دو موردی که نام بردین تفاوت خاصی با مودم شما ندارن جز آنتنهای قویتر ! ارتقا دادن آنتنهای جدانشدنی هم کار سختی نیست![]()
دو موردی که نام بردین تفاوت خاصی با مودم شما ندارن جز آنتنهای قویتر ! ارتقا دادن آنتنهای جدانشدنی هم کار سختی نیست![]()
میتونید بفرمایید چیپست 8968 چیه؟ایا کیفیت مودمش خوبه؟منظورم اینه که یه موقع نسوزه؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سلام راهنمایی کنید لطفا
این مودم چطوره؟زایکسل 660 HNU
پورت USB هم دارد
آیا این مودم روتر هم هست؟
میشه نباشه با اون چهارتا پورت لن ؟؟؟![]()
ببخشید دوستان مودم من G-netکه روی سیستم خودم با ویندوز سون نصب کردم الان میخوام روی سیستم برادرم که ویندوزشxpنصب کنم ولی نمیدونم چه مشکلی داره که اروور 769 و800میاد چنجور کانکشن ساختم ولی کانکت نمیشه چیکارش کنم سی دی مودم رو هم نصب کردم ولی نمیدونم نصب شده یانه مرورگر هم 192.168باز نکردکسی میدونه مشکل چیه؟؟؟
دوستان!؟!؟؟!؟
در تاپیک زیر مجددا سوالتونو مطرح کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرط اول روتر بودن داشتن پورت ewan هست نه lan. این مودم چون این پورت رو نداره نمیتونه به طور مستقل به عنوان یه روتر عمل کنه.
trendchip شركت سازنده چیپشه. اگه سوخت خب میبری برا گارانتی دیگه.
مودم خودم هم چیپش برادکام نیست و یه ماه خاموش نکردمش ولی فعلا نسوخته!![]()
از کجا بفهمم چیپش برادکام هست یا ترندچیپ؟از فروشنده سوال کردم گفت با گارانتی پارس ارتباط چیپش برادکام هست!! ایا حقیقت رو گفت؟؟؟
کاملا درسته ! بصورت مستقل نمیتونه ! کاری که مودم شما (2750u سفید) میتونه انجام بده بواسطه اون پورت دوکاره ! اما بهرحال روتر هستن
Last edited by leo.unique; 15-11-2013 at 14:54.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)