تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 266 از 4105 اولاول ... 1662162562622632642652662672682692702763163667661266 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,651 به 2,660 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز m.s.f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

هرچی سریعتر اقدام کن الان قوانین کسری داره تغییر میکنه اگه دیرتر بری ممکنه قوانین تغییر کنه و کسری شما از 8 ماه کمتر بشه یا اصلا کسریتون منتفی بشه
    ممنون ... میشه توضیح بدید چیکار باید بکنم ؟ مگه نباید از پادگان محل آموزش نامه ببرم ؟
    بعد خود پدرم باید بیاد پادگان نامه بگیره ؟
    کلا میشه توضیح بدید

کـاربـر بـاسـابـقـه
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    Gelspie

پيش فرض

دوستان، من 8 ماه بخاطر جبهه پدرم باید کسری بگیرم ولی هنوز کاراشو نکردم.
    یک تیر هم اعزامم. در طول آموزشی باید اقدام کنم ؟
    شما قانون جدید واستون محاسبه میشه چون اعزامی 90 هستین .... اگه اعزامی 88 89 بودین همون قانون قدیم واستون محاسبه میشد .طبق قانون جدید هر ماهی 9 روز کم میکنن واسه جبهه ....
    زیاد هم عجله نکن چون فعلا جلوی کسری ها فقط واسه اعزامی های 89 باز هست و واسه کسایی که 90 اعزام میشن فعلا بستس واسه تصویب قانون جدید

اگه نباشه جاش خالی می مونه S126's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

خواهشا یکی جواب این سوال ما رو هم بده
    منظورت از پادگان ، پادگان آموزشی هست یا یگان بعد از آموزش؟
    نیروی زمینی بهترین جاش خود ستاد نیرو و سازمان عقیدتی سیاسی ارتش و یا اداره عقیدتی هست چون کارشون از همه راحتتره.
    5 شنبه ها تا ساعت 12 هست و جمعه ها و روز های تعطیل به شرط اینکه نگهبان نباشی تعطیل هستی.

بعد از آموزشی یا می اندازنت یکی از مراکز آموزشی و میشی افسر آموزش (که دعا کن نیفتی )یا می افتی توی قسمت های اداری پادگان ها برای انجام امور کسل کننده اداری روزانه....

---------- Post added at 06:16 PM ---------- Previous post was at 06:13 PM ----------

دوستان پدافند نیرو هوایی لباسش همون سرمه ای نیرو هوای هست یا فرق داره ؟
    یک دست پیر هن و شلوار سرمه ای ساده هست یا طرح داره ؟
    لباس سرباز های پدافند این شکلیه
    Last edited by S126; 08-06-2011 at 18:19.

4. 3 کاربر از S126 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ریاضیات hts1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

یک سوال اگر من 2 ماه اموزشی بگذرونم بعدشم حدود1 ماه خدمت کنم بعد برای ارشد ترخیص بشم . ایا وقتی دوبازه برای ادامه خدمت برمی گردم باید برم اموزشی ؟
    بله باید یکماه اموزش ببینی بعد تقسیم بشی .من تو اموزشی خودم یه همچین ادمی دیدم ومطمئن هستم.
    خیر دوست عزیز شما به علت اینکه خدمت قبلی دارین و آموزشی هم رفتین و برگه سبزشو گرفتین دیگه احتیاج نیست برین آموزشی !!!! فقط 1 2 روز میرین پادگان آموزشی بعد از اونجا ردتون میکنن واسه یگان شهرتون !
    شما رو چه حساب این حرفو میزنید.

کـاربـر بـاسـابـقـه
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    Gelspie

پيش فرض

بله باید یکماه اموزش ببینی بعد تقسیم بشی .من تو اموزشی خودم یه همچین ادمی دیدم ومطمئن هستم.

شما رو چه حساب این حرفو میزنید.
    شما تشریف ببرین نظام وظیفه یا هر یگانی که خواستین سوال بفرمایید اونوقت میفهمین رو چه حسابی این خرف زده شده !!
    رو حساب تجربه !!

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

شما تشریف ببرین نظام وظیفه یا هر یگانی که خواستین سوال بفرمایید اونوقت میفهمین رو چه حسابی این خرف زده شده !!
    رو حساب تجربه !!
    سلام
    اینها کفایتی هستند
    صبح میان پادگان تا عصر هم نامه ی معرفی به یگان زده میشه و تموم
    البته بستگی به سرعت کار پادگان هم داره ولی 3 4 روز هم الاف نمیشند

کاربر فعال انجمن ریاضیات hts1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

رو حساب تجربه !!
    من رو حساب تجربه (چون ارشد گروهانمون تو اموزشی یه ماه خدمت کرد درجه گرفت رفت) این حرفو میزنم بعیید میدونم تو این مدت هم قانون عوض شده باشه

داره خودمونی میشه ali1834's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونه

پيش فرض

سلام
    من متولد نیمه دوم سال 68 هستم و در کنکور 87 تو یک رشته کارشناسی پیوسته روزانه قبول شدم (ترم 6 هستم) و امسال تو امتحان فراگیر پیام نور مقطع کارشناسی شرکت کردم ایا در صورت قبولی برام معافیت تحصیلی صادر می شود و می توانم از دانشگاه اولم انصراف بدم(تعداد واحدهای پاس کرده ام کمتر از فوق دیپلم است)
    و یا در صورت انتقالی همراه با تغییر رشته از دانشگاه اولم مشکل نظام وظیفه که ایجاد نمیشه؟
    با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

كسي كه بين خدمت ترخيص ميشه و ميره دانشگاه بعد كه دوباره خواست ادامه سربازيش رو بره بايد 1 ماه بره آموزشي.
    اينو بارها ديدم.
    همون ارگاني هم ميفته كه قبلاً افتاده بود. مثلاً اگه نيروي انتظامي بود الانم همونه.

------------
    سلام
    من متولد نیمه دوم سال 68 هستم و در کنکور 87 تو یک رشته کارشناسی پیوسته روزانه قبول شدم (ترم 6 هستم) و امسال تو امتحان فراگیر پیام نور مقطع کارشناسی شرکت کردم ایا در صورت قبولی برام معافیت تحصیلی صادر می شود و می توانم از دانشگاه اولم انصراف بدم(تعداد واحدهای پاس کرده ام کمتر از فوق دیپلم است)
    و یا در صورت انتقالی همراه با تغییر رشته از دانشگاه اولم مشکل نظام وظیفه که ایجاد نمیشه؟
    با تشکر
    در هر صورت وقت شما 6 ساله براي كارشناسي.
    اگه نتوني واحدا رو تطبيق بدي چطوري ميخواي 3 ساله تموم كني رشته ي جديد رو؟

11. 2 کاربر از ghasem2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال omid.pari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Sarzamine nistiha

پيش فرض

سلام دوستان
    تو دفترچه ای که ئاسه من اومده من رو مازاد اعلام کردن
    کسی میدونه یعنی چی؟ یعنی ارگانی که من باید خدمت کنم یا محلی که من باید خدمت کنم چه جوری مشخص میشه؟
    با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 19 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 19 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •