هان بزارین
نه بابا جيگر شما كه خودتون خداي پرو 6 هستين ولي حالا من ميزارم :
وقتي كه يارو هر شوتي رو داره ميكنه همين كه داره پر ميشه درجا مثلث و R1 رو بگين دروازبان سگ ميشه
ببخشيد كه ميگم مثلث اخه من كلوپ دارم و فقط سوني 2 ميزنم
بعدي هم اينه : حالا تمام سر ها توي دروازه : 2 تا دايره ميزني تا خوب سانت كنه و بعد 2 تا مربع ميزنه بازيكنت يك شيرجه اي ميزنه كه كف ميكني
و حالا دريبل هاي وحشتناك كه از دفاع تا حمله رو خيلي باحال دريبل ميكنه R2 رو داري اروم راه ميره و بعد وقتي كسي اومد جلوت جهات رو تكون ميدي ( همون دريبل ساده ) حالا ببين چي كار ميكنه
اين 3 تارو داشته باشين دوباره ميام
هر نيرنگي ضد نيرنگي هم دارد![]()
اقایون کسی یه سایت درست درمون ایرانی سراغ داره
که فیس های بازیکن های ایرانی رو درست کرده باشند
و برای دانلود گذاشته باشن
البته فیس های درست و حسابی
ممنون![]()
Last edited by Snowman1978; 10-11-2007 at 03:18.
الان خيلي خسته ام مخصوصا بايد براي قسمت بعدي شكل هم بكشم تا راحت متوجه بشين باشه فردا صبح خوب توضيح ميدم
راستي براي چيپ زدن برو توي تمرون بازي ها قسمت شوت خوب توضيح داده
باید بازیکنت شوت تکنیکی خوبی داشته باشه.من معمولا با گولیت چیپ گل میزدم البته اونم با دردسر.
دردسر زيادي نداره شوچنكو و بالاك هم دقتشون بالا هست اگه يك بار با دقت تميرين رو نگاه كني با اون همه ادم كه توي دفاع هستند يك چيپ هايي ميزنه كه خودت كف ميكني
ولي كلي تمرين ميخواهد
![]()
سلام
اين يكي از آخرين كارهام براي بازي هست كه بيشتر از خود منو روي متخلفاتش كار كردم:
منوي كريمي:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدداخل 2 پارت 500 كيلو بايتيکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و يك 121 kb .
=-=-=-=-=
باي ايپورت اگر با ggs مشكل داشت با dkz ايپورت كنيد
pes 6 خداحافظ
pes 2008 سلام
دیگه این تاپیک خوابید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)