تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: با توجه به جدول و بازی های باقی مانده به نظر شما تیم ملی ایران به جام جهانی 2014 برزیل صعود خواهد کر

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

88 48.89%
  • خیر

92 51.11%
صفحه 266 از 269 اولاول ... 166216256262263264265266267268269 آخرآخر
نمايش نتايج 2,651 به 2,660 از 2683

نام تاپيک: فوتبال ملی ایران | مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

يادتون نره كه وقتي خانوم ها قرار باشه وارد ورزشگاه بشن حتماً مردهاي روشنفكر هم باهاشون وارد ميشن و همين دور بودن خانم ها از مكانهاي ورزشي باعث شده اين جور جاها تبديل به محل فحاشي هاي بي دليل بشه.

در واقع دليل اين اپيدمي شبيه يك دور تسلسله به اين صورت كه :

- زن ها حق ندارند وارد ورزشگاه بشوند مردها فحاشي ميكنند (از نظر دست اندركاران! چون از نظر ما بسياري مواقع با وجود اينها باز هم فحاشي اتفاق نيفتاد)
    - مردها فحاشي ميكنند چون هيچ مانعي براي فحاشي خود نميبينند. مثلاً زني در ورزشگاه وجود ندارد كه از حضور او شرم كنند.

و همينطور اين دور تسلسل ادامه داره.

البته منظورم همه مردها نبود اما تعدادشون كم هم نيست

مثال بارز درست نبودن نظر بسياري از دوستان در خصوص اينكه ورود خانم ها باعث بروز ناهنجاري هايي ميشود همان حضور كيپ تا كيپ جمعيت در بازي واليبال تيم ملي ما مقابل ژاپن بود اون هم بطور كاملاً مختلط و نه جدا از هم! آيا هيچ مشكلي گزارش شد؟
    کسی که ذاتش خرابه ، به این چیزا اهمیت نمیده و با وجود یه خانم هم شرم نمیکنه و فحاشی میکنه ...
    به نظرم اصلا وجود خانم ها در ورزشگاه ها مانعی برای فحاشی کردن آقایون نیست .... ضمنا باعث ایجاد ناهنجاری های دیگه هم میشه ..

این مسائل ساخته ی ذهن شماست... وگرنه همه ی ما به وضوح داریم میبینیم که اصلا شرایط مهیا نیست و هیچ تلاشی هم برای فراهم کردن این شرایط نمیشه!!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

با افراد غرب زده من هیچ بحثی ندارم چرا که حال و روزشون معلومه ...
    بقیه دوستان هم اگر در کشور اسلامی و شیعه علی زندگی می کنند باید به قوانینش احترام بگذارند...
    مگر ما مرده باشیم که پای زنان در ورزشگاه باز بشه

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

شما مطمئن باشید که الان یک خواست عمومی برای حضور خانم ها در استادیوم هست.
    و در صورتی که قرار بر این باشه که خانم ها هم مثل جشن های ریاست جمهوری که ورزشگاه به صورت مختلط پر می شه، وارد ورزشگاه بشوند، با انجام کارهای مدیریت شده شهروندی همه شما ها به دوستانتون و لیدرهاتون و ... سفارش می کنید که فحاشی نکنند.
    دکتر شمقدر عزیز (که بیشتر فکر می کنم شما یک اپوزیسیون باشید تا پوزیسیون و الان دارید با بچه ها شوخی می کنید!)، بخواهید یا نخواهید بعضی ها که می گویند فلان فیلم بد است، یک خواست عمومی شکل می گیرد که تا آن فیلم از پرده پائین نیامده بروند و آن فیلم را تماشا کنند. و تا می گویند عجب فیلم خوبی، حتی اگر فیلم خوب باشد فیلم مورد غضب مردم قرار می گیرد. الان این اشخاص ورود بانوان به ورزشگاه را به دین ربط می دهند. و مطمئن باشید اگر این ورود مجاز شود، همین مردم این کار را به نحو احسن انجام خواهند داد.

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

درخواست کروش از فدراسیون فوتبال / با یک تیم آفریقایی یا آمریکای جنوبی مسابقه دوستانه بگذارید

ورزش > فوتبال ملی - کارلوس کروش از فدراسیون فوتبال خواسته برای تیم ملی یک بازی دوستانه در نظر بگیرند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ سرمربی تیم ملی فوتبال که خارج از ایران در حال استراحت است از مسئولان فدراسیون فوتبال خواسته یک بازی دوستانه برای اردوی مرداد ماه در نظر بگیرند. تیم ملی قرار است اواسط مرداد یک اردوی چند روزه داشته باشد و کروش درخواست کرده در این اردو یک بازی دوستانه برگزار شود. کروش به مسئولان فدراسیون فوتبال پیغام داده این مسابقه را با یکی از تیم‌های آفریقایی یا آمریکای جنوبی در نظر بگیرند.

خبرآنلاین

5. 4 کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shifter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    uk.ac.ir

پيش فرض

در مورد ورود بانوان بحث های مختلفی انجام شد.
    و نظر من این هست که زن مساوی نیست با مرد!
    زن زنِ و مرد مرد. و خیلی کارها برای خانوم ها مناسب تره تا آقایون و بالعکس. یعنی من قبول ندارم که زن = مرد و نمی دونم چجوری می شه این همه تفاوت توی احساسات و عواطف و تمایلات غریزی و کارایی ها رو نادیده گرفت؟
    اما این به این معنا نیست که زن ها به ورزشگاه نیان چون به ورزشگاه اومدن اصلا یه کار مردونه نیست که بگیم زن ها از عهده اش بر نمیان یا مسخره است که بگیم امنیتشون رو نمی شه تأمین کرد. یا با عواطفشون سازگار نیست! یا شرعاً مشکل داره!!؟ فقط کافیه یه کمپین ورود بانوان به ورزشگاه آزاد راه بیفته! می بینید که چجوری توی ورزشگاه ها به صورت کاملاً مردمی فرهنگ سازی می شه(از لج بعضی ها هم که شده!!) آقاین امن ترین مکان رو برای خانوم ها ایجاد می کنند. و چجوری لات و لوت هایی که قصد قانون شکنی رو دارند رو حتی اگه نیروی انتظامی به حسابشون نرسند، مردم به حاشیه می برند.
    البته احتمالا شما هم با این قضیه موافقید که این کار نیازمند زمینه سازی هایی هم هست!

موافقم...
    من هم منظورم این نبود که زن و مرد از این لحاظ با هم برابرن..
    منظور من از زن=مرد اینه که هرکدوم این حق رو دارن که کاریو که دوس دارن انجام بدن...
    متاسفانه تو کشور ما الان فقط مرد ها این حق رو دارن...
    اینجا هی اپدیت میشه میایم میبینیم کو خبر از تیم ملی؟جام جهانی؟
    بله بهتره دیگه این بحث رو حداقل اینجا ادامه ندیم و بزاریم اخبار تیم ملی پست بشه..

7. 2 کاربر از shifter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

دوستان شما هم خیلی بی تجربگی نشون میدید واقعا از اسم آیدی دکتر شمقدر و اینکه فقط کلا دو تا پست دارند و سریع عوض کردن آواتورش متوجه نشدید جریان از چه قراره ؟ جواب ندید لطفا

9. 2 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

دوستان شما هم خیلی بی تجربگی نشون میدید واقعا از اسم آیدی دکتر شمقدر و اینکه فقط کلا دو تا پست دارند و سریع عوض کردن آواتورش متوجه نشدید جریان از چه قراره ؟ جواب ندید لطفا
    با اینکه وقت نکردم پست هاشون رو بخونم (همون 2 تا رو ) ولی فهمیدم جریان از چه قراره!!
    درست میگی !!

11. 2 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

کسی که ذاتش خرابه ، به این چیزا اهمیت نمیده و با وجود یه خانم هم شرم نمیکنه و فحاشی میکنه ...
    به نظرم اصلا وجود خانم ها در ورزشگاه ها مانعی برای فحاشی کردن آقایون نیست .... ضمنا باعث ایجاد ناهنجاری های دیگه هم میشه ..

این مسائل ساخته ی ذهن شماست... وگرنه همه ی ما به وضوح داریم میبینیم که اصلا شرایط مهیا نیست و هیچ تلاشی هم برای فراهم کردن این شرایط نمیشه!!!!
    من فکر میکنم این تئوریهایی را که مطرح میکنید بیشتر ساخته ذهن خودتان است. من دارم با مثال عینی بحث میکنم و شما فرض نزدیک به محال میاری؟

قضیه رو خیلی خیلی سخت گرفتین. مطمئن باشید اگر بخوان خیلی راحت حل میشه. مسأله اینجاست که هیچ اراده ای برای این کار وجود نداره و ورزشگاهها داره دولتی اداره میشه و دولت هم حال نداره کار جدید برای جذب مشتری ارائه بده وگرنه راه حل های خوبی برای برخورد با این به قول شما ناهنجاری ها هم وجود داره.

13. 5 کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

من فکر میکنم این تئوریهایی را که مطرح میکنید بیشتر ساخته ذهن خودتان است. من دارم با مثال عینی بحث میکنم و شما فرض نزدیک به محال میاری؟

قضیه رو خیلی خیلی سخت گرفتین. مطمئن باشید اگر بخوان خیلی راحت حل میشه. مسأله اینجاست که هیچ اراده ای برای این کار وجود نداره و ورزشگاهها داره دولتی اداره میشه و دولت هم حال نداره کار جدید برای جذب مشتری ارائه بده وگرنه راه حل های خوبی برای برخورد با این به قول شما ناهنجاری ها هم وجود داره.
    هنوز مسائل مهم تری از ورود بانوان به ورزشگاه ها وجود داره که باید در اولویت اول اونها رو حل کنن ...
    باید حالا حالا کار کنن ( حداقل 6 سال ) تا بتونن این فرهنگ رو جا بندازن ... فرهنگ برخی افراد رو در FB بازیکن ایتالیا دیدیم !!!

شماها انتظار دارین ، فردا صبح تی وی اعلام کنه که آره ، طبق آیین نامه ی جدید و تصویب دولت محترم، از امروز ورود خانم ها به ورزشگاه ها مجاز شد .
    لطفا بچه های خودتون رو هم بیارید

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

13 تذکر

دوستان عزیز :

لطفا بحث بانوان و حضورشون در استادیوم رو در تاپیک :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مطرح و پیگیری کنید /

پیشاپیش ممنون از توجه دوستان .

پ.ن : به زودی پستهای مرتبط ، به تاپیک فوق منتقل میشن /

16. 14 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •