سلام
گوشیه من هنگ کرد مستر ریستش کردم حالا یک پاکت نامه آمده بالا گوشی و چشمک میزنه هر کاریش می کنم نمیره به نظرتون این مشکل از چیه؟
راستی با ایرانسل میشه گوشی رو آپدیت کرد؟
سلام
گوشیه من هنگ کرد مستر ریستش کردم حالا یک پاکت نامه آمده بالا گوشی و چشمک میزنه هر کاریش می کنم نمیره به نظرتون این مشکل از چیه؟
راستی با ایرانسل میشه گوشی رو آپدیت کرد؟
یعنی یه مسیج فرستادی هنوز نرفته گوشیه من با بعضی سیم کارت ها این مشکلو داشت
آره طرح بزن هزینه اش کمتر میوفته
حدودا 12 مگا بایت هست اپدیتش![]()
سلام اين مشكل وقتي پيش مياد كه حافظه سيم شما پر شده باشه بايد خاليش كرد.
درخل مسيج شين و option را بزنيد و بعد sim message رو انتخاب كنيد و در صورت نياز نداشتن بهشون پاكشون كنيد.
موفق باشيد.
درود.
درکنارگوشیN900که داشتم یک گوشی اصل مدلX6نوکیا باحافظه8گیگ باگارانتی اصل باقیمت280خریداری کردم بیشتر ازاین ناز نداشتم....
بازم درود!
تا اونجایی که من میدونم یه تراشه برای پالایش صدا تو سری XM ساخته نوکیا...سونی اریکسون خوبه آره...
N8 که بودجه راه نمیده...ببینم چه میکنم...
تو سایتش فیلم نصب هست . تاچش عالی کار می کنه . ادم حال می کنه .
بجز بالا ( جای Usb و شارژر و هدفون ) بقیه جاهاش رو گرفته . 6 تکه بود . بسته بندیش مثل این ویندوز های ارجینال بود . نصبش هم راحت . در ضمن جا هایی که دکمه هست ( دکمه ی قفل و صدا و دوربین ) و جلوی جای سیم کارت و روی اون قسمت بلندگو که در هنگام مکالمه صدا از اون به گوش میاد و جلوی بلندگو هاس اصلی خالیه و اونجا ها نیست .![]()
پردازش صدا یا هرچی باید بگم تجربه بالاتر از این حرفهای تو سایته! میخواد ده تا چیپ ست داشته باشه یا نداشته باشه. نتیجه و صدای خروجی مهمه. کیفت صدا . نرمی و لطافت صدا که باعث گوشخراشی تو حجم ولوم صدای بالا نشه و... و غیره
مبارکه
20000 شد ؟
میشه فقط قسمت LCD رو چسبوند؟
مر30 . چون 6 تکه هست و هر جا جداست آره میشه هر جا رو دوست داری بچسبونی .![]()
دوستان کسی از گوشی نوکیا X6.16GB و. 8GB X
عکس میزاره ؟ و کارتنش با محتویاتش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)