برای فعال سازی اس مس بانک ملی باید یه فرم خاص پر کنید تا فعال بشه خیلی هم خوبه ارسال پیام با واریز و برداشت
برای فعال سازی اس مس بانک ملی باید یه فرم خاص پر کنید تا فعال بشه خیلی هم خوبه ارسال پیام با واریز و برداشت
دوستان اگر چک سیبا رو به حساب سیبا واریز کنی بازم کارمزد می گیرن؟ این 600 تومن زور داره؟ راهی داره ندی؟
بهترین بانک با بیشترین سود برای حساب کوتاه مدت چیه ؟ حدود ۱۰ میلیون تومن پول دارم توی بانک پارسیان ولی سودش ۷ درصد هست. چیز بهتری پیدا میشه ؟ بانک ایران زمین قضیه اش چیه که نوشته سود کوتاه مدت ویژه ۱۸ درصد ؟
دی روز شمار 19 درصد
با سلام
بنده یه سوالی برام پیش اومده در مورد دستگاه کارت خوان pos
من از یکی از مامور های کارت خوان شنیدم که میشه دستگاه pos را به اینترنت وصل کرد اینطوری هم سرعت بیشتر میشه و هم هزینه کمتر میشه
من مغازه کارت خوان ملت دارم...میخواستم بدونم ایا امکانش هست که دستگاه را به اینترنت وصل کنم؟؟
اصلا هم چین چیزی میشه؟
پشتیبانی بانک ملت تماس مسگیرم کسی جواب نمیده
دوستانی که اطلاع دارند ممنون میشم راهنمایی کنند.
دوستان دیروز یه اتفاق جالب برام افتاد. من حسابی در بانک ملت ندارم. ولی دیروز یه پیام برام از 20003304 اومد با این متن:
بانک ملت
واریز به 5217***
500000 ریال
19:06 92/09/06
حدود 3 ساعت بعدهم بازم یه پیام برام اومد که در متن بالا بجای واریز ، برداشت بزارید. بنظرتون علت چی بود که این پیام برام اومد؟!!![]()
بانک ملت یک ماهی هست که سرویس پیاماش فعال شده
کسی که حساب باز کرده بجای اینکه شماره همراهه خودشو بده شماره همراه شما رو داده!!!
آدمای بی فکری تو این جامعه زیادن!!!
شنبه یه سربرو یکی از شعبه های بانک ملت ببین میتونی کاری کنن که پیام نیاد برات
برای من هم همین طور شد زنگ زدم 1556
گفتند از سیستم حذفش کردم
الله و اعلم
سلام .
يه سوال .....مي خواستيم از بانك يه وام 80 ميليوني بگيريم . گفتند با سود 22 درصد شما بايد جمعا 120 ميليون برگردونيد اون هم توي مدت 4 سال . مي خواستم بدونم اين رو چه جوري 22 درصد حساب كردن كه سودش 40 ميليون شده اخه 22 درصد 80 تومن كه ميشه 17600000
کسی اطلاع داره که بانک ملت الان اوراق مشارکت می فروشه یا نه؟
اینترنتی هم میشه خرید ؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)