ممنون ... میشه توضیح بدید چیکار باید بکنم ؟ مگه نباید از پادگان محل آموزش نامه ببرم ؟
بعد خود پدرم باید بیاد پادگان نامه بگیره ؟
کلا میشه توضیح بدید
ممنون ... میشه توضیح بدید چیکار باید بکنم ؟ مگه نباید از پادگان محل آموزش نامه ببرم ؟
بعد خود پدرم باید بیاد پادگان نامه بگیره ؟
کلا میشه توضیح بدید
شما قانون جدید واستون محاسبه میشه چون اعزامی 90 هستین .... اگه اعزامی 88 89 بودین همون قانون قدیم واستون محاسبه میشد .طبق قانون جدید هر ماهی 9 روز کم میکنن واسه جبهه ....
زیاد هم عجله نکن چون فعلا جلوی کسری ها فقط واسه اعزامی های 89 باز هست و واسه کسایی که 90 اعزام میشن فعلا بستس واسه تصویب قانون جدید
منظورت از پادگان ، پادگان آموزشی هست یا یگان بعد از آموزش؟
نیروی زمینی بهترین جاش خود ستاد نیرو و سازمان عقیدتی سیاسی ارتش و یا اداره عقیدتی هست چون کارشون از همه راحتتره.
5 شنبه ها تا ساعت 12 هست و جمعه ها و روز های تعطیل به شرط اینکه نگهبان نباشی تعطیل هستی.
بعد از آموزشی یا می اندازنت یکی از مراکز آموزشی و میشی افسر آموزش (که دعا کن نیفتی )یا می افتی توی قسمت های اداری پادگان ها برای انجام امور کسل کننده اداری روزانه....
---------- Post added at 06:16 PM ---------- Previous post was at 06:13 PM ----------
لباس سرباز های پدافند این شکلیه
![]()
Last edited by S126; 08-06-2011 at 18:19.
بله باید یکماه اموزش ببینی بعد تقسیم بشی .من تو اموزشی خودم یه همچین ادمی دیدم ومطمئن هستم.
شما رو چه حساب این حرفو میزنید.
شما تشریف ببرین نظام وظیفه یا هر یگانی که خواستین سوال بفرمایید اونوقت میفهمین رو چه حسابی این خرف زده شده !!
رو حساب تجربه !!
سلام
اینها کفایتی هستند
صبح میان پادگان تا عصر هم نامه ی معرفی به یگان زده میشه و تموم
البته بستگی به سرعت کار پادگان هم داره ولی 3 4 روز هم الاف نمیشند
من رو حساب تجربه (چون ارشد گروهانمون تو اموزشی یه ماه خدمت کرد درجه گرفت رفت) این حرفو میزنم بعیید میدونم تو این مدت هم قانون عوض شده باشه
سلام
من متولد نیمه دوم سال 68 هستم و در کنکور 87 تو یک رشته کارشناسی پیوسته روزانه قبول شدم (ترم 6 هستم) و امسال تو امتحان فراگیر پیام نور مقطع کارشناسی شرکت کردم ایا در صورت قبولی برام معافیت تحصیلی صادر می شود و می توانم از دانشگاه اولم انصراف بدم(تعداد واحدهای پاس کرده ام کمتر از فوق دیپلم است)
و یا در صورت انتقالی همراه با تغییر رشته از دانشگاه اولم مشکل نظام وظیفه که ایجاد نمیشه؟
با تشکر
كسي كه بين خدمت ترخيص ميشه و ميره دانشگاه بعد كه دوباره خواست ادامه سربازيش رو بره بايد 1 ماه بره آموزشي.
اينو بارها ديدم.
همون ارگاني هم ميفته كه قبلاً افتاده بود. مثلاً اگه نيروي انتظامي بود الانم همونه.
------------در هر صورت وقت شما 6 ساله براي كارشناسي.سلام
من متولد نیمه دوم سال 68 هستم و در کنکور 87 تو یک رشته کارشناسی پیوسته روزانه قبول شدم (ترم 6 هستم) و امسال تو امتحان فراگیر پیام نور مقطع کارشناسی شرکت کردم ایا در صورت قبولی برام معافیت تحصیلی صادر می شود و می توانم از دانشگاه اولم انصراف بدم(تعداد واحدهای پاس کرده ام کمتر از فوق دیپلم است)
و یا در صورت انتقالی همراه با تغییر رشته از دانشگاه اولم مشکل نظام وظیفه که ایجاد نمیشه؟
با تشکر
اگه نتوني واحدا رو تطبيق بدي چطوري ميخواي 3 ساله تموم كني رشته ي جديد رو؟
سلام دوستان
تو دفترچه ای که ئاسه من اومده من رو مازاد اعلام کردن
کسی میدونه یعنی چی؟ یعنی ارگانی که من باید خدمت کنم یا محلی که من باید خدمت کنم چه جوری مشخص میشه؟
با تشکر
هم اکنون 19 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 19 مهمان)