تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 266 از 339 اولاول ... 166216256262263264265266267268269270276316 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,651 به 2,660 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ظاهرا تیم فقط رو جباری و اندو سوار بود و تا زمانی که اونا نباشن اوضاع وخیـــمه.
    با اضافه شدن اینا وضعیتمون خیلی بهتر میشه اما مشکلمون کاملا حل نمیشه.....مگر اینکه جباری خودش هم بازیسازی کنه و گل بزنه.....
    ما از 6 قدم نمیتونیم گل بزنیم هر بازی داریم 7 8 10 تا موقعیت 100% از دست میدیم از اونور هم بازیکنی که سوتی بده کم نداریم تا گلو بخوریم......

یحتمل همون یه جام هم که گرفتیم باید خدارو شکر کنیم
    باهات موافقم.....با این سپاهانی که من دیدم اگه ما قهرمان بشیم عدالت رعایت نشده
    اونا نه ارش برهانی دارن نه امیرابادی......

2. 7 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Aria1997's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Deutschland

پيش فرض

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، فریدون زندی، هافبک آبی‌پوشان اظهار داشت: فکر می‌کنم در نیمه اول بازی خوبی ارائه ندادیم که باعث شد گل بخوریم، ولی در نیمه دوم خیلی بهتر ظاهر شدیم و می‌توانستیم با پیروزی و دست پر مسابقه را تمام کنیم، اما در زدن ضربات آخر دقت نداشتیم.

زندی ادامه داد: تیم الجزیره بازی خوبی را ارائه نداد و بیشتر به فکر ضدحملات خود بود که در این راه موفق هم بود، ولی ما می‌توانستیم و حق‌مان بود در این دیدار سه امتیاز را کسب کنیم.

وی در پایان گفت: امیدوارم بتوانیم در بازی‌های آینده جبران کنیم و با کسب پیروزی‌ها به دور بعدی صعود کنیم.

4. 8 کاربر از Aria1997 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ما توی این بازی فقط به مربی باختیم

خداییش پرویز مظلومی تعویض میکنه در حد مالدیو! دو سه تا بازیه وقتی تعویضاش شروع میشه تیم نابود میشه! نمیدونم علم فوتبال داره یا نه ولی اگه این بازیکنا را نداشت هیچی نمیشد

واقعا گل گفتی
    حیف که من حق ندارم درمورد مظلومی حرف بزنم وگرنه.............
    خیلی با پستت حال کردم
    از اون بیشتر با تنکسی که جناب shinng که از طرفداران پر و پا قرصه مظلومیه داده حال کردم
    تا دیروز که ما میگفتیم همه گفتن ....... حالاکه بقیه میگن دیگه درسته

6. 2 کاربر از oumadam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از اون بیشتر با تنکسی که جناب shinng که از طرفداران پر و پا قرصه مظلومیه داده حال کردم
    تا دیروز که ما میگفتیم همه گفتن ....... حالاکه بقیه میگن دیگه درسته
    دوست عزیز من طرفدار مظلومی و شخص خاصی نیستم طرفدار استقلالم
    و اگه مشکل فنی ببینم میگم و بر خلاف شما قصد کوبیدن کسیو ندارم
    این بازی مثل 2 بازی قبل به تعویضا اعتراض داشتم
    اینم بدون از هرکی روی اون نیمکت بشینه حمایت میکنم حتی اگه 20 تا بازی هم ببازه
    شما خوشحال نباش مظلومی کارنامه خوبی داشته و داره و با یه باختو چند تعویض اشتباه زیر سوال نمیره
    اگه توپامون گل میشد.......
    اگه پست صفحه قبل بازیه منو ببینی قبل از شروع بازی نسبت به ترکیب اعتراض داشتم

از اون دوستمونم تشکر کردم چون با نظرش در مورد تعویضا موافق بودم ایا شما مشکلی داری؟

8. 9 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

آقا اعصاب ما دیگه خورد شد

این یوسفی واسه چی یا وسط بازی میکنه یا سمت راست؟آخه کجای دنیا بازیکن چپ پارو میذارن سمت راست؟بدبخت هر بار تو سرعت بود اومد سانتر کنه هی باید ترمز میزد تا بیاره رو چپش ! ا خوب آخه حمودی رو چرا میبری بیرون؟خسرو امسال گلابی تشریف داره باز با علی یه چیزی میشن اونم میبری بیرون که دیگه این با توپ سلام و احوال پرسی میکنه جای بازی!

این یرکوویچ کیه؟توپ میاد زیر پاش سرعتش از حسن آقا همسایه ما هم بدتره . دریبل هم که بلد نیست بزنه اسلوموشن کار میکنه کلا . اون شریفات هم که فقط تک روی . عین معدنچی میمونه توپو از دم دروازه رحمتی میگیره بدو بدو همه رو دریبل میزنه میاد جلو بعد شوت میزنه تو اوت دوباره میره سره جاش!

این میلادم اصلا آماده نیستش بابا چی هی میگید میلاد میداوودی.کو میلاد این میلاده؟
    به خدا قسم آرش بود خیلی بهتر میشد . آرش و شریفات که سرعتیه میشدن فروارد کمکی اون مفت خور یرکوویچم میذاشت جلو گل بزنه . میلاد پاس بهش میدادن نیم ساعت دنبال توپ میگشت از لای پاهاش پیدا کنه توپو!اصلا حرکتش با توپ عین بازیکنای مبتدی بود . باز آرش اگه بعضی وقتا بد شانسی میاره توپاش نمیره تو گل اینجوری با توپ حرکت نمیکنه یه سرعتی داره یه جاگیریی داره . میلاد از دقیقه 70 اومد 2 بار توپ به پاش خورد

آخه این چه تعویضاییه بابا . والا منم تا همین هفته پیش میگفتم دست مربی خالیه اما آخه وقتی یوسفی سمت راست بازی میکنه به دست پر یا خالیه مربی چه ربطی داره؟

کی یوسفی واسه ما سمت راست کارساز بوده که این باره دوم باشه؟ای بابا کیه که گوش کنه اینارو
    بیخیال

10. 5 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

علی فتح‌الله‌زاده پس از شکست ۲ بر یک استقلال مقابل الجزیره، گفت: می‌توانستیم بهتر از این بازی کنیم. البته همچنان شانس صعودمان بیشتر از دو تیم دیگر است. امروز ترکیب خوبی نچیده بودیم.

وی در پاسخ به این سؤال که چه کسی مقصر است، گفت: من به دنبال مقصر نیستم، همه ما مقصر هستیم.

فتح‌الله‌زاده در خصوص اعتراض هواداران استقلال، عنوان کرد: هوادار باید معترض باشد. وقتی تیمش خوب بازی نمی‌کند این حق را دارد که اعتراض کند. من به عنوان مدیرعامل روحیه خودم را حفظ می‌کنم اما هواداران جوان هستند و نمی‌توانند این شرایط را تحمل کنند. از تیم راضی نیستم. در واقع باید بگویم که از هیچ کس راضی نیستم.

فتح‌الله‌زاده تاکید کرد: امروز جسارتی که باید داشته باشیم را نداشتیم. در شهر خودمان و مقابل هواداران باید جسارت بیشتری از خود نشان می‌دادیم و تهاجمی بازی می‌کردیم.

مدیرعامل استقلال در پاسخ به این سؤال که آیا مظلومی مقصر این مسئله است، تصریح کرد:‌ مربی هم تابع سیستم است. وقتی ما یک مهاجم می‌گذاریم نمی‌توانیم کاری کنیم. به هرحال فوتبال برد و باخت دارد. به طور حتم کادر فنی را جریمه می‌کنم. این نتیجه در تهران قابل قبول نیست.

فتح‌الله‌زاده در جواب به این پرسش که در فکر تغییر کادر فنی است یا خیر، گفت: عوض شدن مربی به صلاح نیست. همین جریمه کفایت می‌کند.

وی درباره اینکه امیر قلعه‌نویی تشویق شد، اظهار داشت: من نشنیدم قلعه‌نویی تشویق شود. چه کسی این شعار را شنیده است؟

فتح‌الله‌زاده با تاکید بر اینکه از سیستم امروز استقلال ناراضی است، تصریح کرد: من باید بازی را بار دیگر ببینم. در استادیوم به دلیل اضطرابی که دارم نمی‌توانم تحلیل فنی کنم. فقط باز هم می‌گویم که محتاط بودیم. وظیفه من حمایت از کادر فنی است و این وظیفه را هم انجام دادم اما امروز بیش از حد محتاط بودیم.

وی در پاسخ به این سؤال که آیا مظلومی را تا پایان فصل حفظ می‌کند، یا خیر، گفت: مظلومی را فعلا عوض نمی‌کنم اما همه چیز به بازی‌های بعدی بستگی دارد. کسی در حاشیه امنیت نیست. من نمی‌گذارم تیم استقلال بی‌جهت از لیگ قهرمانان آسیا حذف شود. تیم باید روی حساب و کتاب حمله کند. نمی‌شود که همه بعد از گل تساوی دفاع را رها و فقط حمله کنند.

فتح‌الله‌زاده بار دیگر در مورد این سؤال که امروز در ورزشگاه آزادی امیر قلعه‌نویی و وحید طالب‌لو تشویق شدند، گفت: قبل از شما یک نفر دیگر هم این سؤال را از من پرسید. یک استادیوم مظلومی را با شعار سوبله چوبله تشویق می‌کردند، شما این شعارها را نشنیدید. کسانی که چنین شعارهایی می‌دهند می‌خواهند قلعه‌نویی را خراب کنند تا او، با تراکتورسازی سهمیه آسیایی نگیرد چون یک استقلالی است. این افراد می‌خواهند به زور امتیاز بگیرند.

فتح‌الله‌زاده خاطرنشان کرد: بچه‌ها امروز بازی احساسی انجام دادند. اگر ۵ دقیقه تمرکز کرده بودیم و با حساب و کتاب جلو می‌رفتیم می‌توانستیم نتیجه بهتری بگیریم.

وی در خصوص اینکه رحمتی هم امروز اشتباهاتی داشت، گفت: دروازه‌بان چه کار باید می‌کرد. او اگر از دروازه‌اش جلو نمی‌آمد همه می‌گفتیم چرا این کار را نکرده است. همه تیم باید کمک کند تا چنین اتفاقاتی رخ ندهد.

فتح‌الله‌زاده ادامه داد: آرش برهانی را به دلیل از دست دادن ۳،۴ موقعیت گل جریمه می‌کنم.

مدیرعامل استقلال در پاسخ به این سؤال که آیا مشکلات مالی باعث افت استقلال شده، گفت: ما مشکل مالی نداریم، هافبک‌های ما مصدوم شدند. نبودن جباری و تیموریان در وسط زمین تاثیر خود را گذاشته است. در هر صورت بحث آسیا برای ما مهم است. من تا جایی از مظلومی حمایت می‌کنم که استقلال از لیگ قهرمانان حذف نشود. البته پیش از آنکه کار به حذف شدن برسد، تصمیم‌گیری می‌کنم. می‌دانم که مظلومی خودش را پیدا می‌کند و ما در امارات الجزیره را می‌بریم.

منبع: ورزش3

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

11 باز شدن تاپیک

»» دوستان لطفا توجه داشته باشید:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    رفتار و نوشتار:
    101- بر سر موضوعات ورزشی با یکدیگر بحث و جدال بی‌مورد نكنيد و به نظرات و آراء یکديگر احترام بگذاريد. مطمئنا نظرات افراد در هر زمینه‌ای با هم متفاوت است.

102- از نوشتن کلمات ناشایست و مطالب غیر‌اخلاقی پرهیز کنید. همواره از لحن‌ مناسب استفاده کنید و احترام کاربران دیگر را تحت هر شرایطی داشته باشید.

103- هر نوع پست نامربوط، توهین‌آمیز، جنجالی یا ... را با کلیک روی دکمه‌ گزارش () به مدیریت انجمن اطلاع دهید و از بحث درباره آن پرهیز کنید.
    نکته: در صورتی که پست گزارش شده توسط مدیران بخش نامناسب تشخیص داده شود اعمال قانون خواهد شد.
    تذکر: کاربرانی که این مباحث را ادامه دهند (نقل قول بگیرند و جواب بنویسند) نیز خاطی محسوب خواهند شد.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    12- هر گونه بی احترامی به کاربران ، مدیران یا اشخصا حقیقی و حقوقی دیگر ممنوع بوده و با كاربر مربوطه برخورد خواهد شد و در صورت لزوم دسترسي وي به انجمنها قطع خواهد شد.
    در صورت تکرار قانون شکنی ، فحاشی و زیر پا گذاشتن قوانین سایت در جهت تخریب جو انجمن و توهین به اشخاص حقیقی و حقوقی ؛ حق شکایت از شخص یا گروه خاطی و پیگیری قضایی ، برای این سایت محفوظ است
    مرسی
    یاعلی

13. 9 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

دیشب امدم پست بدم تاپیک بسته بود ... چه کار کردید مگه : دی !

بد بازی رو باختیم ...

هم به برد اون خیلی نیاز داشتیم و هم در طول 90 دقیقه انصافا حقمون باخت نبود ( با اینکه خودم از این جمله کلیشه ای خوشم نمیاد : دی )

یک توپ گرد هست و یک زمین مستطیلی ! فوتبال همینه ...

فقط لحظه ای تصور کنید یکی از توپ های ارش ، مثلا توپی که به تیر زد به همراه ضربه سر ساموئل گل می شد ...

ان وقت الان برده بودیم و صدر جدول و همه از مظلومی تعریف و به به و چه چه !

در هر صورت باختیم و شانسمون به عنوان تیم اول رو که به احتمال خیلی خیلی زیاد از دست دادیم ولی اگه توی بازی های بعدی مون نتایج متوسطی هم بگیریم می تونیم به عنوان تیم دوم صعود کنیم و از اونجایی که احتمالا سپاهان تیم اول گروهش بشه ؛ تک بازی توی اصفهان داشته باشیم ...

گفتم اگه چون به نظرم با وضعیتی که الان بازیکنامون پیدا کردمد ( افت روحی و خستگی شدید ) به نظرم کار خیلی سختی داریم.

در مورد ترکیب تیم هم من هم با امیرجان موافقم و به نظرم تعویض های خیلی بدی کردیم ... هر چند تعویض سلیقه مربی هست و شرایط کنار زمین .

و درباره این امیرابادی! ... متاسفانه کاپیتان ما بدترین بازیشو این فصل جلوی الجزیره کرد .. روی گل دوم مقصر اصلی بود .

در اخر فقط امیدوارم بتونیم توی لیگ پایاپای رقابت کنیم و از لغزش احتمالی سپاهان و تراکتور استفاده .

مثل سال پیش نشه که زود امیدمون رو از دست بدیم و از قافله عقب بمونیم .

توی اسیا هم فکر کنم بتونیم به عنوان تیم دوم صعود کنیم ...

همه این ها منوط به اینه که تیموریان و جباری هر چه سریعتر برسند ، میلاد فقط 50 درصد میلاد اول فصل بشه ! و مهمتر اینکه دیگه مصدوم ندیم .

15. 5 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammadi4net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

مسئله استقلال بردو باخت نیست ، بی برنامه ای و خستگی مشکل اصلی ماست.
    متاسفانه بازیکنان اونقدر در این باور که خسته و مصدوم هستند غرق شدن که کارایی شون روز به روز داره میاد پایین حتی کمتر از توان فعلیشون ، در حال حاضر فقط یک شوک می تونه تیم از این حالت خارج شده که هرچی فکر می کنم کی می تونه این شوک رو وارد کنه به نتیجه ای نمی رسم.

قسمت دوم ماجرا تاپ نبودن جناب مظلومیه ، وقتی همه چیز و خوب آروم باشه توان معمولی مظلومی کافیه ولی وقتی مشکلاتی از قبیل مصدومیت خستگی و... پیش میاد توانایی های سرمربی نقش پررنگی پیدا میکنه .

من هنوز رو تز خودم هستم مظلومی نمی تونه استقلال قهرمان لیگ کنه و تو آسیا داره دردسر درست می کنه تا وقت هست باید شانس خودمون رو با یک نفر دیگه امتحان کنیم دیگه از این حالت بدتر که نمیشه که قهرمان نشیم و از آسیا حذف بشیم.
    Last edited by mohammadi4net; 05-04-2012 at 11:04.

آخر فروم باز peyman_nn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کردستان

پيش فرض

سلام
    اخه این چه بازی بود شما کردید ؟
    از اون بازی اخر نیم فصل اول به بعد دیگه من تیم استقلال رو ندیدم
    اقا مظلومی عزیز :
    اگر لیگ از نیم فصل دوم شروع میشد که الان اخر بودیم ! اینم از بازی جام باشگاه ها ، نیم فصل هم که نتونستید کسی رو بگیرید ،
    اقا مجیدی که میری ژیگول بازی درمیاری و اسم استقلال رو روی دستت مینویسی ! تحویل بگیر
    فقط با رفتن شما تیم به هم ریخت ، من از این بهانه های مصدومیت خندم میگیره ، acmilan نصف تیمش مصدومه ولی باز هم مقابل بارسا بازی منسجمی ارائه کرد .
    اگر از اول فصل بد بازی میکردیم و ادعا نداشتیم ، ما هم توقعی نداشتیم ، ولی وقتی تیم از عرش به زیر فرش اومده معلومه باید برای یک بازی به اون مهمی هم تماشچی کم بیاد . خیلی دور نریم 10 سال پیش ، هر بازی استقلال مثلا با پاس 70 هزار میومد تو روز غیر تعطیل

رحمتی : فقط ما بزرگش کردیم ، البته بزرگ بود ولی الان فقط ادعا داره ، همش به فکر پرگویی و رسوا کردن و افشا کردنه !! بابا مسلمان برو تو دروازه ات و به فکر بازی کردنت باش ، تو استقلال بزرگ شدی که حالا خط و نشون میکشی براش ، از دقیقه اول داره سر مدافعانش داد میزنه و بالا پایین میپره
    حنیف : خدا خیرش بده ، غیرتی ترین بازیکنه ، اگر اون توپ رو هم با دست نمیزد الان اقا مهدی هت تریک شده بود از این عرب ها
    حمودی : بازیکنی که الان دیگه به درد هیچی نمیخوره ، 10 تا سانتر افتضاح و نا امید کننده ، نمیدونم اینا بازی خودشون رو بعدا نمیبینن ؟؟؟
    زندی و ساموئل هم روزشون نبود ، پاس اشتباه زیاد داشتند ، بیشتر هم به فکر رفع تکلیف بودند

خسرو : گیر داده به اون گوشه و همش توپ ها رو تو اون گوشه خفه میکنند و اخر سر هم لو میرفت ، اخه خسرو جان ! 2 تا فوتبال روز اروپا رو هم ببین
    سانترهات هم بعد از مصدومیت هنوز هم ضعیفه ، اگه نمیخای بازیکن معمولی باشی کمی بیشتر دقت کن
    شریفات : یا بهتر بگم برگ برنده تیم های حریف ، والا والا والا در حد استقلال نیست ، 2 نفر رو دریبل میزنه نفر سوم میاد فوتش میکنه میره هوا
    3 تا توپ رو حتما باید گل میکرد ولی ضعف بدنیش و عقلیش اجازه ندادحتی چارچوب دروازه رو ببینه
    پرویز خان ، والا این بازیکن نیست ! بازیکنی که 10 تا توپ بهش میرسه و 9 تاش رو راحت از دست میده بهش نمیکگن بازیکن

ارش: مغرور و از خود راضی ، همش در حال لمس کردن توپه ، مهاجم خوب وقتی معلوم میشه که تک به تک رو بدونه چی کار کنه
    2 تا توپ عالی رو کوبوند به دروازه بان ، خب دیگه فرقت با منی که بازی بلد نیستم چیه ؟ بقیه بازی اش هم افتضاح ، شوت های افتضاح پاس های وحشتناک افتضاح ، تک روی های الکی . بابا برو خیال ما رو راحت کن

یرگوییچ : نمیدونم این بچه سوسول رو از کجا اوردند ؟ یعنی یک جوون تو مملکت ایران نبود از این بهتر ؟ تو جوانان استقلال نبود از این بهتر ؟
    روز اول اوردینش تو بازی، یک دونه چیپ زد ، توپ برعکس شد و برگشت طرف خودش ، همون موقع باید مینداختینش بیرون
    دیروز 2 تا توپ عین گلابی اومده رو سرش ، داره توپ رو ناز میکنه ، خب عین ادم ییک دونه هد بزن دیگه ، اصلا این مردک برای استقلال چی کار کرده ؟
    یک دونه گل به اون تیم قطری زد 99 درصد شانس بودچون الکی توپ افتاد جلو پاش

میداوودی : عاشق گل زدن ، اصلا در خودش روا نمیبینه که به کسی پاس بده ، فقط خودش باید گل بزنه ، اخه میلاد جان ! والا حقته بیرون باشی و تعویضی
    چرا پاس نمیدی ، کدوم گوسفند به تو گفته که شوتت عالیه ؟دیگه گذشت اون زمون ، الان باید در خدمت تیم باشی ، نصفه نصفه نصفه دوندگی 6 ماه گذشته ات رو نداری ، بس کن تو رو خدا ، دریبل های مسخره و شوت های مسخره ات رو

کل تیم : ترسو
    تاکتیک : علی اصغری ، بزن زیرش و سانترش کن ، تیم حریف با اون مهاجم های قلدر 2 تا سانتر هم نکرد
    ولی ما ، از 100 تا توپ 99.9 تاش رو سانتر رو دروازه و فقط برای برهانی ، هر کی از نیمه رد میشد سانتر میکرد ، اقای مظلومی این علم مریبگریته
    یک دونه توپ از عمق نداشتیم ، 2 تا شوت عین ادم نزدیم تو تهران
    خب معلومه تماشاچی نمیاد ، خب معلومه که تیم به فنا میره ، چند سال باید صبر کنیم تا یک سال یک تیم خوب ببینیم که یک فصل درست بازی کنه ؟
    این چه طرز تیم بستنه که 4 تا جوون رو نیمکت نداریم ، هر چی بازی که میبازیم باید بگیم مصدوم داریم و خسته هستیم ، تا کی ؟ تا کی ؟
    من نه علم فوتبالی دارم و نه زیاد سررشته دارم ، ولی اینها رو که هر چی ادم کور هم میتونه ببینه ! میتونه ببینه که یوسفی رو اوردی راست و داشت دیوانه میشد از بس باید توپ رو برمیگرداند رو پای چپش

اخرای فصل هم که تیم رقیب به ما میرسه ، از ما گفتن بود، مثل سال های پیش

پوزش اگر حرف بدی زده ام

18. 2 کاربر از peyman_nn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •