تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 266 از 1805 اولاول ... 1662162562622632642652662672682692702763163667661266 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,651 به 2,660 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آب باریکه. ک هست گاهیم پهنای آبش زیاد میشه

2. 2 کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reza82N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    خراسان رضوی

پيش فرض

آها با تشکر از دوستان. پس دیگه مخابرات به اون بدی سابق نیست. چون قبلا می دیدم از سرعت پایین و قعطی های دائمش زیاد گله می شد

الان شاتل هم سرعت چیز شکن و اون یکی رو آورده زیر 3 کیلو بایت ولی به هر جون کندنی که شده کار می کنه. اونجا همین آب باریکه هم نیست؟
    باسلام،
    چندروزیه که hss کارنمیکنه
    یه نرم افزار دیگه هم کار نمیکنه(مانند س*اکس هست)
    فقط یه سا*کس کار میکنه که اونم یوتیوب بازنمیکنه ولی سرعتش در دانلود از سایتهای دیگه حتی شیلتر خوبه/
    دانلود شبانه هم که دیشب شد دایال آپ.
    در کل همه چی فعلا روهواست ،یهو دیدی شبانه طرح بعثتو روی ۲۵۶ بستن دزدای حروم(هنوز طرح بعثت من تموم نشده که از نظر قانونی(قانون؟؟!!قانون کیه آقا!!) باید طرح من عادی باشه بعد این دزدا اومدن این ادا هارو در آوردن.

4. این کاربر از Reza82N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

آها با تشکر از دوستان. پس دیگه مخابرات به اون بدی سابق نیست. چون قبلا می دیدم از سرعت پایین و قعطی های دائمش زیاد گله می شد

الان شاتل هم سرعت چیز شکن و اون یکی رو آورده زیر 3 کیلو بایت ولی به هر جون کندنی که شده کار می کنه. اونجا همین آب باریکه هم نیست؟
    اتفاقا برعکس . قبلا خوب به نظر من عالی بود . نت نامحدود داشتی هر چی دانلود میخواستی هر موقع روز حالشو میبردی . نه افت سرعت داشت نه افزایش . ثابت رو همون که خطت رو بسته بودن بود . پینگ هم نسبتا خوب بود و تایم اوت و ... خبری نبود . اما نمیدونم چی شد یهو همه این مشکلات از اواسط پارسال شروع شد .
    از حذف نامحدود و بعثت گرفته تا محدود کردن سرعت توی شبا و پینگ دیوانه وار بالا و تایم اوت خفن و دزدی و ... . به کل داغون شد . البته استان های دیگه هنوز وضعشون از خراسان به نظر بهتره .

6. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آخ گفتی سرعت دانلود من خوبه ولی بروزینگم مزخرف اه این صحرو نزدیک 15 مینه دارم سعی در باز کردنش میکنم! هی رفرش میکنم تا جونش کنده شد بالاخره بالا اوومد فک کردم از ویندوزمه ک 2 ساعت پیش عوض کردم نگو ....!
    اینم عکس:
    این سرعتی که دیشب داشتم از سروور خارجی بود از سرور ایرانی تو روز سرعتم اینیه که تو عکس میبینید! منو میگی.....

8. این کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

به قول یکی از دوستان هیچ الگوریتمی واسه سرعت دانلود و ... ADSL مخابرات نمیشه پیدا کرد . کاملا رندم واسه یکی خوبه واسه یکی بده . یه روز میترکونه یه روز اشغال .

10. 4 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

به قول یکی از دوستان هیچ الگوریتمی واسه سرعت دانلود و ... ADSL مخابرات نمیشه پیدا کرد . کاملا رندم واسه یکی خوبه واسه یکی بده . یه روز میترکونه یه روز اشغال .
    اصلا اینم سوالی واسه من.
    نه به روزی که همین صفحه رو با نذر و نیاز لود میکنه و نه یه روز مثل عکس زیر هستش :

12. 2 کاربر از OMiD.1080p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

امشب تو پنل نیمدونم چرا دانلودای روزای گزشتمو همرو 0 میزنه! نکنه ریگی تو کفششون دارن ماله شما ها هم همینجوریه؟

ویرایش فهمیدم چی ب چیه ساعت های رایگانو جدا کردن از غیر رایگان ها! خوب شده پس فقط امدیوارم باز دزدی نکنن!
    Last edited by amin1374; 25-05-2013 at 23:11.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اذیت می کنه دقیقا یعنی چی؟ شاتل هم عملا پشتیبانی نداره !

این روزهای اخیر با چندتاشون حسابی دعوا کردم. گفتم شما پشتیبان مایید یا شمارو اینجا گذاشتن که فقط بگید نه؟

کل این 3/5 سال هنوز نشده یه بار پشتیبانی به من جواب نه نده. فقط نه همه چی نه هیچ کاری نمی شه از دست ما هیچ کاری بر نمیاد !

تقریبا ماهی یکی 2 بار قعطی چند ساعته هم دارن که اونم فقط باید شکیبا باشیم تا مشکل از مخابرات رفع بشه ! همیشه مقصر مخابراته !

حالا شما در مخابرات ماهی چند بار قعطی دارین؟ چند بار افت سرعت؟ البته سرعت اگه زیر 50 نیاد خوبه و به نظرم مشکل نیست

یه سئوال فنی دیگه؟ مخابرات با چیز شکن و شراکشی فایر رابطه اش چطوره؟ این طور نباشه که به هیچ وجه نشه شیلتر رو دور زد؟
    کسی که میخواد شبا دانلود کنه یه لحظه نباید توی شاتل بمونه(1تا 3 سرعت ماکس 3 4 هست و 3 تا 8 میره 64 و اگه چندهفته مداوم بگیری سرعت کامل از 1تا 8 میشه همون 3 4 کیلوبایت ! )

کلا به جز اینکه بعضی وقتا گیگ هدیه میده هیچ حسنی نداره(اونم بخوره تو سرش)، درنتیجه بهت 100درصد توصیه میکنم بیای از اون خراب شده بیرون ، مخابرات دزد هست ، قطعی داره ، مشکل داره اما بازم در مقابل شاتل یه سروگردن بالاتره!

نکته: جدیدا سرعت وب بروزینگه مخابرات فاجعس اما وقتی در قیاس با وب بروزینگه شاتل میسنجیم میشه خدااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااا !

در مورد چیز شکن ها هم فعلا همه پروتکلارو ترکوندن ، فقط اچ تی * تی * پی * اس (س*ا * ک * س) خوب جواب میده
    Last edited by man.u; 26-05-2013 at 03:47.

15. این کاربر از man.u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sir12011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سرعت افتضاحه

17. این کاربر از sir12011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سرعت که خوبه سلام میرسونه .دی الان از سرور خارجی 130 تا گرفتم!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •