اینی که الان داشتم ازش دانلود میکردم rodfile بود از مدیا فایر رو 3-4 دانلود میکنه...
اینی که الان داشتم ازش دانلود میکردم rodfile بود از مدیا فایر رو 3-4 دانلود میکنه...
دوست عزیز بهترین مرجع تست سرعت speedtest.net هستش نه آی آر . اون آی آر که آخره بی خاصیته برای منو که نهایتش 256 میزنه 420
Ak313چشم حق با شماست من هم سایت های ایرانی رو خیلی قبول ندارم الان منم با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تست گرفتم نتیجم شد عین IN
23 دانلود 10 آپلود و پینگم 95
اما دارم با IDM با سرعت 24-25 دانلود میکنم که امروز واقعا نسبت به 28-29 همیشگی کم شده
الان از وییی پی ان استفاده میکنی برای مدیافایر . یه سوال تستم با وییی پی ان گرفتی؟ بنظرمیاد نه چون سرورت ...![]()
Last edited by farhad resalati; 18-05-2012 at 17:10.
بهترین راه اندازه گیری سرعتت اینترنتتون متوسط گیری در بازه زمانی توسط خودتون هست
این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم نمیتونه به شما دقیق بگه بعناون مثال من الان با ویی پی ان تست گرفتم سرعت دانلودم رو میزنه 8 کیلوبایت یا همون 0.08 در صورتی که با IDM من دارم با اتصال وی پی ان 19-20 دانلود میکنم و واقعا این اختلاف چشم گیریه
یجورایی به سایت های تست سرعت ایرانیه خودمون بیشتر امیدوار شدم
برای تست سرعت منطقه ای مخابرات تهران پیشنهاد میکنم اولا یک سایت مشترک تست بشه مثلا آپلودباز تو ایرانیا و یا 4share که پیلتر نشده باشه
و ثانیا یه بازه زمانی رو مثلا نیم ساعت یا یک ساعت در نظر بگیرید و همه با IDM تست بگیرید چقد دانلود کردید با یه تقسیم راحت متوسط دانلودتون بدست میاد چون فاکتورهای زیادی در سرعت دانلود دخیل هستند میشه گفت متغیر تصادفیه و باید حتما بطور متوسط بحث بشه
Downstream من به طور خودجوش از 256 به 287 ارتقاء پیدا کرده ! برای شما هم این اتفاق افتاده ؟
بله برای من هم افزایش پیدا کرده.قبلا سرعت دانلودم از 55 بالاتر نمیرفت الان شده 64 فیکس!
Data Rate Up : 159
Data Rate Down : 575
برای من از آپلودم کم شده به دانلود اضافه شده!جالب اینکه سرعت دانلود کم شده و خیلی نوسان داره!!!
down/up stream من هم زیاد شده ولی نمیشه کاری کرد انقدر قطعی داره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)