تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 266 از 303 اولاول ... 166216256262263264265266267268269270276 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,651 به 2,660 از 3030

نام تاپيک: مطالعات جامع پیرامون Service Menu تلویزیون های سامسونگ

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سلام یه سوال. من تازه مدل ua46f5000 خریدم. تو منو دستگاه فریمور رو زده 1023 ولی تو سایت اخرین ورژن رو 1017 نشون میده. میخواستم ببینم چیکار کنم به نظر شما آپیدت کنم یا نه؟ اصلا اپدیت به درد میخوره؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام یه سوال. من تازه مدل ua46f5000 خریدم. تو منو دستگاه فریمور رو زده 1023 ولی تو سایت اخرین ورژن رو 1017 نشون میده. میخواستم ببینم چیکار کنم به نظر شما آپیدت کنم یا نه؟ اصلا اپدیت به درد میخوره؟
    دوست عزیز
    اگر تلویزیونتان مشگلی ندارد نیاز به آبدیت ندارد آبدیت برای رفع عیب سیستم استفاده می شود

3. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

با سلام .بنده مدل تلویزیونم 21 اینچ CS-53900TPS هست.وارد منوی مخفی شدم و گزینه ایکس رای رو تغییر دادم و مشکل خاموش شدن پیش اومد.تعمیرکار گفت که برنامه آی سی اون باید عوض بشه و لی برنامه همین مدل رو پیدا نکرده و برنامه مدل CS-53900TSرو نصب کرده.الان من برنامه همین مدل CS-53900TPSرو نیاز دارم.اگه دارید برام ایمیل کنید.
    ویک خواهش دیگه اینکه اگه مقادی مربوط به تنظیمات منوی مخفی این مدل رو دارید رو برام ارسال کنید.با تشکرrahimimajid62@gmail.com

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

با سلام .بنده مدل تلویزیونم 21 اینچ CS-53900TPS هست.وارد منوی مخفی شدم و گزینه ایکس رای رو تغییر دادم و مشکل خاموش شدن پیش اومد.تعمیرکار گفت که برنامه آی سی اون باید عوض بشه و لی برنامه همین مدل رو پیدا نکرده و برنامه مدل CS-53900TSرو نصب کرده.الان من برنامه همین مدل CS-53900TPSرو نیاز دارم.اگه دارید برام ایمیل کنید.
    ویک خواهش دیگه اینکه اگه مقادی مربوط به تنظیمات منوی مخفی این مدل رو دارید رو برام ارسال کنید.با تشکرrahimimajid62@gmail.com
    دوست عزیز
    فکر می کنم منو مخفی شما باید این گونه باشد
    منوی مخفی شامل این موارده:
    Deflection
    Video Adjust1
    Video Adjust2
    Video Adjust3
    Option B1 2B 00 06 07
    Option2
    YC Delay
    Test Pattern: 0
    EEPROM
    Bus stop
    Check sum: 0000
    Reset / 2006-5-16
    G2 Adjust
    در بعضی از مدلها گزینهای بنام Deflection هست اونجا کلی منو در مورد افقی و عمودی بودن تصویر هست فقط XRAY رو نزنید که تلویزیون میپره
    البته معولا از این مدلها کمتر کسی استفاده می کند
    Last edited by matinpour; 18-06-2014 at 18:55.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

سلام خدمت دوستان گرامي..من رفتم تو تنظيمات مخفي تلويزيون(d5000) حالاهم رنگ تي وي بهم ريخته و هم اينكه هيچ كانالي رو پيدا نميكنه..اگه براي كسي امكان داره از تنظيمات مخفي عكس بگيره و بذاره تا منم بتئنم درستش كنم.
    خيلي حالم گرفته است..ممنون

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام خدمت دوستان گرامي..من رفتم تو تنظيمات مخفي تلويزيون(d5000) حالاهم رنگ تي وي بهم ريخته و هم اينكه هيچ كانالي رو پيدا نميكنه..اگه براي كسي امكان داره از تنظيمات مخفي عكس بگيره و بذاره تا منم بتئنم درستش كنم.
    خيلي حالم گرفته است..ممنون
    دوست عزیز
    به این تایپیک رفته و از قسمت یک روش برای سری D را از پست اول مطالعه و انجام دهید
    http://forum.p30world.com/showthread.php?t=603486

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    بنده یه سامسونگ LED با مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دارم که می خوام تیونر دیجیتالشو فعال کنم حالا ماجرا از این قراره که من تو این لینکی که مال سایت سمسونگ قرار دادم خوندم که DTV نداره!
    اما تو یکی از فروم ها مطرح کردم همین موضوع رو گفتن که 100 درصد داره چون که سری 6 هست و تولید 2010 به بعد بوده.ما بهم آموزش درستی ندادن که من فعالش کنم و یه عکس می خواستم ببینم VIP بود!این شد که بازم رجوع کردیم اینجا
    حالا می خواستم ببینم من برای فعال کردن این تیونر که حالا اصلاً معلوم هست داره یا نه باید چکار کنم؟
    عذرخواهی می کنم اگه سوالم تکراریه ولی پست هایی اولی عکس درستی نداشتن و توضیحات واضح نبود ممنون میشم کمکم کنید...

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    بنده یه سامسونگ LED با مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دارم که می خوام تیونر دیجیتالشو فعال کنم حالا ماجرا از این قراره که من تو این لینکی که مال سایت سمسونگ قرار دادم خوندم که DTV نداره!
    اما تو یکی از فروم ها مطرح کردم همین موضوع رو گفتن که 100 درصد داره چون که سری 6 هست و تولید 2010 به بعد بوده.ما بهم آموزش درستی ندادن که من فعالش کنم و یه عکس می خواستم ببینم VIP بود!این شد که بازم رجوع کردیم اینجا
    حالا می خواستم ببینم من برای فعال کردن این تیونر که حالا اصلاً معلوم هست داره یا نه باید چکار کنم؟
    عذرخواهی می کنم اگه سوالم تکراریه ولی پست هایی اولی عکس درستی نداشتن و توضیحات واضح نبود ممنون میشم کمکم کنید...
    دوست عزیز
    همانطور که در مشخصات تلویزیونتان دیدید دیجیتال موجود نیست
    ولی اگر اصرار دارید از این تایپیک استفاده کنید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام. تلویزیون شبکه های wifi رو میشناسه اما تو 2 ثانیه صفحه مربوط به شبکه حذف میشه و نمیتونم شبکه wifi رو انتخاب کنم!!! چرا اینجوری شده ؟؟ از منو مخفی میشه کاریش کرد ؟؟؟
    Ua46ES8000

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

با سلام خدمت شما دوستان عزيز

من يه تلويزيون ال سي دي سامسونگ مدل LE46B580Kدارم

ميخواستم بئونم كه آيا تلويزيون من تيونر ديجيتال داره يانه؟؟؟

اگر داره چطوري بايد فعالش كنم؟؟؟

تلويزيون من داراي پورت USBهستش وقابليت پخش عكس وموزيك رو داره.اما آيا ميشه كه قابليت پخش فيلم هم با ورود به منوي مخفي يا با آپديت كردن به اون اضافه بشه يا نه؟؟؟

با تشكر از همه شما عزيزان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •