مبارک باشه دوست عزیز.
مبارک باشه دوست عزیز.
با سلام من 5010 دارم و خودش تموم بازيهارو اتوماتيك فول اسكرين ميكنه حتي اگه فيت تو اسكرين نداشته باشه بازي
گارانتي زيگورات هست
ممنون آقا سینا
1 سوال دارم.
من دارم تمام دریور ها رو دانلود میکنم.
توی قسمت network کدوم یکی از درایور ها مهم هست؟
همشون که مهمن.من خودم همرو دانلود و نصب کردم ولی مهم ترینشون اینان:
Wireless 365 Bluetooth-R273948
و
Wireless WLAN 1501 Half Mini-Card-R258276
مشکل از درایو هست باید درایور مربوط به خودش رو دانلود کنینوشته شده توسط rasaaam [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال دیگه هم دارم اینکه من وقتی روی لبتاپم بازی قدیمی مثل کربن و ماست وانتد که نصب میکنم توی رزولیشنهاش 768*1336 نداره!!! اما برای دوستم که ایسوز گرفته بازی اتوماتیک رزولیشنش با رزولیشن مانیتور ست میشه!!! اشکال از کجاست؟؟؟
ممنون
منتظرم
Last edited by ali_z051; 03-02-2011 at 19:07.
ممنون ولی مثل اینکه من درست توضیح ندادم / بازیها همشون فول اسکرین اجرا میشن ولی بعضی از بازی قدیمی ها که اونا هم فول اسکرین اجرا میشن رزولیشن 768*1366 رو ندارن ولی ایسوز دوست من داره
جوابت پست بالا هست
عزیز اگه چنین چیزی که شما می گین و جود هم داشته باشه ، این غیر عادی بودن ایسوس رو می رسونه نه دل رو.
چون باید خود بازی چنین رزولیشنیو ساپرت کنه دیگه نه اینکه لپ تاپ خودش بسازه.احتمال داره اینجوری کیفیت پایین بیاد.
شما اگه بازی رو نصب کردید که تو تنظیماتش رزولیشن 768*1366 رو داشته باشه و 5010 بازی رو بصورت صفحه ی کامل نشون نده اونوقت مشکل از لپ تاپه.
نباید انتظارای غیر عادی داشته باشین از دستگاهتون.
البته درست بیان نکردید،یعنی تو تنظیمات بازی واسه ایسوس چنین رزولیشنیو داره ؟ یا اینکه ایسوس اوتوماتیک خودش فول اسکرین می کنه؟
اگه مورد اول باشه که همونطورم دوستمون گفتن مشکل از درایوره لپ تاپتونه.
Last edited by sina.belyad; 03-02-2011 at 21:27.
مبارکه.
خوب شد با گارانتی زیگورات نگرفتی چون فایده نداره.
سلام دوستان...من امروز متوجه چیزی شدم که اذیتم میکنه...وقتی رو یه عکس زوم میکنم تصویر به صورت مربع مربع در میاد...کارت گرافیکم نصبه...مدلش 550v هست...یه تیکه از زوم رو هم نشون دادم تا بهتر متوجه منظورم شین...میخوام بدونم آیا واسه شما هم همینطوره؟!!! لپ تاپم اینه 5010_ci5 2.53_4G ddr3
ضمنن عکس مربوط به چشم همون کوالای ویندوز سون ه....my picture/koala
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)