کاربری داریم که مستقیما مودم adsl به پورت usb اش وصله..ما میخوایم فقط با برنامه outlook بتونه ایمیلهای شرکت رو چک کنه ولی به هیچ سایتی دسترسی نداشته باشه..مرور گرش رو هم نمیشه حذف کرد چون یکسری لیست قسمت داریم که html هست..
Windows
Linux
Unix
Os2
Other
کاربری داریم که مستقیما مودم adsl به پورت usb اش وصله..ما میخوایم فقط با برنامه outlook بتونه ایمیلهای شرکت رو چک کنه ولی به هیچ سایتی دسترسی نداشته باشه..مرور گرش رو هم نمیشه حذف کرد چون یکسری لیست قسمت داریم که html هست..
با مودم تنها نميشه اين عمليات رو انجام داد.
براي اين موضوع شما بايستي از نرم افزارهاي جانبي استفاده كنيد.
فكر كنم نرم افزار Internet Lock كارتون رو راه بندازه.
شاد باشيد![]()
دوستان ما یه سیستمی توی شرکت داریم که دوربینهای مدار بسته توی شرکت بهش وصله..این سیستم به اینترنت هم وصله.
حالا مدیر شرکت میخواد از توی خونه هم از طریق اینترنت به این سیستم وصل شه و تصاویر دوربین رو مشاهده کنه.
من میخوام از نرم افزار TeamViewer استفاده کنم.
ایا برای این کار نیاز به valid ip دارم؟
با Teamviewer هم میشه. به این شکل که مدیر از خونه ریموت بزنه به سیستم اونجا و از اونجا بره و دوربین ها رو ببینه. اما مشکلی که هست اینه که کیفیت ارتباط خیلی بده.
بنابراین توصیه میشه که IP Valid بگیری.
شدن ميشه.
اما با TeamViewer نيازي به IP Valid نيست و فقط اينترنت داشتن هر سيستم مشكل رو حل ميكنه.
اگه ميخواهيد تصاوير دوربينها رو منتقل كنيد بايستي اينترنتتون از سرعت بالايي برخوردار باشه.
شاد باشيد![]()
با Teamviewer هم میشه. به این شکل که مدیر از خونه ریموت بزنه به سیستم اونجا و از اونجا بره و دوربین ها رو ببینه. اما مشکلی که هست اینه که کیفیت ارتباط خیلی بده.
بنابراین توصیه میشه که IP Valid بگیری.شدن ميشه.
اما با TeamViewer نيازي به IP Valid نيست و فقط اينترنت داشتن هر سيستم مشكل رو حل ميكنه.
اگه ميخواهيد تصاوير دوربينها رو منتقل كنيد بايستي اينترنتتون از سرعت بالايي برخوردار باشه
ممنون دوستان
توی برنامه TeamViewer مگه اون user یا id که میده هر بار عوض نمیشه؟یعنی من خودم اگه TeamViewer روی سیستمم اجرا کنم همیشه ID ام یکسانه؟
اینترنت 256kB ایا مناسب هست برای این کار؟؟
در کل شما TeamViewer رو پیشنهاد میکیند یا RemoteDesktop خود ویندوز یا برنامه دیگه ای؟
سلام.
دوستان ميشه دو تا خط adsl جداگانه رو به هم وصل كرد مثلا دو تا 1مگ رو كه سرعتش بالا بره و بعد به pc داد ؟
با سلام خدمت دوستان عزیز و گرامی!
میخواستم بدونم که برای سیم تلفنی که به مودم ADSL وصل کرده ام و کابل شبکه ایی که از مودم ADSL به کامپیوتر کشیده ام!از چه چیزی میتونم برای عایق بندی استفاده کنم تا برق و سیگنالهای اطراف بر روی اینها نویز نندازند و بر روی ارتباط اینترنت(دیتا)تداخل ایجاد نکنند!
چند سری دیدم که وقتی سیم تلفن بر روی سه راهیه برق افتاده و اینترنت قطع شده!
اگه میشه راهنمایی کنید!
یک سوال دیگه! یک کارت شبکه خوب معرفی کنید برای ارتباط اینترنت! با تشکر!
نرم افزار Teamviewer يك ID ثابت تا زماني كه مك آدرس كارت شبكه شما يا ويندوز عوض بشه بهتون ميده.
سرعتش بد نيست ولي بيشتر از اين بايستي در نظر داشته باشيد.
از نرم افزار Hamachi هم ميتونيد استفاده كنيد.
اين نرم افزار يك شبكه مجازي براتون ايجاد ميكنه.
بله ميشه.
به اين عمليات لودبالانسينگ گفته ميشه.
هم سخت افزاري و هم نرم افزاري اين مورد هست.
فكر نكنم آنچنان تأثيري در فواصل كم وجود داشته باشه.
پيشنهادم استفاده از سيمهاي مفتولي با كيفيت خوب هست.
من قبلاً چند جا با تعويض سيمهاي تلفن و استفاده از جنسهاي مرغوب تونستم كيفيت خط رو بهتر كنم.
شاد باشيد![]()
دوستان دوتا سوال:
1- اولی که فکر می کنم خیلی تکراری باشه:
فرق روتر و اکسس پوینت چیه؟؟
2-من اینترنتم رو به صورت ای دی اس ال از طریق کابل لن و یا حالایو اس بی گرفته ام!!
حالا مهمه که با چه مدلی از اکسس پوینت یا روتر بین لپتاپ و گوشی اینترنت رو شیر کنم؟؟
یعنی منظورم اینه که مارک وسیله مهمه(از لحاظ همخوانی آی اس پی با روتر)؟؟
چه نکاتی رو باید توی خرید روتر و یا اکسس پوینت در مورد همخوانی لحاظ کنم؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)