تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 266 از 500 اولاول ... 166216256262263264265266267268269270276316366 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,651 به 2,660 از 4997

نام تاپيک: .:: مشاوره و راهنمایی برای خرید لپ تاپ های اپل ::.

آخر فروم باز mohsenfhm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

لطفا میتونید جواب منو بدین؟؟

یکی از دوستان گفته بود:

یعنی چی بدون توجه به کانفیگ؟؟؟یعنی بازی رو با بهترین کیفیتش میاره ؟؟؟؟
    مثلا بازی که روی ویندوز با گرافیک 1 میاد با مک با 512 میاد ؟؟؟ یا کلا دارم اشتباه میکنم؟؟اگه اشتباه میکنم میتونی روشنم کنی؟؟

خیلی خیلی سپاسگذارم از توجه و وقتی برام میزارین

ببينيد من سنگين ترين بازي هاي مثل كرايسس و اويل 5 رو با بالاترين تنظيمات گرافيكي روي مك بوكم با ويندوز سون 64 بيتي اجرا كردم ولي بازم ميگم قوي ترين لپ تاپ هم بدرد بازي نميخوره

اگه نباشه جاش خالی می مونه Shahin_SOURNA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    !Here

پيش فرض

لطفا میتونید جواب منو بدین؟؟

یکی از دوستان گفته بود:

یعنی چی بدون توجه به کانفیگ؟؟؟یعنی بازی رو با بهترین کیفیتش میاره ؟؟؟؟
    مثلا بازی که روی ویندوز با گرافیک 1 میاد با مک با 512 میاد ؟؟؟ یا کلا دارم اشتباه میکنم؟؟اگه اشتباه میکنم میتونی روشنم کنی؟؟

خیلی خیلی سپاسگذارم از توجه و وقتی برام میزارین
    سلام اول از همه ببخشید که جوابتون دیر شد بخاطر محرم کلا کمرنگ شده بودم
    منظورم رو با یه مثال میگم تا روشن تر بشی، ببین بازی هایی که برای مک ارایه میشه به سخت افزار خیلی ربطی نداره.
    مثلا یکی از بازی های شاخ وقتی برای مک میاد بیرون توی مشخصات ش نوشته سیستم مورد نیاز:مک اسنولئوپارد ۱.۶.۱ به بالا یا نوشته سی پی یو اینتل ۲.۴ به بالا و به خاطر همین میگم خیلی مثل ویندوز گیر نمیده به کانفیگ که گرافیک ت فلان باشه رم ت بهمان باشه حالا چرا اینجوری ه؟
    خیلی سادست چون لپ تاپ های اپل کانفیگ مشخصی دارند و خیلی تنوع نداره و مثل بقیه برند ها Nتا مدل مختلف نداره.
    ولی در کل همونجور که محسن خان گفتن رو لپ تاپ واسه بازی حساب نکن.

به نظر من 374 بهتر از مك بوك هست به اين دلايل

1- به دليل جنس بدنه بهتر مك بوك پرو

2- پخش صداي بهتر مك بوك پرو

3- نداشتن بك لايت كيبورد در مك بوك

4- نداشتن پورت on IEEE 802.11n specification); IEEE 802.11a/b/g compatible در مك بوك

5- از همه مهمتر MC516 داراي 2 گيگ رم هست ولي 374 داراي 4 گيگ رم

6- جنس زير مك بوك اصلا جالب نيست
    محسن چند وقته هی داری میزنی تو سر لپ تاپ من ا !!!!!
     یه ۵۱۶ داریم توام گیر دادی بهش!!!
    ولی جدا از شوخی تمام حرف های محسن خان رو تایید میکنم و من هم الان ۳۷۴ رو ترجیح میدم ولی اون موقع خوشگلی این دلم رو برد، الان هم تصمیم دارم رم رو ارتقا بدم!

3. این کاربر از Shahin_SOURNA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بچه ها این راسته که یه مدل از لپ تاپ های اپل دو تا کارت گرافیک داره؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خسته نباشید

من می خوام بدونم لب تاپ های اپل به درده کارای مهندسی مکانیکه سنگین هم می خوره؟؟

من رشتم مکانیکه...اگه آره چه مدلیش

اگه نباشه جاش خالی می مونه taban341's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Kerman

پيش فرض

بچه ها این راسته که یه مدل از لپ تاپ های اپل دو تا کارت گرافیک داره؟
    سلام
    آر ه راسته یه کارت Intel داره و یه کارت gf که یکیشون مموریه 256 داره و یکی 512 و بسته به کاری که انجام میده
    مثلا اگر پردازش سنگینی باشه با گارت گرافیک قدرتمندتر درغیر این صورت با اون یکی و فقط برای طول عمر باتری
    از این ساختار استفاده میکنه .تو Mac Pro های 15 اینچ .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام
    آر ه راسته یه کارت Intel داره و یه کارت gf که یکیشون مموریه 256 داره و یکی 512 و بسته به کاری که انجام میده
    مثلا اگر پردازش سنگینی باشه با گارت گرافیک قدرتمندتر درغیر این صورت با اون یکی و فقط برای طول عمر باتری
    از این ساختار استفاده میکنه .تو Mac Pro های 15 اینچ .
    میشه یه لینک از سایت اپل بدین که این حرفو ثابت کنه؟

آخر فروم باز mohsenfhm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

میشه یه لینک از سایت اپل بدین که این حرفو ثابت کنه؟

اين مك بوك پروي بنده هست !‌ميتونيد ملاحظه كنيد

9. این کاربر از mohsenfhm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیزم !
    بنده الان یه لپتاپ اچ پی دارم که به سرم زده بفروشمش و یه مک بوک پرو بگیرم . اما چند تا سوال برام پیش اومده . از اونجایی که از لپتاپم فوق العاده راضیم و اصلا دوست ندارم از دستش بدم باید دلیل قانع کننده ای برای خودم داشته باشم که حدود یک و پونصد بزارم روش و یه مک بوک پرو بگیرم . بهتره که انتظاراتم رو از مک بگم تا یه لطفی کنید و جواب بنده حقیر رو بفرمایید . پیشاپیش ممنونم .
    من تنها انتظاری که از مک دارم اینه که بتونم sdk اپل رو نصب کنم و برم توکار برنامه نویسی برا آیفون و حالا سوالاتم .
    1-اگه من روی همین لپتاپ ورژن -- شده مک 10.6.3 رو طوری نصب کنم که درایورهامو بشناسه آیا میتونم اون انتظارو ازش داشته باشم ؟
    2-اگه جواب منفیه ، آیا میتونم روی مکبوک پرو ویندوز 64 بیتی سون رونصب کنم اونم بصورت واقعی ( نه مجازی ) که بتونه از همه ظرفیتهای سخت افزاری دستگاه استفاده کنه . طوریکه انگار یه pc هستش ؟
    3-اگه جواب مثبته کدم مدل اپل رو تا قیمت 2.500 ترجیح میدید ؟ میخوام یه چیزی باشه تو ویندوز کم نیاره چون بیشتر کارم تو ویندوزه .
    4-در مورد اینکه مک بوک ها در محیط ویندوز داغ میکنن راسته ؟ چاره چیه ؟
    5- من دو تا مدل انتخاب کردم :
    MC375LL/A
    MC373LL/A
    کدوم تایید میکنین ؟
    6- باس رم کدومشون 1333 هستش ؟
    ممنونم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Shahin_SOURNA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    !Here

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیزم !
    بنده الان یه لپتاپ اچ پی دارم که به سرم زده بفروشمش و یه مک بوک پرو بگیرم . اما چند تا سوال برام پیش اومده . از اونجایی که از لپتاپم فوق العاده راضیم و اصلا دوست ندارم از دستش بدم باید دلیل قانع کننده ای برای خودم داشته باشم که حدود یک و پونصد بزارم روش و یه مک بوک پرو بگیرم . بهتره که انتظاراتم رو از مک بگم تا یه لطفی کنید و جواب بنده حقیر رو بفرمایید . پیشاپیش ممنونم .
    من تنها انتظاری که از مک دارم اینه که بتونم sdk اپل رو نصب کنم و برم توکار برنامه نویسی برا آیفون و حالا سوالاتم .
    1-اگه من روی همین لپتاپ ورژن -- شده مک 10.6.3 رو طوری نصب کنم که درایورهامو بشناسه آیا میتونم اون انتظارو ازش داشته باشم ؟
    2-اگه جواب منفیه ، آیا میتونم روی مکبوک پرو ویندوز 64 بیتی سون رونصب کنم اونم بصورت واقعی ( نه مجازی ) که بتونه از همه ظرفیتهای سخت افزاری دستگاه استفاده کنه . طوریکه انگار یه pc هستش ؟
    3-اگه جواب مثبته کدم مدل اپل رو تا قیمت 2.500 ترجیح میدید ؟ میخوام یه چیزی باشه تو ویندوز کم نیاره چون بیشتر کارم تو ویندوزه .
    4-در مورد اینکه مک بوک ها در محیط ویندوز داغ میکنن راسته ؟ چاره چیه ؟
    5- من دو تا مدل انتخاب کردم :
    MC375LL/A
    MC373LL/A
    کدوم تایید میکنین ؟
    6- باس رم کدومشون 1333 هستش ؟
    ممنونم
    سلام دوست عزیز
    بریم سر سوالاتتون:
    ۱: ورژن -- شده ی مکینتاش یا همون هکینتاش اصلا توصیه نمیشه چون به گفته ی دوستان ۴۰٪ کارآیی رو داره و دلیل این امر هم اینه که کانفیگ مهندسی شده نداره و مک بوک های اپل از قطعاتی استفاده میکنن که مخصوص کمپانی اپل طراحی شد.
    ۲:بله شما میتونین با استفاده از بوت کمپ که به صورت یه قابلیت پیش فرض روی مک بوک ها هست میتونین هر ویندوزی نصب کنین، و موقع بوت شدن بین مک و وین انتخاب کنید.
    ۳: خب طبیعتا مدل بالاتر پیشنهاد میشه و اون هم MC373 هست که در حال حاضر بالاترین کانفیگ لپ تاپ های اپل رو داره.
    ۴: چون ویندوز cpu usage بالاتری نسبت به مک داره و سیستم خنک کننده ی مک بوک ها هم از طریق بدنه ی آلومینیومی عمل میکنه داغتر به نظر میرسه اما مشکلی نیست.
    ۶:باس رم ۱۵ اینچی ها ۱۳۳۳ و ۱۳ اینچی ها ۱۰۶۶ هست.
    پیروز باشید

12. 2 کاربر از Shahin_SOURNA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

با سلام
    میخواستم بدونم مدل 374 چه مزاییایی و معایبی نسبت به لب تاب های 1400 سونی داره؟

دوستام میگن با 1400 ارزش نداره اپل بگیری . راست میگن؟
    من رشته ام مهندسی صنایع می باشد و نرم افزارای خیلی سنگینی نداریم
    میگن اگه تازه اپل بگیری و ویندوز نصب کنی پولتو تو جوب ریختی!!!!!!

چی کار کنم ...دارم دیووونه می شم

لطفا یکی کامل کامل جوابما بده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •