سلام ارمين ميگم چكار كردي مشكل كيت سرورت حل شد من هر چي ميكنم تغييرات اعمال نميشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام ارمين ميگم چكار كردي مشكل كيت سرورت حل شد من هر چي ميكنم تغييرات اعمال نميشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام به همه ی دوستان عزیز
«« اول از همه میلاد حضرت محمد (ص) و امام جعفر صادق (ع) را به همتون تبریک میگم. »»
بازی من هم تموم شد. ببخشید که دیر شد؛ آخه مشکل آپلود داشتم.
سیو بازی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازی سختی بود؛ دقیقه ی 13 نیمه اول با خطایی که پولسن پشت محوطه روی کلوزه انجام داد، یه خطا به بایرن داد که ضربه ی ایستگاهی را ریبری زد که توپ بعد از عبور از دیوار دفاعی به سیسکو خورد و تغییر جهت داد و گل شد. بعد از اون بازی بیشتر دست بایرن بود و نیمه ی اول با همین نتیجه تموم شد.
اما نیمه ی دوم با آوردن آمائوری به جای ترزگه، تونستم در دقیقه ی 72 گل اول را روی اشتباه جو.کل بزنم و 8 دقیقه بعد روی اشتباه لام گل دوم را با پاس دل پیرو و ضربه ی کیلینی زدم و بازی با این نتیجه تموم شد ولی انصافا بازی مشکلی بود و به محمد! عزیز به خاطر ترکیبش تبریک میگم و امیدوارم موفق باشه.
اگه شد عکس هایی از آمار دیگه ی بازی را در همین پست میذارم.
----------------------------------------------------------------------------
این هم عکس های این بازی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم سیو گل های بازی:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by fouladiali; 04-03-2010 at 01:51.
آرمین جان از همون اول هم میخواستیم همین کار رو بکنیم و همین کار رو هم خواهیم کرد به همین جهت من بارها توی تاپیک گفتم هر هفته از لیگ در دو روز برگزار میشه و اگه کسی دو بازی معوقه داشته باشه بازی , هفته بعد که شروع بشه بازی معوقه اولشو به کامپیوتر میسپاریم .
الان فعلا اول لیگه و بخاطر اینکه بچه ها هنوز به شرایط جدید آشنایی کاملی ندارد این قاونو رو شدید اعمال نمیکنیم .
سلام عادل جان اول من لیگو با زمان 10 دقیقه ای راه انداخته بودم و جدول بازیها رو توی تاپیک گذاشتم اما بچه ها گفتن 15 دقیقه ای بهتره منم یک لیگ مجدد ساختم و این شد که برنامه عوض شد . البته این مربوط به همون روز اوله که بلافاصله این کارها صورت گرفت چطوری شده که تا الان متوجه نشدی ؟
---------- Post added at 11:34 PM ---------- Previous post was at 11:32 PM ----------
مسعود جان مثل لیگ قبل محمد زحمت بر طرف کردن مشکلتو میکشه . اگه کرک 1.3 pes2010.exe رو هنوز داری اینو جایگزین کرک 1.0 بکن چون قراره مسابقاتو با این کرک انجام بدیم .
---------- Post added at 11:36 PM ---------- Previous post was at 11:34 PM ----------
منم خدمت شما علی جان تبریک عرض میکنم همینطور خدمت تمام دوستان خوبم توی این تاپیک و این سایت .
میبینم کولاک کردی آمارتم نسبتا خوبه باید ببینیم در ادامه چیکار میکنی .
مسعود جـــان Manager کیت سرورت رو Attach کردی؟
سلام.روند لیگ چقدر نسبت به لیگ قبل کند شده.البته چون اولشیم طبیعیه.
حسین جان خبری از شهاب نیست.من میتونم بازی کنم یا نه؟
سلام
شهاب دو سه روز نیست . توی بخش assisst گزینه اولو براش روی دو بزار تا کامپیوتر ترکیب خوبی براش بچینه .
راستی داری به آرزوت میرسی قرار شد کرک 1.3 رو جایگزین کرک 1.0 بکنیم این مطلبو من امروز توی تاپیک قرار دادم . اگه زودتر میگفتم مشکلات مثل کلاف سر در گم میشد باید گام به گام جلو میرفتیم .
در ضمن مثل سابق جنابعالی مسول حل کردن مشکل مسعود هستی .
---------- Post added at 11:50 PM ---------- Previous post was at 11:48 PM ----------
.
.
.
.
.
راستی علی جان کرک 1.3 رو دانلود کردی ؟
در ضمن فرمت عکسهاتو لطفا jpg قرار بده تا حجمشون کم بشه .
حسین نگفتی این کرک 1.3 چه چیزی به بازی اضافه می کنه.این همون نیست که آرمین توی تاپیک pes2010 گذاشت؟
جدول بازیهای هفته اول
یوونتوس 2----------------------------------- بایرن مونیخ 1
اینتر 0 --------------------------------------- چلسی 2
بارسلون ------------------------------------- لیورپول
رم 2 ----------------------------------------- آرسنال 2
میلان----------------------------------------- منچستر
رئال ------------------------------------------ منچستر سیتی
---------- Post added at 11:57 PM ---------- Previous post was at 11:54 PM ----------
اینو مگه صفحه قبل نخوندی ؟
حسین جان بی زحمت هفته دوم رو اعلام کن و بفرمـــا که چجوری هفته ها رو میچینی . آیـــا فرمــول خاصی داره ؟
معلومه که آرمین جان من عمدا نمیگم تا خودتون متوجه بشین . جدول هفته اول راهنمای بسیار خوبیه براتون .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)