حسن جان من هم دیگه بحث را ادامه نمیدم و اگرهم حرف های من شمارو ناراحت کرده از شما معذرت میخوام![]()
حسن جان من هم دیگه بحث را ادامه نمیدم و اگرهم حرف های من شمارو ناراحت کرده از شما معذرت میخوام![]()
علیرضا جان بحث های شما مفید هست خواهشا ادامه بدید
وایومن جان با اینکه میدونم از روی دلسوزی این تذکرهارو میدید ولی خودمونیما خیلی هم خشن برخورد نکنید![]()
خسته نباشید.
یه سوال داشتم!
بازی mafia 2 رو رو لپ تاپ نصب کردم ولی اجرا نمیشه روش کلیک هم که می کنم اروری نمیده.
کسی می دونه مشکلش چیه!!؟؟
با خسته نباشید خدمت دوستان...در مورد سوال قبلیم که باز نشدن سایتها بود مجبور به ریکاوری شدم و مشکل حل شد اما یه مشکل دیگه برام پیش اومد و اون اینکه همه اطلاعاتم تو درایو d پاک شده..حالا باید چکار کنم؟ مگه نباید فقط اطلاعات درایو c که ویندوز توشه پاک بشه پس چرا درایو d هم پاک شده؟
من هم ریکاوری کرده بودم ولی فقط درایو سی پاک شد. فکر کنم توی یکی از مرحله های ریکاوری میتونستی انتخاب کنی که درایو دی پاک شه یا نه.
تحت ادمین بازش کردی ببنی جواب میده یا نه ؟
الان دیگه راهی برای برگرداندن اطلاعات نیست؟
والا تا اونجایی که میدونم الان ماها چون گارانتی رسمی هستیم میتونیم به هرکدوم از این 3 شرکت بابت خدمات رجوع کنیم(فروشنده هم همینو میگفت)
من خودم امرتاتم به نظرم مهمترین نکتش اینه که معطلیش از بقیه کمتره،یعنی برای مشکلات نرم افزاری 48 ساعته تحویل میده که این خیلی واسه من خوشاینده
البته قیمت گارانتیش هم از بقیه بالاتره
سلام هستنرم افزار چی داری
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کارش درسته نصب کن ریکاوری کن چقدر اطلاعات تو درایو دی داشتی ؟
باید اطلاعات ریکاوری شدرو بریزی تو سی اگه حجم درایو سی کمه کم کم بریز توش رایت کن و پاکشون کن
بعد بقیه رو هم هین طور
یا کلشو بریز تو هارد اکسترنال فلشی چیزی اگه اطلاعاتت کمه همشو اگه تو سی جا میشه بریز اونجا بعد که
ریکاوری تموم شد دوباره پارتیشنتو ساختی بریزشون اونجا
![]()
آقای جی ان یو لینوکس چه خبر از مک ؟
نصب شد اومد بالا ... چه شکلیه ؟ خوشگله ؟ خوش تیپ هم هست یا باید تم و این جور چیزا تنش کنیم ؟
نگفتی چه طوری نصب کردی و کدوم ورژن رو تست کردی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)