اقا الان بخریم یا نخریم از این سایت ( خودمون همین p30world ) چجور ؟!
چیکار کنیم؟!
اقا الان بخریم یا نخریم از این سایت ( خودمون همین p30world ) چجور ؟!
چیکار کنیم؟!
Last edited by SAM-SON 70; 05-12-2008 at 13:44.
دوستان من که کلاً از بازی زده شدم....
نه مشکل از کرکه نه از چیز دیگه... این بحثا هم به هیچ جا نمی رسه....
خود بازی مشکل داره....
اینم یه عکس که خود GameSpot گذاشته...
من که تا یه هفته دیگه نمیرو دنبال این بازی تا RockStar یه پچی چیزی بده بیرون تا بشه راحت اجراش کرد....
اون دوستمون هم که میگه برید برید از ماکسیمم گیم و اینا بگیرید یه جورایی داره تبلیغ می کنه! نمی دونم چرا پستاش پاک نشده! خیلی جالبه 1000 نفر از ماکسیمم گیم سفارش دادن فقط به دست یکیشون رسیده!
گذاشتن روHigh هیچ ربطی به حجم حافظه نداره
بستگی به سرعت حافظه وسرعتgpu کارت گرافیک داره
اگه حافظه حتی 1 مگ هم کم بیاد داخل بازی نمیتونی بشی
پس دیگه کسی رو مسخره نکن
سلام
ميخوام سيستم رو تست كنم براي اين بازي اما اين ارور رو ميده
قبلا يكي از دوستان گفته بود اما الان يادم رفته ميشه راهنمايم كنيد![]()
کسی اگر بازی رو بقیمت خیلی مناسب خواست خصوصی بزنه تا بگم از کجا میتونه تهیه کنه 2-3 روزه هم حداکثر بازی بدستش میرسه .
Last edited by milky way; 05-12-2008 at 13:58.
آخه مگه میشه ... بازی که همش اینجوری نیست.دوستان من که کلاً از بازی زده شدم....
نه مشکل از کرکه نه از چیز دیگه... این بحثا هم به هیچ جا نمی رسه....
خود بازی مشکل داره....
اینم یه عکس که خود gamespot گذاشته...
اندازه این تصویر کوچک شده است ! برای مشاهده تصویر اصلی اینجا کلیک کنید . اندازه اصلی تصویر 1024x768 و حجم آن 72 کیلوبایت میباشد.
من که تا یه هفته دیگه نمیرو دنبال این بازی تا rockstar یه پچی چیزی بده بیرون تا بشه راحت اجراش کرد....
اون دوستمون هم که میگه برید برید از ماکسیمم گیم و اینا بگیرید یه جورایی داره تبلیغ می کنه! نمی دونم چرا پستاش پاک نشده! خیلی جالبه 1000 نفر از ماکسیمم گیم سفارش دادن فقط به دست یکیشون رسیده!
من همچین مشکلی رو توی سان آندریاس هم داشتم ولی بعضی وقتا اینجوری میشد بعدش درست میشد، تازه من اون موقع سیستمم پایین بود. امکان نداره بازی روی همه ی سیستم ها اینجوری باشه وگرنه راک استار که مرض نداره بعد از این همه وقت یه نسخه ی مظخرف بده بیرون واسه پی سی.
واقعا ؟
یعنی من نمیتونم اجرا کنم ؟
Cpu : 3.06
1 GB RAM
Geforce 8600 Gt 512 mb
ای بابا ... آخه چقدر جوش سیستمتون رو میخورید ... خیالتون تخت ... رو سیستم همه اجرا میشه.واقعا ؟
یعنی من نمیتونم اجرا کنم ؟
cpu : 3.06
1 gb ram
geforce 8600 gt 512 mb
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)