون ماست و حتما قبل رفتن میاد یه تشکر از همه دوستانی که راهنماییش کردن میکنه

دوم در مورد خودمه،از الان میشه رفت آزمونای قلم چی،کلا آزمونا چجورین؟
    هزینش و لوازم جانبی ای که میدن چیه؟منظورم اینه جزوه ای چیزی میدن؟
    هزینه اش فک کنم نزدیک به 200 تومن من خودم 4 تا ازمون پیش ثبت نام کردم 220 تومن شد (با ازمون این هفته 10 تا ازمون مونده )
    جزوه هم نمیدن فقط بعد از هر ازمون مجله کانون میدن
    برنامه راهبردی کانون هم تو سایتش هست(kanoon.ir)
    Last edited by moh72; 05-03-2012 at 15:58.

11. این کاربر از moh72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ببین یه برنامه براش بریز! چه مباحثی بخونه !از الان تا نوروط چکار کنه! نوروز! بدونه با چی سر و کار داره! به نظر من که اگه بخواد می تونه یه رتبه خوب بیاره
    می تونه برنامه قلم چیو اجرا کنه ولی باید به جای هر 2 هفته هر 1 هفته اون دوره رو تموم کنه

من با رها کردن بعضی مبحثا مخالفم چون ممکنه سوالات آسونی از مباحثه دیگه بیاد که بشه با یه کم تمرین جوابشونو داد
    Last edited by saeed atletico; 23-02-2012 at 17:18.

13. این کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    یه جای اروم و راحت و خلوت

پيش فرض

درود دوستان گلم بنده از وقتی شنیدم دوباره واسه ثبت نام مهلت دادن متحول شده و دیروز ثبت نام کردم ولی یه مشکلی دارم من تو نوبت دوم پیش دانشگاه 2 تا درس افتادم و بعد یکی رو تبصره گذاشتم و یکی دیگه رو تو جبرانی تیر قبول شدم الان تو معدل کل معدل کارنامه ای رو که اول دادن رو زدم الانم کارنامه ی بعد از امتحان جبرانی رو گم کردم میخواستم بدونم مشکلی پیش نیاد

پروفشنال moh72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

درود دوستان گلم بنده از وقتی شنیدم دوباره واسه ثبت نام مهلت دادن متحول شده و دیروز ثبت نام کردم ولی یه مشکلی دارم من تو نوبت دوم پیش دانشگاه 2 تا درس افتادم و بعد یکی رو تبصره گذاشتم و یکی دیگه رو تو جبرانی تیر قبول شدم الان تو معدل کل معدل کارنامه ای رو که اول دادن رو زدم الانم کارنامه ی بعد از امتحان جبرانی رو گم کردم میخواستم بدونم مشکلی پیش نیاد
    نه کارنامه اصلی دست دانشگاهه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •