تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 90 هستید؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

238 64.67%
  • تجربی

91 24.73%
  • انسانی

26 7.07%
  • هنر

13 3.53%
صفحه 266 از 515 اولاول ... 166216256262263264265266267268269270276316366 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,651 به 2,660 از 5146

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 90 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

داره خودمونی میشه jekob's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

sadboy و farzaneh شما هم یه چیزی بگید دیگه؟

2. 2 کاربر از jekob بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Hossein1992's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

از فیزیک پیش 2 در کنکور تجربی چند تا تست میاد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ساش's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

دورد دوستان

من می خوام ریاضی را شروع کنم

ریاضیم صفر هست تجربی هم هستم

هدفم تو ریاضی این هست که تو کنکور آزاد 10 بزنم

حالا نمی دونم از رو چی بخونم ؟؟؟؟/
    به نظرتون استاد بگیرم ؟؟؟؟؟
    چه مباحثی را بخونم ؟؟

مشتق و توابع را بخونم ؟؟؟

لطفا کمک کنید

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دورد دوستان

چه مباحثی را بخونم ؟؟

لطفا کمک کنید
    پيشنهاد ميكنم درس آمار + درس تابع رياضي 2 ( مخصوصا دامنه توابع حقيقي ) رو بخونين كافيه . بالاي 10 درصد ميزنين

6. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

دورد دوستان

چه مباحثی را بخونم ؟؟

لطفا کمک کنید
    حتما سوالات کنکورهای گذشته ازاد رو بگیر و مباحث اسونش رو تست بزن 10 درصد توی ازاد سخت نیست . چون همیشه تعدادی سوال یا تکرار می شه یا شبیه اش میاد
    موفق باشید.

8. این کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

درود
    دوستان این رفیق جون ما درساش رو خوب میخونه،
    رشتش انسانیه .معدلشم سمت 19.70 شد.
    تراز چقدر باید بیاره که دانشگاه تهران قبول بشه؟؟؟
    الان فکر نمیکنم زیاد خوب بزنه برای تهران،حدود 7100-7200 میزنه!
    وکالت(حقوق) دانشگاه تهران یا یک دانشگاه خوب توی تهران میخواد قبول بشه....
    Last edited by capitanrayan; 29-01-2011 at 12:05.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ساش's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

پيشنهاد ميكنم درس آمار + درس تابع رياضي 2 ( مخصوصا دامنه توابع حقيقي ) رو بخونين كافيه . بالاي 10 درصد ميزنين
    حتما سوالات کنکورهای گذشته ازاد رو بگیر و مباحث اسونش رو تست بزن 10 درصد توی ازاد سخت نیست . چون همیشه تعدادی سوال یا تکرار می شه یا شبیه اش میاد
    موفق باشید.
    ممنون که جواب دادید
    از روی چی بخونم ؟؟؟
    از روی چی تست بزنم ؟؟؟
    خودم می تونم بخونم یا استاد بگیرم ؟؟؟؟

ممنون از کمکتون

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

ممنون که جواب دادید
    از روی چی بخونم ؟؟؟
    از روی چی تست بزنم ؟؟؟
    خودم می تونم بخونم یا استاد بگیرم ؟؟؟؟

ممنون از کمکتون
    خواهش می کنم
    برای امار که به راحتی می تونی یه جزوه خوب گیر بیاری اگر خواستی می تونی امار گاج سفید رو بگیری من از روی همون خوندم . واقعا تاثیر گزار بود. امار رو به راحتی با یک وقت کم می شه کامل خوند.
    برای استاد هم خب البته بستگی به خودتون داره ولی به نظر من برای فقط 10 درصد اگه همون مباحث اسون رو بخونید کافی و احتیاجی به معلم نیست.
    موفق باشید

12. 2 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه omnia.2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از فیزیک پیش 2 در کنکور تجربی چند تا تست میاد؟
    سلام عزیز از پش 2 برای تجربی 5 تا میاد

14. 2 کاربر از omnia.2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzaneh*f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

دوستان گرفتار مشکل شدم اساسی
    ببینید من ترازای کانونم اصلا" خوب نیست درسایی که تا حالا با کانون اومدم جلو دینی و شیمی بود بقیش رو نرسوندم حتی درسی مثل هندسه و گسسته رو اصلا" روشونو باز نکردم می خوام ببینم من الان باید چه جوری بخونم متاسفانه من در شهرستانم و هیچ کسی نیست منو راهنمایی کنه . چه جوری بخونم اخه اگه از الان خوب بخونم میتونم رتبه 2000 منطقه 3 بیارم . راستش پشتیبان قلم چی گفت از الان باید روزی 10 ساعت بخونی واسم خیلی سخته یعنی نمیکشم من زبانم در حد صفر بود ولی با راهنمایی شما که گفتین تیک ایت بخونم درصدم شده 30 و از کمکاتون واقعا" ممنونم . کسی میتونه بگه هر درس رو چه جوری بخونم ریاضی ام خیلی ضعیفه !!! کتابامم زیر مینویسم اگه بهتر هم میشناسید بهم بگید:

زبان انگلیسی :مبتکران شهاب اناری و تیک ایت و درک مطلب مبتکران
    دین و زندگی: همگامان(اگه اینو بخونم دیگه اصلا" کتاب رو نخونم)+ایات گاج

حتما حتما حتما و بازم می گم حتما باید کتابای درسی رو بخونی ، مخصوصا برای عمومیا و شیمی

ادبیات: قرابت و املا و واژه دریافت هامون سبطی . ارایه رمزینه زبان فارسی هم دوجلدی دریافت
    فیزیک :پیش اندیشه سازان چ84 . سوم خیلی سبز دوم و اول هم اندیشه سازان تو یه جلد
    شیمی : مبتکران
    حسابان و دیف : رمزینه (کتاب کلاس) + ابی کانون
    هندسه : گاج سفید
    گسسته: گاج سفید +مبتکران جوادی
    عربی: ایاد فیلی + فن ترجمه نشر الگو
    خوب همینا بود . اگه میشه بگید روزانه بخونم یا هفتگی.مرسی . اگه نظراتون رو بگید خیلی لطف میکنید
    اصلا خوب نیست یعنی چقدر؟ مطمئنا وضعیت مثلا 4000 با 5000 خیلی متفاوته! من الان اینجا یه همکلاسی دارم که رتبه ش 2000 منطقه 3 بوده و میانگین ترازش حدود 6000 بوده! شما چقدر با این تراز فاصله داری؟ من رو رتبه های منطقه 3 زیاد مسلط نیستم ولی با توجه به درصدای دوستم به نظر میاد برای رسیدن به این رتبه باید درصداتون تو هر درس بالای 50 باشه

گسسته رو نخوندی با هندسه (تحلیلی یا پایه؟) وضعیتت تو بقیه درسای گروه ریاضی چه طوره؟ حسابان و دیف ، ریاضی پایه ، جبر و آمار؟... اگه در حد قابل قبولی باشن فکر کنم بشه یه قسمتایی از این کتابا رو کنار گذاشت (طوری که از هر کدوم فقط مباحث آسونشو بخونی!مثلا گسسته گراف و نظریه اعداد به نظر من خیلی آسون بود)

کتابایی که داری خوبن و به نظر من همینا رو خوب بخونی کافیه

خب برنامه بهتره هفتگی باشه ولی طبیعتا هر روزم باید حواست باشه که یه مقدار قابل قبولی از اون برنامه ی هفتگی رو انجام بدی یه دفعه نبینی کل کارای هفته مونده واسه پنج شنبه جمعه

هر درس رو چه جوری بخونم
    ادبیات : مبحثی بخون ، توی ادبیات:
    تضمینی ترین تستای ادبیات مربوط به معنای واژگان و تاریخ ادبیات هست که رو هم حدود 20 تا 30 درصد سوالا هستن (منظورم از تضمینی اینه که اگه بخونی معمولا می تونی جواب بدی حتما)
    موثرترین تستا هم مال قرابت معنایی هستن که حدود 40 درصد سوالان اگه خوب یاد بگیری می تونه مفید باشه ولی تضمینی نیست که خوندی می تونی همه ی سوالاشو جواب بدی مثلا من خودم همیشه درست می زدم ولی تو کنکور برعکس شد کلی هم نمره منفی آورد...
    وقت گیرترین تستا مربوط به زبان فارسی و املا هستن که بعضی از اینا فوت و فنای خاصی دارن و با این روشا می شه سریع تر جواب داد حالا من نمی دونم کتابی هست که کامل اینا رو توضیح داده باشه یا نه اگه نباشه خودم سر فرصت اونایی رو که تو ذهنمه می نویسم و امیدوارم با کمک بقیه بچه ها کامل شه
    آسون ترین و سخت ترین تست ها هم مال آرایه های ادبی هستن که اصولا اگه یه بار همه ی آرایه ها رو یاد بگیرین و بعد به عنوان تمرین آرایه های متون کتابو پیدا کنین فکر نکنم مشکلی خاصی تو تستاش داشته باشین

عربی : توی این 2تا پست توضیحشو دادم و تقریبا کامله

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دین و زندگی: تسلط روی کتاب درسی کافیه ، برای نکات آیات هم از همون گاج که داری می تونی کمک بگیری (هر چند ضرورتی نداره به نظر من)...تستم اگه زدی چه بهتر (ولی لازم نیست به نظر من!)

زبان : وازگان کتابو خوب یاد بگیری (با همون تیک ایت) برای تستای وازگان جواب می ده برای کلوز و ریدینگ بهتره تدریجی کار کنی ، هر شب یه ریدینگ یا کلوز از همون کتابایی که داری کار کنی کم کم خودت یاد می گیری روشای مختلف درک مطلب از متن و حدس معانی واژه های ناآشنا رو ... برای گرامرم من خودم فقط یه سری موضوعات مهم رو که معمولا مطرح می شه تو کنکور خونده بودم و توصیه ی خاصی به نظرم نمی رسه (چون خودم مشکل داشتم به کلی باهاش و کنار گذاشته بودمش)

ریاضی : خیلی گسترده س؛ بالا هم در این مورد ازت سوال کردم... وضعیت تو ، تو مباحث مختلف مشخص کن بیشتر می تونم توضیح بدم

فیزیک : روی کدوم مباحث بیشتر تسلط داری؟

شیمی : تسلط کامل روی کتاب درسی و همون کتابی که داری (مبتکران) کافیه + بررسی سوالای خارج از کشوری سالای قبلم فراموش نشه

..............................

خب می دونم این پستم در مورد جزئیات مختصر و نه چندان مفید بود! چون سوال شما کلی بود منم الان حضور ذهن در مورد جزئیات ندارم ولی شما هر سوالی داشتی بپرس (جزئی تر نه این طوری کلی) من و بقیه بچه ها تا جایی که بلد بودیم جواب می دیم

---------- Post added at 03:55 PM ---------- Previous post was at 03:54 PM ----------

سلا م دوستان يك كتاپ توپ جمع بند ي عربي سراغ دارين!

---------- Post added at 10:37 PM ---------- Previous post was at 10:34 PM ----------

متوسط -اگه به شصت برسه عاليه
    خب این متوسط که گفتی معانی مختلف داره ولی در هر حال بودجه بندی سوالای ریاضی تقریبا به این شکله :

ریاضی پایه ، جبر و آمار => 30 درصد
    حسابان و دیف => 30 درصد
    هندسه (تحلیلی و پایه) و گسسته => 40 درصد

حالا شما با توجه به وضعیت خودت می تونی سرمایه گذاری کنی وقت تو رو هر کدوم از درسا، پیشنهاد من یادگیری همه ی مباحث ریاضی پایه ، حسابان و دیف ، جبر و آمار + مباحث ساده ی هندسه تحلیلی و گسسته هست ...هندسه پایه اصلا قابل تضمین نیست و خیلی نمی تونین رو درصدش حساب کنین و من خیلیا رو می شناسم که با وجود تسلط زیاد بازم از دست می دن سوالاشو تو کنکور

16. 9 کاربر از farzaneh*f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •