تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 266 از 645 اولاول ... 166216256262263264265266267268269270276316366 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,651 به 2,660 از 6449

نام تاپيک: { سخت افزار } مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپ

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

سلام میتونم رم و گرافیک لپ تاپ مدل :Vgn-Fw390NFB رو ارتقاع بدم ؟
    فقط رم تا ظرفیت 8GB

2. این کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز camry's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    می خواستم ببینم که چه جوری می تونم لپ تابم رو تو ماشین شارژ کنم آیا رابطی وجود داره و اگر هست آیا برای لپ تابم مشکلی ایجاد نمی کنه؟
    یک سوال دیگه: چه جوری می تونم از حداکثر شارژ لب تاپم استفاده کنم

با تشکر

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

سلام دوستان

من یه لپتاپ سونی FW490JBB دارم. الان وقتی دکمه ی AV Mode رو می زنم یه نوار سیاه میادبالای تصویر ولی تنظیماتش که وبکم و movie player هست نمیاد!!!

باید چیکارش کنم؟!
    اگر با خاموش روشن درست نشد یکبار باید سونی shared library و Function key ها و برنامه های مربوطه را نصب کنید ... یا باید ریکاوری کنید و یا باید برنامه ها را از طریق vaio recovery center مجددا نصب کنید (گزینه سوم در شکل) :

5. این کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

لطفا راهنمایی کنید!!!!!!
    ویندوزشو 2 بار عوض کردم هر دو بار اورجینال خودشو ریختم فرقی نکرده!!!!!!!!
    دوست عزیز شما باید از ورژن ویندوزی استفاده کنید که مختص سیستم شماست نمی شود ریکاوری یا ویندوز لپ تاپی دیگر را استفاده کرد ... درایورها و برنامه قابل مچ نیستند و باگ بوجود میاد

شما باید پارتیشن C خود را فرمت کرده و سپس ویندوز اوریجینال ویستای دل خود را بریزید و سپس درایورها را نصب کنید تا یک نسخه Clean copy داشته باشید و نه اپگرید یا نصب ویندوز بدون فرمت پارتیشن !

ممکنه هم این مشکلات از اجرای یک ویروس یا برنامه مخرب روی سیستم شما بوجود بیاد ... مثلا در یک درایو دیگر ویروس اتوران باشد و مجدداً اجرا شود با وارد شدن به آن !

موفق باشید

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

سلام
    می خواستم ببینم که چه جوری می تونم لپ تابم رو تو ماشین شارژ کنم آیا رابطی وجود داره و اگر هست آیا برای لپ تابم مشکلی ایجاد نمی کنه؟
    یک سوال دیگه: چه جوری می تونم از حداکثر شارژ لب تاپم استفاده کنم

با تشکر

در مورد اول بهترین راه اینه که یک آداپتور تبدیل برق ماشین از 12 به 220 بخرید ... من خودم دارم تایوانی هست و حدود 45 خریدمش 200 وات real هست ... خروجی برق USB هم میده

به راحتی عین برق شهر و بدون هیچ تغییر ولتاژ و شک ای می توانید استفاده کنید ...

ابدا از شارژر هی مستقیم مختص لپ تاپ استفاده نکنید ... بهترین راه اینه !

در مورد سوال دوم ، این بخش مباحث خوبی صورت گرفته :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

سلام.
    من یه مشکلی دارم با یه لپتاپ :
    موس لمسی که جلوی لپتاپ گذاشته شده کار نمیکنه.
    برنامه مربوط به شناسایی موس رو نصب کردم ولی برنامه نشون میده که صفحه لمسی موس چیزی رو حس نمیکنه.
    مشکل از چیه ؟
    جدا ؟ اینها با درایور Synaptics Touchpad راه اندازی می شوند و اگر احتمالا چیزی را sense نمی کنه ، پس خراب شده !

ریکاوری کنید و اگر بر نگشت بفرستید تعمیرگاه یا گارانتی

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

فوری
    خسته نباشید
    من تازه لب تاپم را تازه خریداری کرده ام و یک مشکل اساسی با ان دارم :
    زمانی که می خواهم لب تاپ را خاموش کنم مدت زمان زیادی طول می کشد که من نهایتا با دکمه روی لب تاپ خاموش می کنم و زمانی که لب تاپ را روشن می کنم مرتبا با پیغام ها و error های زیادی مواجه می شوم مثلا باید از طریق task managerو تایپ دستور explorer.exe بتوانم صفحه نمایش را ببینم و ... و مجبور میشوم مرتبا ویندز عوض کنم.
    آیا لب تاپ من مشکل سخت افزاری پیدا کرده است یا نه ؟ اصلا مشکلش چیست ؟ چه باید بکنم؟
    خواهشمندم سریعا به مشکل من پاسخ دهید!!!

اول از همه دوست عزیز ، شما باید مدل نوت بوک و همچنین سیستم عامل فعلی تون رو شرح بدهید ! ما که نمی تونیم روی هوا نظر بدیم !!!

مشکل سخت افزاری خیر ، وقتی ویندوز سنگین میشه و برنامه های مختلفی روش نصب باشه این حالت پیش میاد ... و همچنین ممکنه آلوده به ویروس و ورم و بد افزارها شده باشه ! راه حل :

1- ویروس اسکن ، اسکن دیسک و یا چک کردن فایل های DLL ویندوز با نرم افزارهای system checker !

2- پاک کردن برنامه های اضافی و preinstalled روی نوت بوک مانند آنتی ویروس ، نرم افزار های trial و ...

3- نصب مجدد ویندوز ویا ریکاوری کردن سیستم و برگرداندن به حالت original !

4- پارتیشن بندی و دسته بندی اطلاعات و جلوگیری از شلوغی سیستم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    AB

پيش فرض

از ویندوز ویستا 64 bit home premium به seven آپگرید کنیم آیا درایورها تمام و کمال نصب میشوند؟
    البته به این صورت که وقتی توی ویستا هستیم دی وی دی سون رو بذاریم و اون موقع توی نصب گزینه آپگرید رو بزنیم.

پروفشنال mo.mo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شمال

پيش فرض

از ویندوز ویستا 64 bit home premium به seven آپگرید کنیم آیا درایورها تمام و کمال نصب میشوند؟
    البته به این صورت که وقتی توی ویستا هستیم دی وی دی سون رو بذاریم و اون موقع توی نصب گزینه آپگرید رو بزنیم.
    با درایور ها مشکلی نخواهید نداشت . ولی دراین صورت ویندوز ارجینال خودتون رو با 7 کرک شده عوض کردین.

12. این کاربر از mo.mo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mh.attari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با درایور ها مشکلی نخواهید نداشت . ولی دراین صورت ویندوز ارجینال خودتون رو با 7 کرک شده عوض کردین.
    که به نظر من کار درستی کردن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •