پشت هر كاسه ي جوخ ها
يه سنسور مشكي رنة هست كه با يه پيج پشت كاسه وصل شده و در طرف ديگر
به يه سوكت وصل ميشه
شما كافيه يكي از اين سنسور هارو فيشير از شركتي لنشيد بهتر هم هست از جرح هاي عقب استفاده كنيد
پشت هر كاسه ي جوخ ها
يه سنسور مشكي رنة هست كه با يه پيج پشت كاسه وصل شده و در طرف ديگر
به يه سوكت وصل ميشه
شما كافيه يكي از اين سنسور هارو فيشير از شركتي لنشيد بهتر هم هست از جرح هاي عقب استفاده كنيد
آقا ماشین بنده رو بنزین و کولر روشن، حتی رو دنده یک موقع شروع حرکت میخواد خاموش کنه! خلاصه نقس موتور گرفتس.
سلام
شمع نو ، گپ شمع 0.75 باشه.
شمع کارکرده گپ شمع 0.9 یا 0.85 باشه.
برای شمع های معمولی.
کارکرد شمع حداکثر 30 هزار تا.
ef7 کلا کولر روشن موقع حرکت کمی اذیت میکنه.
سلام دوستان
خیلی ببخشید که زیاد سوال میکنم چون ماشینو تازه گرفتم طبیعتا سوالات زیادی برام پیش میاد
دوستان موضوعی که خیلی نگرانم کرده اینه که امروز بعد از سوختگیری گاز وقتی برگشتم خونه به کپسول دست زدم خیلی داغ بود و نمیتونستم دستمو نگه دارم بنظرتون طبیعیه ؟خطرناک نیست؟
سوال بعدیم اینه که بنظر شما ایا دزدگیر تصویری نصب کنم مشکلی برای سیستم برقی خودرو با توجه به اینکه مولتی پلکس هست پیش نمیاد؟ اخه بردم نمایندگی ماجیکار دزدگیر نصب کنم گفت باید ببینم سوکت فابریک گیر میارم بعد خبرت میکنم ؟
ضمنا قفل ecu چیه چطور کار میکنه و از کجا باید تهیه کنم در کل توصیه شما واسه امنیت خودرو چیه ؟
یه سوال دیگم اینه که پشت صندلی های عقب امپر چسبوندم و ساب باکس تو جعبش گذاشتم بنظرتون واسه گازش خطرناک نیست.
ممنون![]()
عرفان جان می تونم تقاضا کنم چند تایی عکس از داخل خودرو بذاری!!؟
داغ بودن كپسول به خاطر اينكه گاز با فشار وارد ميشه و طبيعي است و مشكلي ايجاد نميشه
شما از آپكو ميتونيد دزدگير مخصوص مالتي پلكس بگيريد
قفل اي سي يو هم داره اما زياد لازم نيست
سيستم صوتي هيچ مشكلي ايجاد نميكنه
چشم داداش فقط نمیدونم چطوری عکسا رو قرار بدم لطفا نحوه قرار دادنشم توضیح بده تا بزارم![]()
حسین جان ممنون از راهنماییت راستشو بخوای بیشتر پستاتو خوندم خوندم و خیلی استفاده بردم و اطلاعاتم اضافه شد
همچنین رهنمود های بقیه اساتید هم راهگشا بود چه خوب شد این فروم رو پیدا کردم از همتون صمیمانه سپاسگذارم![]()
خواهش میکنم
شما عکس هایی که گرفتید را داخل سیستمتون بریزید و با یه سایت آپلود عکس (میتونید از آپلود سایت استفاده کنید یا از گوگل سرچ کنید
داخل اونسایت عکس هاتون رو آپلود میکنید و بعد از لینک هایی که بهتون میده استفاده میکنید و داخل این فروم لینک را کپی میکنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)