درسته حسین جان.منم همین نظر رو دارم.نورپردازی در pes بهتر کار شده ولی این چیزی که مسعود گفت:
این سوال خوبیه.....
من نمیتونم بگم که گرافیک فیفا قابل قبول نیست و یا اینکه گیم پلی pes اصلا خوب نیست ولی اینو میتونم بگم که fifa در بازیش تعادل جالبی رو برقرار کرده که هم طرفدار شبیه سازی رو بسمت خودش میکشونه و هم آرکید پسندها رو و گرافیک هم اونقدر ها ضعیف نیست که کسی از این بازی صرف نظر کنه.گرافیک این بازی قابل قبوله و اینو میشه با مقایسه دیگر بازی های ورزشی مثل تنیس یا بسکتبال فهمید.ولی همونطور که گفتی در pes از نورپردازیه پویااستفاده شده که با اون جهره بازیکنا واقعا دیدنیه ولی آیا این کافیه؟
نظر من در کل اینه که اگه در شرایط یکسان در محیطی باشم که کنسول و یک tv lcd full HD در اختار داشته باشم من برای بازی در
حال حاضر fifa رو انتخاب میکنم......
درسته.من قبلا ساعات کمی فیفا بازی میکردم و فکر کنم نظراتمو بهتون میگفتم که در این بازی انواع دریبل ها و سانترهای مواج بعضا عجیب باعث شده بود که در ذهن من این یک بازی صرفا آرکید شکل بگیره ولی حالا که فکرشو میکنم اینطور نیست.تعادل بسیار خوبی در بازی برقراره که به هیچ وجه شما رو خسته نمیکنه حالا چه طرفداره آرکید باشی و چه شبیه سازی.
میشه گفت تنها کاری که من قبل از بازی میکنم سرعت بازی رو در حالت slow قرار میدم ولی در pes چی؟
بنظر شمااگه juce نبود که اون کیت سرور رو درست کنه و همینطور قابلیت تنظیم سرعت بازیو و اون پچ pesedit و .............. میشد pes بازی کرد؟
درسته که هر بازی مشکلات خودشو داره.در فیفا هم مشکلات داوری وجود داره یا اون وزن کم بازیکنا یا سانتر های عجیب و .......ولی این باعث نمیشه از این بازی لذت نبریم
با این حال من pes رو بخاطر خاطراتی که ازش دارم خیلی دوست دارم و آبان ماه برای من از بهترین ماه های ساله و من دارم برای اون سه ماه قبل از انتشار بازی لحظه شماری میکنم که دوباره در این سایت اخبار بازی رو با دوستان عزیزم پیگیری کنم ولی........... واقعیت اینه که فعلا فیفا در مقابل pes نکات مثبت بیشتری داره و کاملتره.
اصلا بیاید از این دلبستگیها دوری کنیم که اونقدرها هم که فکرشو میکنم مهم نیستند .مهم اینه که از بازی لذت ببریم.
اینو بگم که من نه tv lcd full HD دارم و نه کنسول
.gif)
راستی دوستان خبری از fifa world cup نیست؟