همه ی پارتیشنهای لپ تاپم simple شده ! کسی میدونه یعنی چی؟ با ریکاوری آیا پارتیشن ها هم به حالت اول خودش یعنی همون یه درایو c و ریکاوری و hp tools برمیگرده یا نه؟ ممنون میشم کمکم کنید؟
همه ی پارتیشنهای لپ تاپم simple شده ! کسی میدونه یعنی چی؟ با ریکاوری آیا پارتیشن ها هم به حالت اول خودش یعنی همون یه درایو c و ریکاوری و hp tools برمیگرده یا نه؟ ممنون میشم کمکم کنید؟
فن لپ تاپ من خیلی صدا میکنه و بعضی وقتا که لپ تاپ روشن میکنم ارور 908 میده و بعد از 15 ثانیه سیستم خاموش میشه
مشکل نرم افزاری هست یا سخت افزاری؟!
چی کار کنم درست بشه؟!
میشه متنشو بزاری!!!یا عکس!!!
عکس
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز مشکل شما از پایین اومدن دور فن است که سیستم اتوماتیک لپتاپ رو خاموش میکنه (برای جلوگیری از صدمه دیدن cpu)
1.اولین کاری میتونی بکنی با استفاده از بایوس سرعتو بیاری بالا( - عملا گاهی اوقات غیرممکن میشه:با ورود به بایوس و قسمت مربوطه میتونی دور فن تنظیم کنی یا استانه دما رو بالا پایین کنی تا سیستم خاموش نشه البته اگه دما خیلی بالا بره میتونه به مین و اجزا صدمه بزنه-;کلا اگه وارد نیستی دست نزن)
2.لپتاپ رو باز کن فن تمیز کن(گرد و خاک و... تمیز کن)+چک کردن کانکتورهای فن (کمی تخصصی : دو کانکتور1. زرد رنگ(مربوط به دور در دقیقه فن) و 2.قرمز رنگ(مربوط به ولتاژ ورودی برای فن))
3.در نهایت باید فن تعویض کنی(بهترین راه )
***تو قسمت بایوس درصد برق دهی به فن ببین چقدره(نرمالش 10 درصد 12 ولت تا 5 ولت : میتونه از ضعف پاور به برق رسانی فن باشه-اگه غیر از این باشه مشکل از فن نیست و سیستم پاور مشکل داره:تعویض)
به هر حال به یک تعمیرکار خوب مراجعه کنید بهتره
موفق باشی![]()
Last edited by amir2im; 16-12-2011 at 15:57.
این سوال منم هست.راستی منم basic کردم هارد رو؟تو ریکاوری تاثیر داره؟
دوستان من وىندوز اورجىنال رو پاک کردم و التىمىت رىختم حالا کسى فاىل تاچ پد رو نداره من تاچم قاطى داره
Sent from my GT-I9100
قسمت مربوط یه تنظیمات فن کجاست؟!
تو تنظیمات بایوس نبود
اتفاقا هارد لپ تاپ منم چند ماه پیش خراب شد بردمش گارانتی برام تعویض کردن (مدل6090)
اچ پی متاسفانه تو این مدل از هارد خوبی استفاده نکرده و تعداد خرابی هاردش واقعا بالا بوده
![]()
چرا تو بایوس بگردی پیدا میکنی
یه کم تخصصی میشه
پیش یه تعمیرکار ببر به فنش یه نگاه بندازه اگه مشکل از فن یا پاور باشه با تنظیمات بایوس درست نمیشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)