مگه ثبت نام نکردید برج2 فکر میکنم باشه
مهلت ویرایش رشته نداره؟
مگه ثبت نام نکردید برج2 فکر میکنم باشه
مهلت ویرایش رشته نداره؟
چرا ثبت نام کردم که میخوام تاریخ آزمون رو بدونم دیگه
من فقط ثبت نام کردم از هیچی خبر ندارم
نمره هایی که بالای 15 باشه رو ازتون قبول میکنن.
توی سایت سنجش نوشته کسایی که پودمانی قبول شدن 21 23 24 بهمن باید برن دانشگاه ثبت نام. من امروز رفتم گفتن ثبت نام هفته ی پیش بوده. توی سایت دانشگاهم نوشته هفته ی پیش بوده هر کسم نیومده دیگه نمیتونه ثبت نام کنه.... حالا جدی اینجوریه؟؟؟ یعنی دیگه نمیشه؟؟![]()
کدوم دانشگاه حاجی؟ واقعا؟؟؟؟ یعنی ثبت نام نمیکنن دیگه؟؟؟؟توی سایت سنجش نوشته کسایی که پودمانی قبول شدن 21 23 24 بهمن باید برن دانشگاه ثبت نام. من امروز رفتم گفتن ثبت نام هفته ی پیش بوده. توی سایت دانشگاهم نوشته هفته ی پیش بوده هر کسم نیومده دیگه نمیتونه ثبت نام کنه.... حالا جدی اینجوریه؟؟؟ یعنی دیگه نمیشه؟؟![]()
پس ثبت نام با تاخییر چی میشه پس؟
درست شد... تو سایت درستش کردن![]()
من که با سهمیه شاغل قبول شدم اگه نامه از محل کار نبرم ثبت نام نمیکنن؟
فیش حقوقی هم می خواد
دوستان کسی از تطبیق واحدهای پاس شده داره من الان 2 تا درس بهم دادن جفتشو تو کاردانی پاس کردم امروز از یکی از کارمندایه دانشگاه که فکر میکنم تو آموزش بود پرسیدم گفت این درس یه چیزه دیگهست ادامه اوناست ولی وقتی استاد اومد سر کلاس دیدم همون سر فصلا رو گفت همون درسارو شروع کرد به درس دادن
به خود استادم گفتم میگه تو علمی کاربردی نمیشه تطبیق بدیو از این حرفا کسی تجربه این کار داره میکنن یا نه ممنون میشم کمک کنید.
تو خود سایت علمی کاربردی زده در این خصوص مرکز مربوط میبایست جهت تعیین تکلیف با واحد برنامه ریزی درسی دانشگاه مکاتبه نماید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)