تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 266 از 380 اولاول ... 166216256262263264265266267268269270276316366 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,651 به 2,660 از 3793

نام تاپيک: درخواست و اعلام قیمت انواع تلویزیون، فقط در این تاپیک

پروفشنال kiar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام تا 2.500 سامسونگ چی بگیرم ؟

میخوام تلویزیون ال ای دی بگیرم بین Samsung LED 6950 یا samsung 6920 نمیدونم کدوم رو بگیرم آیا به جز اینترنت و سه بعدی فرق اساسی و قابل لمسی دارن ؟ ؟؟

از لحاظ کیفیت تصویر و ..
    انطباق تصویر چیه که Samsung LED 6950 400 هست ولی اون یکی 200 ؟ چیز مهمیه؟
    سامسونگ samsung 6920 رو دیدم خیلی کلفت بود خوشم نیومد .

ال جی چطوره ؟ در این قیمت ها بین 2 تا 2.500 ؟؟

اچ دی ام ای و یو اس بی هم بخوره . سه بعدی هم باشه عالیه

فقط 40 اینچ
    6950 بهتره.
    تفاوت هاش زیاد نیستن فقط 6950 جدیدتره دو سال بهد از 6920 معرفی شده و بر خلاف 6920 قابلیت ----T هم داره. مصرف برقش هم کمتره. ضمنا شیک تر هم هست.

بین سامسونگ و ال جی هم به نظر من سامسونگ بهتره.

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

انطباق تصویر چیه ؟ چیز مهمیه؟ 100 با 200و با 400 تفاوت خاصی داره که بشه احساس کرد ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

46 اش با گارانتی 11 میلیون!!!
    دیگه نخواهند آورد، انگار فقط 64" رو می خوان بیارند که فکر کنم کمتر از 30 میلیون نشه.
    منم اولین بار که قیمتش رو شنیدم اینجوری شدم تصویرش فوق العاده هست در کنارش هم باید که western TV بگیری.
    منم الان ولی مثل اینکه بانه 6 میلیونه حالا شدم این

پس با این اختلاف 5 میلیونی ارزش داره از بانه بگیرم

راستی این western TV چیه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

منم الان ولی مثل اینکه بانه 6 میلیونه حالا شدم این

پس با این اختلاف 5 میلیونی ارزش داره از بانه بگیرم

راستی این western TV چیه؟
    اون قیمتی که من گفتم با گارانتی بود. البته فروشنده می گفت تا 15 هم بهت تخفیف می دم. من تا حالا از بانه نخریدم ولی تو همین تهران بگرد پیدا میشه. خود این فروشنده بدن گارانتیش هم می فروخت. قیمتش هم دوره بره 6-7 بود. اگر می خری حتا تلویزیون رو برات باز کنه تست کن. خودش می گفت چایه دوم تلویزیون را یک بار نصف کرد به چایین تلویزیون فشار اومد تو پنلش هوا رفت( مثل موبایل که محافظ می زاری، حباب میره).
    تو گوگل یک جستجو کن می فهمیدی چیه؟ سونی ها کلا تو پخش فرمت ها مشکل دارند، این دستگاه همه فرمت ها رو پخش می کنه می زاری کنار تلویزیونت که این مشکل سونی رو حل کنه. فکر کنم 200-300 باشه. قیمت ندارم.

دقت کن می تونی با این پول 56" هم بخری، اگر به خونت میاد، من جای تو بودن 56 یک برند دیگه می گرفتم. اگر هم که جا نیست یا به خونت نمیاد که داستان فرق می کنه.

5. این کاربر از youngeagle بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام....
    دوستان این دوتا کدوم بهتره؟ :
    LED 3D SAMSUNG 46D6000-D6920
    LED 3D SONY 40NX720
    و اگر فرصتش رو هم دارید، بفرمایید چرا؟!

خونمون یه 70 متری کوچیکه! مه‌پاره هم نداریم و می‌خوایم برنامه‌های شبکه‌ی 3 احتمالا گونگ بوگ رو سه بعدی ببینیم!!!!!

کیفیت خوب، گیرنده دیجیتال داخلی! و تصویر صاف، قابلیت اطمینان(ما اهل خاموش کردن وسیله‌ی برقی نیستیم و وسیله باید عین .... کار کنه برامون به مدت 7-8 سال!!)
    مشخصا میرم از ب ا ن ه میارم دوستان لطفا راهنمایی بکنن...

پروفشنال kiar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام....
    دوستان این دوتا کدوم بهتره؟ :
    LED 3D SAMSUNG 46D6000-D6920
    LED 3D SONY 40NX720
    و اگر فرصتش رو هم دارید، بفرمایید چرا؟!

خونمون یه 70 متری کوچیکه! مه‌پاره هم نداریم و می‌خوایم برنامه‌های شبکه‌ی 3 احتمالا گونگ بوگ رو سه بعدی ببینیم!!!!!

کیفیت خوب، گیرنده دیجیتال داخلی! و تصویر صاف، قابلیت اطمینان(ما اهل خاموش کردن وسیله‌ی برقی نیستیم و وسیله باید عین .... کار کنه برامون به مدت 7-8 سال!!)
    مشخصا میرم از ب ا ن ه میارم دوستان لطفا راهنمایی بکنن...
    در حال حاضر ما خونمون 46EX720 داریم ولی من زیاد از گیرندش راضی نیستم. هم سرعت تعویض کانالش پایینه و هم اسامی شبکه هارو نشون نمیده.
    نمیدونم توی 40NX720 این مشکل برطرف شده یا نه! باید بپرسید.
    ولی توی سامسونگ به دلیل Smart بودن گمون نمیکنم چنین مشکلاتی داشته باشن.
    برای دید مطلوب هم باید تلویزیون جایی باشه که حدود 5 یا 6 متر ازش فاصله داشته باشین.
    Last edited by kiar; 04-12-2012 at 23:12.

8. این کاربر از kiar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

ولی توی سامسونگ به دلیل Smart بودن گمون نمیکنم چنین مشکلاتی داشته باشن.
    میگن سام‌ های بانه خرابی داره؟!
    راستی توجه نکرده بودم که خودم هم مد نظر EX بود و حواسم به NX بودنش نبود اصلا...

یعنی چی اسامی شبکه رو نشون نمیده؟؟ پس از رو چی کانال انتخاب کنیم؟! مگه میشه؟!

نهایت فاصله‌ای که میشه باهاش ایجاد کرد همون 2-3 متر میباشه!! مخصوصا که وقتی مهمون میاد، میشینن دقیقا 25 سانتی نمایش!!

پس نهایتا نظرتون روی سام 46 اینچیه دیگه نه؟؟ تاپیک داریم براش؟ من 4 صفحه رفتم عقب پیدا نکردم، جست‌و جوی انجمن هم چیزی بهم نشون نداد!

-----------------
    از اطمینان خرید از ب ا ن ه ما ر ک ت خبری ندارین؟! چون سری قبلی که رفتم اختلاف قیمت فروشگاه ها با اونها حدود 400 هزار تومن بودش! الان هم تقریبا همینجوریه!

پروفشنال kiar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

میگن سام‌ های بانه خرابی داره؟!
    راستی توجه نکرده بودم که خودم هم مد نظر EX بود و حواسم به NX بودنش نبود اصلا...

یعنی چی اسامی شبکه رو نشون نمیده؟؟ پس از رو چی کانال انتخاب کنیم؟! مگه میشه؟!

نهایت فاصله‌ای که میشه باهاش ایجاد کرد همون 2-3 متر میباشه!! مخصوصا که وقتی مهمون میاد، میشینن دقیقا 25 سانتی نمایش!!

پس نهایتا نظرتون روی سام 46 اینچیه دیگه نه؟؟ تاپیک داریم براش؟ من 4 صفحه رفتم عقب پیدا نکردم، جست‌و جوی انجمن هم چیزی بهم نشون نداد!

-----------------
    از اطمینان خرید از ب ا ن ه ما ر ک ت خبری ندارین؟! چون سری قبلی که رفتم اختلاف قیمت فروشگاه ها با اونها حدود 400 هزار تومن بودش! الان هم تقریبا همینجوریه!
    همونطور که خودتون هم میدونید اکثر برنامه های شبکه های ایرانی از کیفیت خیلی مطلوبی برخودار نیستن حالا بیای اونارو از فاصله 1 متری ببینی که اون موقع دیگه افتضاح میشه.
    من براتون 40 یا پایین تر پیشنهاد میکنم که اونطوری دید تقریبا خوبی هم داشته باشین.
    از لیست شبکه ها هم منظورم این بود که وقتی شبکه هارو سرچ میکنی فقط لیستشون رو میاره که جای اسمشون خالیه مه باید خودت بنویسی. تله تسکت گیرنده هم کار نمیکنه و بعضی
    وقتا هم اسم شبکه هاور که دادی خود به خود پاک میشن ( این مورد رو نمیدونم تلویزیون های مشابه هم دارن یا نه باید بپرسم )
    ما خودمن تلویزیونمون رو از بانه آوردیم و مشکلی نداشت فقط باید فروشگاه مطمئنی خرید کنین و قبل خرید تست کنین.

11. این کاربر از kiar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

اگر از بانه می خواهید بیارید قطعا سونی بهتره چون ساسونگ با همان قیمت میشه اینجا با گارانتی خرید برای خرید هم حتما لازم نیست برید بانه خواستید قیمت که گرفتید بگید تا بگم از کجا از همین تهران خرید کنید ضمنا به قیمت سایتهای بانه ای هم زیاد توجه نکنید 99 % به روز نیستند مخصوصا الان که قیمت ها روز به روزه و دوم اینکه هزینه های دیگه مثل کرایه بار هم روش میاد .

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

اگر از بانه می خواهید بیارید قطعا سونی بهتره چون ساسونگ با همان قیمت میشه اینجا با گارانتی خرید برای خرید هم حتما لازم نیست برید بانه خواستید قیمت که گرفتید بگید تا بگم از کجا از همین تهران خرید کنید ضمنا به قیمت سایتهای بانه ای هم زیاد توجه نکنید 99 % به روز نیستند مخصوصا الان که قیمت ها روز به روزه و دوم اینکه هزینه های دیگه مثل کرایه بار هم روش میاد .
    اره این مسئله رو بهم گفته بودن و احتمالا همون EX720 که دوستمون دارن رو بگیرم به جای NX720 ، و در نهایت هم اینکه ما چون ایلام هستیم، نزدیک بانه هستیم و سریع میریم و میایم(5 ساعت)... ولی خوب من نگران اینم که بارون میباره تو کل مسیر ایلام-کرمانشاه-کردستان و باید یه نایلون گنده با خودم ببرم براش؟! یا چجوری بیارمش؟
    مسئله اینه که الان یه شهر هست به اسم نوسود و اونم مرزی هستش و قبلا دیدم یه فروشگاه گنده‌ی تی‌وی داشت که ملت برای تلوزیون عمده خریدن میرفتن اونجا!!! یه شهر کوچیک با کمتر از 5000 جمعیت میباشه!!! شایدم روستا باشه اصلا... به هر صورت، نمیدونم وقت بذارم یه سر هم برم اونجا و کیفیت و اختلاف رو ببینم یا همون برم بانه و بخرم یا از سایت بانه مارکت بخرم یا چیکار بکنم؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •