sadboy و farzaneh شما هم یه چیزی بگید دیگه؟
sadboy و farzaneh شما هم یه چیزی بگید دیگه؟
دورد دوستان
من می خوام ریاضی را شروع کنم
ریاضیم صفر هست تجربی هم هستم
هدفم تو ریاضی این هست که تو کنکور آزاد 10 بزنم
حالا نمی دونم از رو چی بخونم ؟؟؟؟/
به نظرتون استاد بگیرم ؟؟؟؟؟
چه مباحثی را بخونم ؟؟
مشتق و توابع را بخونم ؟؟؟
لطفا کمک کنید
پيشنهاد ميكنم درس آمار + درس تابع رياضي 2 ( مخصوصا دامنه توابع حقيقي ) رو بخونين كافيه . بالاي 10 درصد ميزنين
حتما سوالات کنکورهای گذشته ازاد رو بگیر و مباحث اسونش رو تست بزن 10 درصد توی ازاد سخت نیست . چون همیشه تعدادی سوال یا تکرار می شه یا شبیه اش میاد
موفق باشید.
درود
دوستان این رفیق جون مادرساش رو خوب میخونه،
رشتش انسانیه .معدلشم سمت 19.70 شد.
تراز چقدر باید بیاره که دانشگاه تهران قبول بشه؟؟؟
الان فکر نمیکنم زیاد خوب بزنه برای تهران،حدود 7100-7200 میزنه!
وکالت(حقوق) دانشگاه تهران یا یک دانشگاه خوب توی تهران میخواد قبول بشه....
Last edited by capitanrayan; 29-01-2011 at 12:05.
ممنون که جواب دادید
از روی چی بخونم ؟؟؟
از روی چی تست بزنم ؟؟؟
خودم می تونم بخونم یا استاد بگیرم ؟؟؟؟
ممنون از کمکتون
خواهش می کنم
برای امار که به راحتی می تونی یه جزوه خوب گیر بیاری اگر خواستی می تونی امار گاج سفید رو بگیری من از روی همون خوندم . واقعا تاثیر گزار بود. امار رو به راحتی با یک وقت کم می شه کامل خوند.
برای استاد هم خب البته بستگی به خودتون داره ولی به نظر من برای فقط 10 درصد اگه همون مباحث اسون رو بخونید کافی و احتیاجی به معلم نیست.
موفق باشید
سلام عزیز از پش 2 برای تجربی 5 تا میاد
اصلا خوب نیست یعنی چقدر؟ مطمئنا وضعیت مثلا 4000 با 5000 خیلی متفاوته! من الان اینجا یه همکلاسی دارم که رتبه ش 2000 منطقه 3 بوده و میانگین ترازش حدود 6000 بوده! شما چقدر با این تراز فاصله داری؟ من رو رتبه های منطقه 3 زیاد مسلط نیستم ولی با توجه به درصدای دوستم به نظر میاد برای رسیدن به این رتبه باید درصداتون تو هر درس بالای 50 باشه
گسسته رو نخوندی با هندسه (تحلیلی یا پایه؟) وضعیتت تو بقیه درسای گروه ریاضی چه طوره؟ حسابان و دیف ، ریاضی پایه ، جبر و آمار؟... اگه در حد قابل قبولی باشن فکر کنم بشه یه قسمتایی از این کتابا رو کنار گذاشت (طوری که از هر کدوم فقط مباحث آسونشو بخونی!مثلا گسسته گراف و نظریه اعداد به نظر من خیلی آسون بود)
کتابایی که داری خوبن و به نظر من همینا رو خوب بخونی کافیه
خب برنامه بهتره هفتگی باشه ولی طبیعتا هر روزم باید حواست باشه که یه مقدار قابل قبولی از اون برنامه ی هفتگی رو انجام بدی یه دفعه نبینی کل کارای هفته مونده واسه پنج شنبه جمعه
ادبیات : مبحثی بخون ، توی ادبیات:هر درس رو چه جوری بخونم
تضمینی ترین تستای ادبیات مربوط به معنای واژگان و تاریخ ادبیات هست که رو هم حدود 20 تا 30 درصد سوالا هستن (منظورم از تضمینی اینه که اگه بخونی معمولا می تونی جواب بدی حتما)
موثرترین تستا هم مال قرابت معنایی هستن که حدود 40 درصد سوالان اگه خوب یاد بگیری می تونه مفید باشه ولی تضمینی نیست که خوندی می تونی همه ی سوالاشو جواب بدی مثلا من خودم همیشه درست می زدم ولی تو کنکور برعکس شد کلی هم نمره منفی آورد...
وقت گیرترین تستا مربوط به زبان فارسی و املا هستن که بعضی از اینا فوت و فنای خاصی دارن و با این روشا می شه سریع تر جواب داد حالا من نمی دونم کتابی هست که کامل اینا رو توضیح داده باشه یا نه اگه نباشه خودم سر فرصت اونایی رو که تو ذهنمه می نویسم و امیدوارم با کمک بقیه بچه ها کامل شه
آسون ترین و سخت ترین تست ها هم مال آرایه های ادبی هستن که اصولا اگه یه بار همه ی آرایه ها رو یاد بگیرین و بعد به عنوان تمرین آرایه های متون کتابو پیدا کنین فکر نکنم مشکلی خاصی تو تستاش داشته باشین
عربی : توی این 2تا پست توضیحشو دادم و تقریبا کامله
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددین و زندگی: تسلط روی کتاب درسی کافیه ، برای نکات آیات هم از همون گاج که داری می تونی کمک بگیری (هر چند ضرورتی نداره به نظر من)...تستم اگه زدی چه بهتر (ولی لازم نیست به نظر من!)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
زبان : وازگان کتابو خوب یاد بگیری (با همون تیک ایت) برای تستای وازگان جواب می ده برای کلوز و ریدینگ بهتره تدریجی کار کنی ، هر شب یه ریدینگ یا کلوز از همون کتابایی که داری کار کنی کم کم خودت یاد می گیری روشای مختلف درک مطلب از متن و حدس معانی واژه های ناآشنا رو ... برای گرامرم من خودم فقط یه سری موضوعات مهم رو که معمولا مطرح می شه تو کنکور خونده بودم و توصیه ی خاصی به نظرم نمی رسه (چون خودم مشکل داشتم به کلی باهاش و کنار گذاشته بودمش)
ریاضی : خیلی گسترده س؛ بالا هم در این مورد ازت سوال کردم... وضعیت تو ، تو مباحث مختلف مشخص کن بیشتر می تونم توضیح بدم
فیزیک : روی کدوم مباحث بیشتر تسلط داری؟
شیمی : تسلط کامل روی کتاب درسی و همون کتابی که داری (مبتکران) کافیه + بررسی سوالای خارج از کشوری سالای قبلم فراموش نشه
..............................
خب می دونم این پستم در مورد جزئیات مختصر و نه چندان مفید بود!چون سوال شما کلی بود منم الان حضور ذهن در مورد جزئیات ندارم ولی شما هر سوالی داشتی بپرس (جزئی تر نه این طوری کلی) من و بقیه بچه ها تا جایی که بلد بودیم جواب می دیم
---------- Post added at 03:55 PM ---------- Previous post was at 03:54 PM ----------
خب این متوسط که گفتی معانی مختلف داره ولی در هر حال بودجه بندی سوالای ریاضی تقریبا به این شکله :
ریاضی پایه ، جبر و آمار => 30 درصد
حسابان و دیف => 30 درصد
هندسه (تحلیلی و پایه) و گسسته => 40 درصد
حالا شما با توجه به وضعیت خودت می تونی سرمایه گذاری کنی وقت تو رو هر کدوم از درسا، پیشنهاد من یادگیری همه ی مباحث ریاضی پایه ، حسابان و دیف ، جبر و آمار + مباحث ساده ی هندسه تحلیلی و گسسته هست ...هندسه پایه اصلا قابل تضمین نیست و خیلی نمی تونین رو درصدش حساب کنین و من خیلیا رو می شناسم که با وجود تسلط زیاد بازم از دست می دن سوالاشو تو کنکور![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)