تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 266 از 646 اولاول ... 166216256262263264265266267268269270276316366 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,651 به 2,660 از 6460

نام تاپيک: مشاوره براي خريد گوشي هاي آندرويد

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان عزیز اینجا تاپیک دیوایس های اندرویدی هست نه آیفون یا هر آی چیزی!

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 4 Beta

کاربر فعال انجمن لپ تاپ NOR-1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزیز نداشتن nfc عیب نیست جز امکانات محسوب میشه
    مثلا بعضی از گوشی های سونی تو حالت لاک انتنش می پره این عیبه

پروفشنال salar79's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

می دونم این عیب نیست ولی نداشتن یه سری از امکانات برای این جور گوشی ها عیب یه حساب میاد!

در آغاز فعالیت SHIMIJI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

سلام دوستان عزیزم: من 600 مایه دارم می خوام گوشی بخرم نمی دونم چه مدلی و چه برندی بخرم نظر دوستان در مورد گوشی هواوی چیه مدل g510 اگر راهنمایی کنید ممنون میشم

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان عزیزم: من 600 مایه دارم می خوام گوشی بخرم نمی دونم چه مدلی و چه برندی بخرم نظر دوستان در مورد گوشی هواوی چیه مدل g510 اگر راهنمایی کنید ممنون میشم
    مدل خوبیه. همین مدل Ascend G510 و به علاوه Samsung Galaxy Ace 2 هر دو خوب هستند پردازنده G510 در کلاک بالاتری نسبت به Ace2 قرار داره ولی در عوض Ace2 دارای 768 مگ RAM هست در حالی که G510 هواوی 512مگ هست. بقیه مشخصات مشابه هست البته این رو هم بگم Ace2 به اندروید 4.1.2 قابل ارتقا هست در مورد هواوی G510 نمیدونم ولی فکر نکنم به 4.1 آپدیت شه (با توجه به RAM نسبتاً پایینش)

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز نداشتن nfc عیب نیست جز امکانات محسوب میشه
    مثلا بعضی از گوشی های سونی تو حالت لاک انتنش می پره این عیبه
    فعلاً شاید فکر کنید عیب نیست اما وقتی iPhone 5S (یا شاید 6) دارای NFC باشه که به احتمال 99 درصد خواهد داشت متوجه میشید که عیب بوده! که اپل در نسخه جدید آیفون ازش استفاده کرده. به علاوه بازم میگم اینجا تاپیک گوگل اندروید هست نه اپل یا مایکروسافت.

آخر فروم باز vahidsport's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو کامپیوتر-تهران

پيش فرض

آقا با 800 تومن چی به گیرم.... سخت افزار برام خیلی مهمه اصلا از Adreno 203 و Cortex-A5 اصلا خوشم نمیاد و ال سی دی بزرگی داشته باشه چیزی که پیدا کردم LG Optimus L9 P760 یا P768 هست که تقریبا هر چیزی که می خواستم رو داره فقط

1) با توجه به چیپ گرافیکی این دومدل که PowerVR SGX540 هست دیتا بازی های سنگین و گرافیک بالا برای این چیپ راحت پیدا میشه؟ چون من اکثر بازی هایی که دیدم معمولا یا Mali400 بود یا برای Adreno ها... میدونم PowerVR SGX540 قدرت خوبه داره...

2) Xperia P نمی خوام هم ال سی دی یکم برام کوچیک هست و هم رم نمیخوره بهش و باطریش یه مقدار ضعیفه ولی سخت افزار ش برام عالیه مخصوص اینکه OTG و HDMI داره

قیمت الان اون دو گوشی ال جی که گفتم الان چنده و TV-Out که ندارن درسته؟

چرا قیمت اون دوگوشی ال جی که گفتم این قدر پایین هست؟

راستی من GPU و CPU مدل Optimus L9 P769 رو نتونستم پیدا کنم چیه اینم هم مدل 760 و 768 هست؟

گوشی فعلیم هم Xperia mini هست چون ال سی دی ش کوچیک هست و خیلی هم اذیتم کردم دنبال ال سی دی بزرگ میگردم و اصلا هم دوست ندارم سخت افزار گوشی جدیدم از این مینی کمتر باشه Xperia mini بازی NFS MostWanted رو بدونه لگ اجرا میکنه حتی MC4 رو هم اجرا میکنه ولی چون رم کمی داره گاهی اوقات یه مکث کوچیک میکنه

با همین قیمت یا کمی بالا تبلت به خام بگیرم چه طور که حداقل OTG و TV-Out داشته باشه ال سی دی هم 7 اینچ و رزولوشن 1280*720 -IPS یا SLCD و البته سخت افزار خوب - دوال کور باشه یا برای یه همچین تبلتی چقدر باید بدم

نظرتون در مورد Galaxy Tab 2 7.0 P3100 چیه؟ هارد اکسترنال رو راحت میاره؟ این TV-Out چه طوری؟ Composite هست از این 3 فیش ها؟ یا MHL کدوم..... و هزار تا سوال دیگه
    Last edited by vahidsport; 21-07-2013 at 19:22.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ NOR-1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

فعلاً شاید فکر کنید عیب نیست اما وقتی iPhone 5S (یا شاید 6) دارای NFC باشه که به احتمال 99 درصد خواهد داشت متوجه میشید که عیب بوده! که اپل در نسخه جدید آیفون ازش استفاده کرده. به علاوه بازم میگم اینجا تاپیک گوگل اندروید هست نه اپل یا مایکروسافت.
    حالا شما به من یک گوشی 1 تومانی معرفی کن بی عیب باشه که حداقل سه سالی بی دردسر کار کنه گارانتی هم داشته باشه

آخر فروم باز supermax15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

آقا با 800 تومن چی به گیرم.... سخت افزار برام خیلی مهمه اصلا از Adreno 203 و Cortex-A5 اصلا خوشم نمیاد و ال سی دی بزرگی داشته باشه چیزی که پیدا کردم LG Optimus L9 P760 یا P768 هست که تقریبا هر چیزی که می خواستم رو داره فقط

1) با توجه به چیپ گرافیکی این دومدل که PowerVR SGX540 هست دیتا بازی های سنگین و گرافیک بالا برای این چیپ راحت پیدا میشه؟ چون من اکثر بازی هایی که دیدم معمولا یا Mali400 بود یا برای Adreno ها... میدونم PowerVR SGX540 قدرت خوبه داره...

2) Xperia P نمی خوام هم ال سی دی یکم برام کوچیک هست و هم رم نمیخوره بهش و باطریش یه مقدار ضعیفه ولی سخت افزار ش برام عالیه مخصوص اینکه OTG و HDMI داره

قیمت الان اون دو گوشی ال جی که گفتم الان چنده و TV-Out که ندارن درسته؟

چرا قیمت اون دوگوشی ال جی که گفتم این قدر پایین هست؟

راستی من GPU و CPU مدل Optimus L9 P769 رو نتونستم پیدا کنم چیه اینم هم مدل 760 و 768 هست؟

گوشی فعلیم هم Xperia mini هست چون ال سی دی ش کوچیک هست و خیلی هم اذیتم کردم دنبال ال سی دی بزرگ میگردم و اصلا هم دوست ندارم سخت افزار گوشی جدیدم از این مینی کمتر باشه Xperia mini بازی NFS MostWanted رو بدونه لگ اجرا میکنه حتی MC4 رو هم اجرا میکنه ولی چون رم کمی داره گاهی اوقات یه مکث کوچیک میکنه

با همین قیمت یا کمی بالا تبلت به خام بگیرم چه طور که حداقل OTG و TV-Out داشته باشه ال سی دی هم 7 اینچ و رزولوشن 1280*720 -IPS یا SLCD و البته سخت افزار خوب - دوال کور باشه یا برای یه همچین تبلتی چقدر باید بدم

نظرتون در مورد Galaxy Tab 2 7.0 P3100 چیه؟ هارد اکسترنال رو راحت میاره؟ این TV-Out چه طوری؟ Composite هست از این 3 فیش ها؟ یا MHL کدوم..... و هزار تا سوال دیگه
    بهترین انتخاب xperia L هست
    تنها مشکلش اینکه مود براویا نداره
    و otg نداره
    البته فک کنم توی کاستوم رام otg کار کنه
    گرافیکشم ادرنو 305 هست تمام بازی های موجود تا الان رو اجرا میکنه
    ولی فولhd پخش نمیکنه پیشفرض باید mx player نصب کنی
    کیفیت صداشهم خرف نداره
    اینم مشخصاتش
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. این کاربر از supermax15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز vahidsport's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو کامپیوتر-تهران

پيش فرض

بهترین انتخاب xperia L هست
    تنها مشکلش اینکه مود براویا نداره
    و otg نداره
    البته فک کنم توی کاستوم رام otg کار کنه
    گرافیکشم ادرنو 305 هست تمام بازی های موجود تا الان رو اجرا میکنه
    ولی فولhd پخش نمیکنه پیشفرض باید mx player نصب کنی
    کیفیت صداشهم خرف نداره
    اینم مشخصاتش
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ال سی دی خیلی بدی داره هم رزولوشن پایینی داره هم اینکه TFT هست ولی سخت افزار ش واقغا قوی هست....

فیلم 1920*1080 پخش نمیکنه؟ اگر این طور باشه خیلی بده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •