میشه دقیقا بگید چه شکلی هست ؟
روی دیوار ساختمان نصب میشوند یا داخلاین جعبه های کنار خیابان ؟
اگه عکسی ازش بزاری که خیلی خوب میشه .
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
میشه دقیقا بگید چه شکلی هست ؟
روی دیوار ساختمان نصب میشوند یا داخلاین جعبه های کنار خیابان ؟
اگه عکسی ازش بزاری که خیلی خوب میشه .
آقا من یکماه از داتک گرفتم توی منطقه پاسداران بلایی سرم آوردن که از خیر پول یکماه و مودمشون گذشتم گفتم جمع کنن شانس آوردم که شاتل پورت اضافه کرده بود وگرنه دایال آپی میموندم چون تو پاسداران فقط داتک هست و شاتل.
داتک که رسما کلاهبرداره اونهم روز روشن![]()
متاسفانه هر چی گشتم عکسی پیدا نکردم
جعبه های سفید رنگ پلاستیک و بزرگی که در کنار جعبه های مخابراتی یا در نزدیکی آن نصب شده. بذار صبح بشه عکس میگیرم براتون میزارم.
مخابرات شهید دستغیب توسط شاتل داتک و پارس آنلاین پشتیبانی می شود
اگه من یه 64 با محدودیت 5 گیگ بگیرم تا یه ماه هر روز 3 ساعت سایتها رو بگردم و چیزی دانلود نکنم چقدرش می مونه تقریبا؟ اصلا می رسه اینقدر؟
بستگی داره البته به احتمال زیاد زیر 200 مگ هست برای شما...اگه من یه 64 با محدودیت 5 گیگ بگیرم تا یه ماه هر روز 3 ساعت سایتها رو بگردم و چیزی دانلود نکنم چقدرش می مونه تقریبا؟ اصلا می رسه اینقدر؟
من توی 3 روز با دایال اپ با برنامه دیدم 254 مگ فقط دانلود کردم فقط توی 3 روز...
حدود30 مگ هم اپلود کردم....
پس بستگی داره...
البته من چیزی دانلود نکردم فقط پیج باز کردم...
سلام
آره خیلی میمونه تازه زیاد هم میاری...
من از همین دارم یعنی یه بار گرفتم تموم شد دوباره تمدیدش کردم. تا روزی 10 ساعت هم بگردی بازم زیاد میاری.
حاال من نمیدونم تو تهرون اینترنت شبانه رایگان هست یا نه ولی احتمالا باید باشه که میتونی هر چی که خواستی واسه دانلود بذاری تا شب اونا رو بدانلودی....
موفق باشید............
اینم یکی از عکس هاش هست که خودم موقعی که شبانه داشت دانلود میکرد گرفتم..:::
[IMG][/IMG]
Last edited by moji643; 08-10-2007 at 22:36.
دوست عزیز شما شهرستان هستید؟
بله نه تنها کافی بلکه زیادم میاری. ما به مشتری هایی که فقط روزی 3 تا 4 ساعت به اینترنت وصل می شوند و دانلود زیادی ندارند 2 گیگ را پیشنهاد می کنیم
سلام
من هنوز مخابرات منطقه مون Adsl رو Support نمی کنه ، و کما کان در انتظار هستم ، مطالبی که نوشته بودین باعث شد این سوال برام پیش بیاد ، چون تا حالا فکر میکردم که مثلا محدودیت 5 گیگ یعنی می تونی 5 گیگ دانلود کنی ، حالا می خواستم بپرسم این محدودیت 5 گیگ مثلا فقط صفحات رو هم باز کنی ازش کم میشه؟
سلام به همه عزیزان قبولي طاعات و عبادات و پيشا پيش تبريک به مناسبت فرا رسيدن عيد سعيد فطر به بچه هاي گل انجمن
من میخام اینترنت خونم رو پرسرعت کنم یعنی سرعتم بشه 100 مگا بایت
چیکار کنم؟ کدوم شرکت خوبه؟ در ضمن درده سر داره یا نه؟ مودمم باید عوض بشه یا نه؟ADSL خوبه یا DSL ؟ هزینش چطوریه مدتی یا ساعتیه بعد هزینه ای هم روی قبض تلفن میاد بیشتر از Dial up هست یا نه؟
خلاصه اطلاعات کاملی، هر چیزی راجب اینترنت پرسرعت که میخوام داشته باشم رو بدید ممنونتون میشم
اینم بگم من خیابان قزوین میشینم
یا علی
Last edited by javady; 09-10-2007 at 11:55.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)