تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 266 از 376 اولاول ... 166216256262263264265266267268269270276316366 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,651 به 2,660 از 3758

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در انگلستان | فصل 2010-2011

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

برو بچ شیاطین بیخیال هر چی بود گذشت خون خودتون رو کثیف نکنید
    این برد نا جوان مردانه رو به همه طرف داران چلسی تبریک میگم
    اگه اشتباه داوری نبود به هیچ عنوان چلسی نمیتونست کاری بکنه
    اگر خطا های چلسی گرفته میشد در صد خطا ها این طوری نبود که نمایش میدین
    اگر موقعیت های ختر ناک با خطا ادامه نداشت هیچ وقت موقعیت خطرناک این طوری نبود که نمایش میدین
    در کل منچستر 11 نفره داشت با 14 نفر بازی میکرد

ما افتخارمون اینه که تا حالا قهرمانی رو با غرور به ست اوردیم
    نه با بازی غیر فوتبالی
    یاد حرفهای قلعه نویی افتادم بعد بازی استقلال

آخرشم دیدم که داوری بیشتر به نفع سپاهان بوده

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

cheghadr shomaha bi janbe eid baba...hala dorost ke davari be nafe ma bud , vali chelsea ham kheyli behtar az man united bazi kard....ensafam khub chizie

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

@30vil

سواد داری بخون ...

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

آنچلوتی:فاصله مان بایونایتد برای قهرمانی خیلی زیاد است

سایت گل- کارلو آنچلوتی با اشاره به فاصله 12 امتیازی تیمش به یونایتد صدرنشین به این نکته اشاره کرد که فاصله تیمش با تیم صدرنشین برای کسب عنوان قهرمانی خیلی زیاد است.

چلسی سه شنبه شب با نتیجه 1-2 یونایتد را شکست داد و در پایان این دیدار کارلو آنچلوتی گفت:« نمی توانم باور کنم که فاصله 12 امتیاز است.ما باید صادق باشیم ؛ اوضاع جدول این طور است و باید به آن احترام بگذاریم.یونایتد خیلی باثبات تر از ما بازی می کند و درک این موضوع خیلی ساده است.»

مربی ایتالیایی چلسی ادامه داد: «ما برای فتح عنوان قهرمانی فاصله زیادی با یونایتد داریم. آنها تیم خیلی خوب و قدرتمندی هستند و ما باید برروی تیم خودمان تمرکز کنیم.این پیروزی برای ما و اعتماد به نفسمان خیلی مهم بود ولی درحال حاضر نمی توانیم به صدرجدول بازگردیم ولی بازگشت ما به روند مسابقات خیلی خوب بود. بازی خیلی سختی مقابل تیم بزرگی بود ولی ما به پیروزی رسیدیم که خیلی مهم بود.یونایتد بازی با کیفیتی را در نیمه اول ارائه داد و در ضد حملات فوق العده بود. ما بازی را خیلی خوب شروع کردیم ولی در میانه های نیمه اول کار را سخت تر دیدیم و باید فشار بیشتری وارد می کردیم.در نیمه دوم اوضاع بهتر شد و توانستیم بازی بهتری را به اجرا بگذاریم.ما از قدرتمان درمیانه میدان استفاده کردیم و بازی را متعادل کردیم.امشب تیم ما روحیه خوبی داشت و هیچ وقت مشکلی با اتحاد و انسجام بازیکنان نداشتیم ، چون همیشه با هم متحد بوده ایم.همیشه اوضاع همین بوده.»

داوید لوئیس در طول مدت بازی، درکانون توجهات بود.او گل تساوی تیمش را به ثمر رساند و با خوش شانسی از اخراج گریخت.آنچلوتی درمورد عملکرد ستاره برزیلی اش گفت:« او عملکرد خیلی خوبی داشت.او تاثیرگذاری زیادی در بازی مقابل فولام داشت و دراین دیدار هم گل مهمی را به ثمر رساند.»
    فرناندو تورس نتوانست در این بازی تاثیرگذارباشد و آنچلوتی گفت:« ما نباید مقایسه کنیم.تورس گلزنی نکرد ولی من از مهاجمانم نمی خواهم که گل بزنند و از آنها می خواهم که برای تیم بازی کنند. او بازی خوبی را به نمایش گذاشت و تلاش زیادی برای تیم انجام داد و سعی کرد که مدافعان حریف را تحت فشار قرار دهد.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    انتقاد شدید فرگی به داوری/فرگوسن: چرا داوید لوئیس اخراج نشد؟!

سایت گل-سرالکس فرگوسن در پایان دیدار سه شنبه شب ورزشگاه استمفورد بریج به شدت از مارتین اتکینسون، داور مسابقه عصبانی بود. یونایتد صدرنشین دراین دیدار با نتیجه 1-2 مغلوب چلسی شدند.

فرگوسن معتقد بود که داوید لوئیس خرید جدید چلسی می بایست در جریان این بازی از زمین مسابقه اخراج می شد.

سرالکس در پایان این دیدار در صحبتهایی به اسکای سپورتس گفت:« ما خیلی خوب بازی کردیم و این عملکردی فوق العاده ای سوی ما بود و اصلا شایسته شکست نبودیم. این سومین سال پیاپی است که داوران در اینجا تصمیماتی می گیرند که روند بازی را تغییر می دهد.»

مربی یونایتد ادامه داد:« واقعا اخراج نکردن لوئیس به خاطر خطایی که برروی رونی انجام داد، عجیب بود؛ یا حتی پیش از آن، زمانی که چیچاریتو توپ را در اختیار داشت، لوئیس برروی او خطا کرد و هیچ اتفاقی رخ نداد؛ داور هم مقابل این صحنه.درمورد خطای لوئیس برروی رونی که مثل روز روشن بود و داور هم در فاصله شش یاردی صحنه بود هم داور هیچ کاری نکرد.این روند بازی را تغییر می دهد. شما از من می پرسید که چه چیزهایی بازی را تغییر می دهد.این تصمیماتی است که روند بازی را تغییر می دهد و او هر هفته به داوری خواهد پرداخت.»

با وجود این شکست فرگوسن به عملکرد تیمش افتخار می کند:« من به بازیکنانم افتخارمی کنم.آنها تصمیماتی که علیه آنها گرفته شد را تحمل کردند و نهایت تلاششان را به کار گرفته و فرصتهای زیادی را خلق کردند.آنها شایسته این نبودند.»

فرگوسن درمورد این پیروزی که به چلسی فرصت بازگشت به کورس قهرمانی را داد به این نکته اشاره کرد که این احتمال وجود دارد و در ادامه یادآوری کردکه تیمش باشد به موقع روحیه لازم برای بازی در آنفیلد در بازی یکشنبه را به دست بیاورد:« چنین تصمیماتی می تواند همه چیز را تغییر دهد.درجریان بازی تصمیمات زیادی گرفته شد که مرا واقعا متعجب کرد؛آن هم در بازی بزرگی مثل این بازی و هیچ شکی در آن نیست.ما باید روحیه مان را بازیابیم.وقتی در چنین دیداری شکست می خوری باید به جریان بازی برگردی.یکشنبه مقابل لیورپول بازی بزرگی خواهیم داشت و شرایط بازهم مشابه خواهد بود.باید خودمان را بازیابیم و آماده مصاف آنفیلد کنیم.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

نه من سواد ندارم تو فقط سواد داری

بازی دیشب انقدر بهتون فشار اورده که به سواد دیگران هم توهین میکنین کم آوردی سوت بزن سوت بلد نبودی پرواز کن

قهرمانی 100 سال پیشتون رو به رخ ما نکش اگه میتونین الان قهرمان اروپا بشین

اونموقع که شما خرج میکردین و بهترین بازیکنارو میوردین ویالی مربی بازیکن ما بود تیمها رو در شرایط مساوی مقایسه کن عزیز

حالا دیدی کی سواد داره

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

واقعا بازی خیلی زیبا بود.....با این که از چلسی خوشم میاد و دوستش دارم اما خوب باید داوید لوئیس اخراج میشد شیطنتش در اواخر بازی میتونست کارت زرد دوم رو بده داور.....که نداد!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه mjt10063's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

یاد حرفهای قلعه نویی افتادم بعد بازی استقلال

آخرشم دیدم که داوری بیشتر به نفع سپاهان بوده
    اره داداش داوری به نفع منچستر بود اشتباه گفتیم
    او بازیکن منچستر اگه اخراج میشد
    بعد او پنالتی بیخودی به نفع منچستر گرفته نمیشد
    قبل توجه فوتبال دوستان غیر فوتبالی

من میگم شاید ما بازی رو ندیدی بعد یکی واستون اشتباهی تعریف کرده

میخوام اینو بگم قهرمانی از آن ماست

به امید قهرمانی دربازی های نجوان مردانه

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوست داشتم اين بازي مساوي ميشد تا كور سوي اميدي براي سوم يا چهارم شدن ليورپول روشن بمونه
    اما دريغ ... منچستر خيرش به ليورپول نميرسه
    اشتباهات داوري به نظر من هم به نفع چلسي بود
    ولي در كل فكر ميكنم جداي از همه بحثا چلسي نيمه دوم رو بهتر بود
    گاهي اوقات انگيزه زياد براي برد ميتونه هر تاكتيكي رو خنثي كنه
    فكر ميكنم چلسي 10 برابر منچستر انگيزه بردن داشت و به نوعي براي ادامه حيات بازي كردن
    بازي دروگبا توي دقايق آخر واقعا نشون دهنده اين بود چه قدر با انگيزه و چقدر باهوش بازي كرد من به شخصه لذت بردم
    حفظ توپ ميكرد اما نه مثل اكثر بازيكنا كه فقط توپ رو گوشه زمين نگه ميدارن
    دروگبا هر بار يه جور رفتار ميكرد توپ رو نگه ميداشت
    پاس ميداد
    دفاع رو دور ميزد
    فرار ميكرد
    در كل من كه دوست داشتم مساوي بشه
    يه سوال از طرفداراي چلسي
    اين داوره چند ميگيره ؟؟؟ توي آنفيلد به ما هم يه حالي بده و هوامونو داشته باشه ....

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

نه من سواد ندارم تو فقط سواد داری

بازی دیشب انقدر بهتون فشار اورده که به سواد دیگران هم توهین میکنین کم آوردی سوت بزن سوت بلد نبودی پرواز کن

قهرمانی 100 سال پیشتون رو به رخ ما نکش اگه میتونین الان قهرمان اروپا بشین

اونموقع که شما خرج میکردین و بهترین بازیکنارو میوردین ویالی مربی بازیکن ما بود تیمها رو در شرایط مساوی مقایسه کن عزیز

حالا دیدی کی سواد داره
    شما با 12 امتیاز فاصله چه اعتماد به نفسی دارید!!
    والا من که طرفدار تیمی هستم که تو تاریخ لیگ برتر همیشه بین سه تیم صدر نشین پریمیر لیگ حاضر بوده، اینقدر نمیام کری بخونم و با یه برد ذوق مرگ بشم...
    ضمنا دوست من! قهرمانی منچستر در CL مربوط به سه سال پیشه نه 100 سال پیش! فکر کنم این جمله بولد شده یا ناشی از نداشتن اطلاعاته یا ناشی از همون بی سوادی که میلاد گفت (شوخی)
    یاعلی

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

دوست داشتم اين بازي مساوي ميشد تا كور سوي اميدي براي سوم يا چهارم شدن ليورپول روشن بمونه
    اما دريغ ... منچستر خيرش به ليورپول نميرسه

دست بردار علیرضا جان! همین الانش لیورپول با یه بازی بشتر نسبت به چلسی 9 امتیاز ازش فاصله داره! فکر میکنی با تساوی چلسی و منچستر، لیورپول میتونست اختلاف 7 امتیازی رو جبران کنه؟!! اون هم با این روند سینوسی عجیب غریبش!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •