این Rosicky چه فوتبالیستسه...
لامصب همه ضربات ایستگاهیش توی گله...خسته نمیشه و پاسهاش دقیقه دقیق...
از قدیم من واسه خرید این بازیکن خوشحال بودم برای ارسنال
این Rosicky چه فوتبالیستسه...
لامصب همه ضربات ایستگاهیش توی گله...خسته نمیشه و پاسهاش دقیقه دقیق...
از قدیم من واسه خرید این بازیکن خوشحال بودم برای ارسنال
به نظرتون بهترین بازیکن فیفا کیه؟
عجب سوال خوبی...به نظرتون بهترین بازیکن فیفا کیه؟
والا زیادن...من خودم شخصا به
Van Persiy
rosicky
Torres
ronaldo
Poyol
eto
Zelatan
Lampart
Viia
فعلا حضور ذهنم اینا خوبن....(البته به املا گیر ندید تندی نوشتم)![]()
من نظرم رو تو هر پست ميگم:به نظرتون بهترین بازیکن فیفا کیه؟
Goal Keepers:
Edwin Van Der Sar
Julio Crsar
Buffun
Casillas
Central Defenders :
Vidic
Pique
D . Agger
E . Abidal
Side Backs:
P .Evra
G . Johnson
M . Richards
Maicon
Defensive Midfielder :
Mascherano
John Obi Mikel
Central Midfoelders :
Xavi
A . Pirlo
Lampard
Gerrard
D . Fletcher
Side Midfielders :
A .Robben
Maggio
Mata( Valencia)
F.Maluda
Attacking Midfielders :
Sneijder(Holland)
Kaka
Iniesta
C.Fabregas
Second Striker :
Christian .R
Messi
Rooney
N . Anelka
Forwards:
D. Drogba
M.Gomez
Z.Ibrahimovich
G.Milito
اين ليست نظر من بود ...
البته 2 ماهي هست فيفا بازي نكردم و شايد خيلي ها رو يادم رفت و خيلي ها هم ميتونستند باشن تو ليست مثل Farfan ... lucio ... , ....
موارد بولد بازيكن هاي مورد علاقم هستند...
پشت کارو برم من برای بار دوم که از صفر شروع کردم تونستم اکامپلیشمنت ها رو انجام بدم و الان فقط 3 تا اکامپلیشمنت ساده مونده که دو تاش مربوط به بازی کردن مسابقه هست 100 تا مسابقه در سطح ورلد کلاس که 80 تاش انجام شده مونده 20 تاش و 50 بازی در قالب دروازبان در سطح نیمه حرفه ای که 36 تاش انجام شده و یه اکامپلیشمنت که می خواد 25 بازی به عنوان مدافع بازی کنم و 50 درصد تکل اسلاید برم که کار ساده ای هست 2 تا از اول تا آخر مسابقه تکل اسلاید باید بزنم کافیه یکیش صحیح باشه اینم از 25 فقط 6 تا مسابقه مونده
فیفا 11 بهترین فوتبالیه کا تا به حال تجربه کردم...![]()
واقعا گیم پلی بازی خیلی اعتیاد اوره..فیفا 11 بهترین فوتبالیه کا تا به حال تجربه کردم...![]()
ادم هی میگه این دستم بازی کنم بعد....
سلام دوستان ...
انقدر اين گيم واسم جذابه كه بعد از گم كردن اون ديسك قبليم امروز رفتم يكي ديگه گرفتم از بس برام با ارزش اين بازي ...
آخرين باري كه همچين حركتي كردم و چند بار يه بازي رو خريدم(به دلايلي مثل خراب شدن ديسك قبلي و ...) برميگرده به بازي Wining Eleven 3 يا همون فوتبال 99 PS1 ...
فيفا 11 برام مثل اون بازي ارزش داره ...
تازه منو بگو اون که یه دیسک رایت کردم از روی دیسک اصلیش با اون بازی می کردم چند روز پیش گل خوردم احساساتی شدم با مشت زدم روی میز. نگو در اثر تکان دیسک داخل دستگاه کج شده یهو دیدم بعد چند دقیقه از بازی اومد بیرون گفت دیسکت خرابه در آوردم دیدم روی دیسک حلقه های خش افتاده فهمیدم که چی شده... برداشتم از روی دیسک اصلی یه ایمیج با الکل 120 برداشتم با ایمیج بورن رایت کردم گذاشتم دیدم میکسد مدیا داد دیسک به هدر رفت برداشتم یه بار دیگه با همون ایمیج بورن ایمیج گرفتم با همونم رایت کردم هم Read و هم Write رو با سرعت 1x کردم
آرمين جان ... باز انگار مي خواي بري پول كنسول بدي؟ :دي ... اگه كنسولت 3 چراغه ميشد چي؟ :ديبا مشت زدم روی میز
ميدونم ... دركت ميكنم فيفا خيلي هيجان ميده به گيمر ... من ديشب ساعت 2 نصفه شب يه گل زدم ... تيمم ساندرلنده !!! دقيقه 90 بود منچستر رو بردم ... 2 متر پريدم رو هوا :دي
راستي بازي كردن وقتي شما يه تيم ضعيف هستي خيلي لذت بخشه ... من الان ساندرلند رو دارم ...
اورال خط دفاعم 73 هست ... هافبكم 71 و خط حمله 76 ... تازه ماريو گومز رو از بايرن خريدم ... به جز گومز درن بنت رو هم دارم ... اما مهاجم سومم Odonkor هست بازيكن آلماني سابق رئال زاراگوزا كه اورالش 70 هست اما عين موشك ميدوئه !! يه مهاجم ديگه هم دارم اورالش 73 هست ...
از اون روز دارم د رمورد بازیکن های خوب فکر میکنم ولی خدایی بازیکن نمونده تو دنیا بچه ها.
من اینارو نمی خوام من فوتبالیت های قدیمی رو می خوام من زمانی رو می خوام که روبرتو باجو پنالتی فینال 1994 رو به اسمون زد
من نقل و انتقال هیجانی سال 2000 که فیگو از بارسا به رئال اومد رو میخوام من گل پای چپ زیدان به لورکوزن در فینال جام باشگاه های اروپا رو می خوام در سال 2001 رو می خوام
یادش بخیر وقتی رئال مادرید با رونالدو ، رائول ، فیگو، بکهام ، مورینتس ، زیدان ، مک منه من، کونسیسائو ، سالگادو ،کاسیاس، کارلوس من اینارو می خوام
من فرناندو هییرو رو میخوام با اون دفاع مستحکم خودش الکلاسیکو های پرهیجان سال های ذشته
توتی ، دل پیروه. دیوید سیمن کپکه اشمایکل ....کانتونا..وای خدای من اینا بازیکن بودن....ندود ..
این روزها فوتبال خیلی سرد شده و میشه گفت بعد سال 2005 دیگع فوتبال اون هیجان رو نداره واسم.![]()
اوه اوه ارمین یکی بخواد باهات بازی کنه دو نفری حتما باید محافظ و ضد گلوله بر تن داشته باشهحساساتی شدم با مشت زدم روی میز.
ادم یهو دیدی وسط بازی یه مشت خورد چی بود چی نبود ارمین بود حالا رفته چماق و چوب و باقی وسایل بیاره.
![]()
![]()
Last edited by Layken; 14-02-2011 at 17:23.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)