تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 266 از 312 اولاول ... 166216256262263264265266267268269270276 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,651 به 2,660 از 3119

نام تاپيک: FIFA 10

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

به نظر من فیفا از لحاظ گرافیک از PES عقب نیست و تنها روی Face بازیکنان هست که اونم Krauser توضیح داد. گرافیک محیط و فضای بازی به زیبایی طراحی شده و بسیار به واقعیت نزدیکه . من امروز یه بازی گذاشتم و فقط نشستم از اول تا آخر بازی رو دقیق نگاه کردم تا بیشتر به جزئیات بازی پی ببرم و با PES مقایسه کنم. یه چیزایی رو دیدم که شاید واسه خیلی ها مهم نباشه اما واسه من خیلی مهم بودند و بیشتر از فیفا خوشم اومد .

به عنوان مثال حرکات بازیکنان بعد از خراب کردن یه توپ که اگر موقعیت خیلی خوبی رو از دست بدند به طرز وحشتناکی افسوس می خورند و هر بار متفاوت !! ( برعکس PES که یکی دو تا ویدئو تکراری واسه افسوس بازیکنان گذاشته )
    داور در fifa 10 خیلی خیلی بهتر از داوری در 10 PES هست و هوش مصنوعی داور واقعا قابل ستایشه. در PES 2010 اشتباهات داوری اعصاب آدم رو خراب می کنه. یادمه یه تکل ساده رو در وسط زمین زدم داور اخراجم کرد و از طرفی بازیکن تیم مقابل در حالت تک به تک و موقعیت 100 درصد گلزنی بازیکنم رو از پشت زد و اصلا هیچ کارتی نداد!!!! این موارد زیاد واسم پیش اومده در حالی که چنین مسائلی در Fifa 10 نیست ( حداقل تا به حال که ندیدم ) آوانتاژهای داور در Fifa 10 دیگر چیزی بود که منو به هیجان آورد چیزی که اصلا در PES 10 به خوبی تعریف نشده و اگر چند تا بازی با PES10 انجام بدید متوجه میشید.
    چیز مهم دیگری که در بازی fifa10 متوجه شدم نحوه پاس دادن و حرکات فیزیکی بازیکنان هستش که در این زمینه فیفا واقعا به طور کامل PES رو شکست داده. در تایید حرفهای مسعود باید بگم که فیزیک بازی و درگیری و کشمکشی که بین بازیکنان دو تیم بر سر توپ هستش خود به تنهایی لذت خاصی رو به بازیکن تزریق می کنه و بیشتر احساس می کنید که در حال بازی فوتبال هستید!! منیجر مود بازی هم که دیگه حرفش رو نزنم بهتره چون هر کسی که فوتبالی باشه و این بخش رو ببینه به خوبی به جزئیات بی نظیر این بخش پی می بره. فقط یه چیزی واسم جالب بود که در PES سازنندگان بازی بیشتر به فکر راحتی گیمر ها هستند و بخش منیجر رو خیلی ساده و در عین حال پیشرفته و با امکانات زیاد درست کردند اما در ترانسفرها به خوبی کار نکردند و یه احساس واقعی در فصل نقل و انتقالات به گیمر دست نمیده و یه جورایی آدم بعد از یکی دو فصل همه چیز رو در هفته نقل و انتقالات تکراری می بینه و گیمر از بازی زده میشه ! فیفا واقعا نشون داده در بخش منیجر فکر همه جارو کرده و نهایت تلاشش این بوده به خوبی همه مسائل مربوط به این بخش رو به واقعیت نزدیک کنه.

اما از این ها که بگذریم ، بخش ترکیب و چیدن بازیکنان برای انجام بازی به نظر من در PES بهتر کار شده و گیمر تسلط بیشتری بر روی بازیکنان و سیستم تیمش داره. امیدوارم فیفا در این زمینه هم تغییراتی ایجاد کنه .
    Last edited by konami-pes; 08-01-2010 at 19:16.

2. این کاربر از konami-pes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

درسته حسین جان.منم همین نظر رو دارم.نورپردازی در pes بهتر کار شده ولی این چیزی که مسعود گفت:
    این سوال خوبیه.....
    من نمیتونم بگم که گرافیک فیفا قابل قبول نیست و یا اینکه گیم پلی pes اصلا خوب نیست ولی اینو میتونم بگم که fifa در بازیش تعادل جالبی رو برقرار کرده که هم طرفدار شبیه سازی رو بسمت خودش میکشونه و هم آرکید پسندها رو و گرافیک هم اونقدر ها ضعیف نیست که کسی از این بازی صرف نظر کنه.گرافیک این بازی قابل قبوله و اینو میشه با مقایسه دیگر بازی های ورزشی مثل تنیس یا بسکتبال فهمید.ولی همونطور که گفتی در pes از نورپردازیه پویااستفاده شده که با اون جهره بازیکنا واقعا دیدنیه ولی آیا این کافیه؟
    نظر من در کل اینه که اگه در شرایط یکسان در محیطی باشم که کنسول و یک tv lcd full HD در اختار داشته باشم من برای بازی در حال حاضر fifa رو انتخاب میکنم......
    درسته.من قبلا ساعات کمی فیفا بازی میکردم و فکر کنم نظراتمو بهتون میگفتم که در این بازی انواع دریبل ها و سانترهای مواج بعضا عجیب باعث شده بود که در ذهن من این یک بازی صرفا آرکید شکل بگیره ولی حالا که فکرشو میکنم اینطور نیست.تعادل بسیار خوبی در بازی برقراره که به هیچ وجه شما رو خسته نمیکنه حالا چه طرفداره آرکید باشی و چه شبیه سازی.
    میشه گفت تنها کاری که من قبل از بازی میکنم سرعت بازی رو در حالت slow قرار میدم ولی در pes چی؟
    بنظر شمااگه juce نبود که اون کیت سرور رو درست کنه و همینطور قابلیت تنظیم سرعت بازیو و اون پچ pesedit و .............. میشد pes بازی کرد؟
    درسته که هر بازی مشکلات خودشو داره.در فیفا هم مشکلات داوری وجود داره یا اون وزن کم بازیکنا یا سانتر های عجیب و .......ولی این باعث نمیشه از این بازی لذت نبریم
    با این حال من pes رو بخاطر خاطراتی که ازش دارم خیلی دوست دارم و آبان ماه برای من از بهترین ماه های ساله و من دارم برای اون سه ماه قبل از انتشار بازی لحظه شماری میکنم که دوباره در این سایت اخبار بازی رو با دوستان عزیزم پیگیری کنم ولی........... واقعیت اینه که فعلا فیفا در مقابل pes نکات مثبت بیشتری داره و کاملتره.
    اصلا بیاید از این دلبستگیها دوری کنیم که اونقدرها هم که فکرشو میکنم مهم نیستند .مهم اینه که از بازی لذت ببریم.
    اینو بگم که من نه tv lcd full HD دارم و نه کنسول
    راستی دوستان خبری از fifa world cup نیست؟
    سلام
    ببین امین جان من اصلا اینجا قصد مقایسه این بازی با فیفا رو نداشتم چون اصلا اجازه اینکار رو ندارم و مهمتر از اون احترامیه که برای طرفداران این بازی قائلم چون اینجا تاپیک فیفاست نه تاپیک مقایسه .
    حدودا یکی دو ماه پیش من وقتی فیفا 10 رو بازی کردم توی این تاپیک و تاپیک pes بارها عنوان کردم که گیم پلی فیفا از pes به واقعیت نزدیک تره .
    اینجا جای مقایسه نیست یک گروه مسعود ایجاد کرده برای همین کار اما دوستان چندان استقبال نکردن . الانم مسعود درگیر امتحاناتشه وگرنه بازم پیگیرش بودیم . اگه مسعود یک تاپیک مجزا برای مقایسه ایجاد کنه فکر میکنم بتونیم بحثهای خوبی توی اون تاپیک داشته باشیم هرچند که توی این سایت تعداد کمی هستن که هردوتا بازیو زیاد بازی کرده باشن تا با زوایای مختلف هر دو بازی آشنا باشن . به هر حال ما این بحث مقایسه رو به امید خدا کج دارو مریض پیش خواهیم برد .
    درمورد گرافیک این بازی فکر میکنم اصلا کسی وجود نداشته باشه که ادعا کنه گرافیک فیفا 10 قابل قبول نیست . اتفاقا در بعضی از جزئیات خیلی هم خوب روی این مقوله کار شده مثل جو ورزشگاهها بخصوص در شب و موارد دیگه اما انتظار بیشتر از اینهاست . بازی در این سطح که مطمئنا وقت و هزینه زیادی صرفش شده شایسته این نیست که از فن آوری روز درش استفاده نشه. این بازی از موتور بسیار پیشرفته ای بهره میبره و EA مدام موتور اصلی بازیو آپدیت میکنه اما چرا موتور گرافیکی بازی نباید عوض بشه ؟ چرا از تکنولوژی جدید درش استفاده نمیکنن ؟ این انتقادات به معنی این نیست که ما کل بازیو زیر سوال ببریم نمیدونم چرا شما و مسعود این برداشتو از حرفهای من میکنید ؟ به هیچ وجه من با انگشت گذاشتن رو این ضعف کل بازیو زیر سوال نبردم .
    حتی در زمینه طراحی چهره هم EA بد کار نکرده اما به دلیل ضعف استفاده از تکنولوژی جدید بازیکنان از فواصل دور چندان قابل تشخیص نیستن . این مساله کوچیکی برای این بازی بزرگ نیست .
    به نظر شما روی این چهره ها بد کار شده ؟ من که نمره بالایی به این طراحی چهره میدم :

اجازه بدین من یکی از بزرگترین نکات مثبت گیم پلی این بازیو شفاف کنم و اون عبارتست از تعادل در حرکت بازیکنان یک تیم, مساله ای که من تا الان ندیدم کسی توی این تاپیک بهش اشاره کنه هرچند که تمام گیمرها لمسش کردن . اگه دقت کرده باشین میبینید که مثل فوتبال واقعی شما نمیتونید ظرف مدت کوتاهی بدون لو دادن توپ اونو از دروازه خودتون به یک سوم حریف منتقل کنید این مساله ناشی از فشار و پرس خطوط حمله و میانی حریفه که اجازه نمیده لایه های مختلف تیمی به راحتی شکسته بشه و این جذابیت بازیو حداقل برای من صد چندان میکنه من اینجا مجبورم اسمی از PES بیارم چون این ویژگی در مقایسه با اون بازی خودشو نمایان میکنه .

به مساله جالبی در مورد تعادل در شبیه سازی و آرکید بودن اشاره کردی . بارها این فکر ذهن منو به خودش مشغول کرده که سازندگان یک بازی محدودیتهای زیادی در ساخت یک بازی دارن چون سلیقه گیمرها متفاوته از طرفی امکان مالی و هزینه های زمانی این اجازه رو بهشون نمیده که دو یا چند ورژن متفاوت طراحی و روانه بازار کنن . پس باید چیکار کرد ؟ جواب سوال همون مساله تعادل در گیم پلی بازیه که شما بخوبی بهش اشاره کردی .

امین جان بهت تبریک میگم که شهامت اینو داری که واقعیتها رو انکار نکنی میدونم زمانی طرفدار پروپا قرص PES بودی و فیفا رو تقریبا آرکید میدونستی . متاسفانه اکثر انسانها با وجود اینکه متوجه اشتباهاتشون میشن اما بدلیل غرور و یا تعصب حاضر نیستن اشتباهشون رو بپذیرن .چیزی که در جامعه ما بشدت رواج داره بهتره که وارد مقولات سیاسی نشم به هر حال من این مساله رو کلی گفتم .
    شما وارد حوزه ساکر شدی چون اینجا جاش نیست من بحثشو زیاد باز نمیکنم اما بصورت مجمل بگم اگه اون ابزار نبود من کلا این نسخه رو کنار میذاشتم .

اگه اجازه بدین من به مرور مسائل بیشتریو مطرح میکنم تا با دوستان خوبمون درموردش تبادل نظر کنیم .
    Last edited by 4039; 08-01-2010 at 19:23.

4. 3 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

زمانیکه یک نفر کنسول نداره لاجرم PES بازی میکنه مگه موارد انگشت شمار که میرن کلوپ . این یک چیز طبیعیه که هرکسی از چیزی که داره طرفداری میکنه هرچند که حق با اون طرف نباشه . البته موارد استثناء هم وجود داره من قاعده کلی رو میگم .
    شما تا زمانیکه کنسول نداری از فیفا کمتر تعریف میکنی اما زمانیکه پول روی یک دستگاه دادی و این امکان برات فراهم شد که بتونی فیفا نکست بازی کنی کمی در نظراتت تغییر ایجاد میشه و این بخاطر سیستم عصبی انسانه .
    حسین جان کاملا با این حرفت موافقم اما منم قبلا از فیفا خیلی بد می گفتم چون با کنسول بازی نکرده بودم و فکر می کردم ماهیت فیفا همین بازی فیفایی هستش که واسه PC عرضه می کنه. بعد از خرید xbox360 اولین بازی که گرفتم فیفا 10 بود تا ببینم واقعا اینکه می گفتند فیفا رو فقط بر روی کنسول تجربه کنید راسته یا نه؟ بعد از بازیهایی که باهاش انجام دادم به این نتیجه رسیدم که فیفا در حال حاضر از PES جلوتره ..... هرچند که هر دو بازی از بعضی جاهات نسبت به همدیگه برتری دارند اما اگر این برتری ها و کمی و کاستی ها رو کنار هم بذارید می بینید که فیفا سرتره. من خودم الان چندین ساله که دارم PES بازی می کنم و تعصب زیادی هم روی PES داشتم اما بعد از دیدن بازی Fifa 10 واقعا پی بردم که Fifa بازی خیلی قشنگیه و این نمره های بالایی که بهش میدن به همین علته. آرزوی قلبی من در حال حاضر اینه که EA دیگه فیفا رو بر روی PC عرضه نکنه یا اگر عرضه می کنه نکست عرضه کنه تا همه فوتبال دوستان ایرانی که اکثرا PC باز هستند بفهمند که بیخود با فیفا دشمن شدند .
    Last edited by konami-pes; 08-01-2010 at 19:15.

6. این کاربر از konami-pes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

به نظر من فیفا از لحاظ گرافیک از PES عقب نیست و تنها روی Face بازیکنان هست که اونم Krauser توضیح داد. گرافیک محیط و فضای بازی به زیبایی طراحی شده و بسیار به واقعیت نزدیکه . من امروز یه بازی گذاشتم و فقط نشستم از اول تا آخر بازی رو دقیق نگاه کردم تا بیشتر به جزئیات بازی پی ببرم و با PES مقایسه کنم. یه چیزایی رو دیدم که شاید واسه خیلی ها مهم نباشه اما واسه من خیلی مهم بودند و بیشتر از فیفا خوشم اومد .

به عنوان مثال حرکات بازیکنان بعد از خراب کردن یه توپ که اگر موقعیت خیلی خوبی رو از دست بدند به طرز وحشتناکی افسوس می خورند و هر بار متفاوت !! ( برعکس PES که یکی دو تا ویدئو تکراری واسه افسوس بازیکنان گذاشته )
    داور در fifa 10 خیلی خیلی بهتر از داوری در 10 PES هست و هوش مصنوعی داور واقعا قابل ستایشه. در PES 2010 اشتباهات داوری اعصاب آدم رو خراب می کنه. یادمه یه تکل ساده رو در وسط زمین زدم داور اخراجم کرد و از طرفی بازیکن تیم مقابل در حالت تک به تک و موقعیت 100 درصد گلزنی بازیکنم رو از پشت زد و اصلا هیچ کارتی نداد!!!! این موارد زیاد واسم پیش اومده در حالی که چنین مسائلی در Fifa 10 نیست ( حداقل تا به حال که ندیدم ) آوانتاژهای داور در Fifa 10 دیگر چیزی بود که منو به هیجان آورد چیزی که اصلا در PES 10 به خوبی تعریف نشده و اگر چند تا بازی با PES10 انجام بدید متوجه میشید.
    چیز مهم دیگری که در بازی fifa10 متوجه شدم نحوه پاس دادن و حرکات فیزیکی بازیکنان هستش که در این زمینه فیفا واقعا به طور کامل PES رو شکست داده. در تایید حرفهای مسعود باید بگم که فیزیک بازی و درگیری و کشمکشی که بین بازیکنان دو تیم بر سر توپ هستش خود به تنهایی لذت خاصی رو به بازیکن تزریق می کنه و بیشتر احساس می کنید که در حال بازی فوتبال هستید!! منیجر مود بازی هم که دیگه حرفش رو نزنم بهتره چون هر کسی که فوتبالی باشه و این بخش رو ببینه به خوبی به جزئیات بی نظیر این بخش پی می بره. فقط یه چیزی واسم جالب بود که در PES سازنندگان بازی بیشتر به فکر راحتی گیمر ها هستند و بخش منیجر رو خیلی ساده و در عین حال پیشرفته و با امکانات زیاد درست کردند اما در ترانسفرها به خوبی کار نکردند و یه احساس واقعی در فصل نقل و انتقالات به گیمر دست نمیده و یه جورایی آدم بعد از یکی دو فصل همه چیز رو در هفته نقل و انتقالات تکراری می بینه و گیمر از بازی زده میشه ! فیفا واقعا نشون داده در بخش منیجر فکر همه جارو کرده و نهایت تلاشش این بوده به خوبی همه مسائل مربوط به این بخش رو به واقعیت نزدیک کنه.

اما از این ها که بگذریم ، بخش ترکیب و چیدن بازیکنان برای انجام بازی به نظر من در PES بهتر کار شده و گیمر تسلط بیشتری بر روی بازیکنان و سیستم تیمش داره. امیدوارم فیفا در این زمینه هم تغییراتی ایجاد کنه .
    فکر میکنم شما هنوز به تمام جزئیات توجه نکردی . بعنوان نمونه در مورد همین مساله گرافیک بازی من به چند مورد اشاره میکنم شما برو با دقت به این موارد نگاه کن چون تا الان PES زیاد بازی کردی دید بهتری نسبت به بقیه گیمرها برای بررسی این موارد داری .
    مورد اول طراحی نچندان خوب قطرات بارون . قطرات بارون بیش از حد کشیده و همینطور پر رنگ و شفاف هستند .
    مورد دوم جزئیات کناز زمین هرچند که خوب طراحی شده اما بهتر از این من میتونست باشه .
    مورد سوم طراحی تور دروازه ها و نمای تور از فواصل دور .
    مورد چهارم تکسچر چمن باز هم از زاویه دوربین واید و یا مدیوم .
    همینطور استیل بازیکنان بعنوان نمونه از نمای نزدیک یک عکس از پیتر چک بنداز و یک جا برای ما آپلود کن .
    اگه ممکنه چند تا عکس با کیفیت از این موارد بگیر و یک جا آپلود کن تا بشه روشون بحث کرد .
    در ضمن ما اینجا فقط میخوایم بازی فیفا 10 رو نقد و بررسی کنیم .
    Last edited by 4039; 08-01-2010 at 19:39.

8. 2 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

فکر میکنم شما هنوز به تمام جزئیات توجه نکردی . بعنوان نمونه در مورد همین مساله گرافیک بازی من به چند مورد اشاره میکنم شما برو با دقت به این موارد نگاه کن چون تا الان PES زیاد بازی کردی دید بهتری نسبت به بقیه گیمرها برای بررسی این موارد داری .
    مورد اول طراحی نچندان خوب قطرات بارون . قطرات بارون بیش از حد کشیده و همینطور پر رنگ و شفاف هستند .
    مورد دوم جزئیات کناز زمین هرچند که خوب طراحی شده اما بهتر از این من میتونست باشه .
    مورد سوم طراحی تور دروازه ها و نمای تور از فواصل دور .
    مورد چهارم تکسچر چمن باز هم از زاویه دوربین واید و یا مدیوم .
    اگه ممکنه چند تا عکس با کیفیت از این موارد بگیر و یک جا آپلود کن تا بشه روشون بحث کرد .
    در ضمن ما اینجا فقط میخوایم بازی فیفا 10 رو نقد و بررسی کنیم .
    مورد اول: قبول دارم در این زمینه باید بیشتر کار میشد. درسته که چند روز بیشتر نیست که کنسول خریدم و فیفا بازی می کنم اما در این چند روز تعداد بسیار زیادی بازی کردم و خودم هم زیاد از طراحی بارون بازی خوشم نیومد.

مورد دوم: اینو زیاد دقت نکردم باید برم یه نگاهی بندازم

مورد سوم: آره این حرفت هم کاملا درسته و تور دروازه ها نسبت به PES ضعیف تر طراحی شده

مورد چهارم: اینو نمی تونم فعلا روش نظری بدم

بین حسین جان به موارد خوبی اشاره کردی اما باید گفت این چنین مشکلات زیاد توجه گیمر رو به خودش جلب نمی کنه هرچند که می بایست عالی طراحی بشه اما مسائل مهمتری هم هستند که مهمترین مسئله گیم پلی بازی هستش که به نظر من از گرافیک هم مهم تره. من به شدت عاشق گیم پلی قوی بازی فیفا 10 شدم و اینو دیگه فکر کنم قبول داشته باشی که فیفا 10 گیم پلی بسیار عالی داره. اون مواردی که اشاره کردی به راحتی قابل حل شدنه و در فیفا های بعدی به احتمال زیاد حل میشه. اما موارد مربوط به گیم پلی خیلی خیلی مهمه و سازنندگان بازی باید روزها و ساعتها روی گیم پلی تمرکز کنند. در هر صورت خیلی خوشحال میشم فیفا 10 رو نقد کنیم و اگر بیشتر به سمت گیم پلی این بازی زوم کنیم بهتره.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

مورد اول: قبول دارم در این زمینه باید بیشتر کار میشد. درسته که چند روز بیشتر نیست که کنسول خریدم و فیفا بازی می کنم اما در این چند روز تعداد بسیار زیادی بازی کردم و خودم هم زیاد از طراحی بارون بازی خوشم نیومد.

مورد دوم: اینو زیاد دقت نکردم باید برم یه نگاهی بندازم

مورد سوم: آره این حرفت هم کاملا درسته و تور دروازه ها نسبت به PES ضعیف تر طراحی شده

مورد چهارم: اینو نمی تونم فعلا روش نظری بدم

بین حسین جان به موارد خوبی اشاره کردی اما باید گفت این چنین مشکلات زیاد توجه گیمر رو به خودش جلب نمی کنه هرچند که می بایست عالی طراحی بشه اما مسائل مهمتری هم هستند که مهمترین مسئله گیم پلی بازی هستش که به نظر من از گرافیک هم مهم تره. من به شدت عاشق گیم پلی قوی بازی فیفا 10 شدم و اینو دیگه فکر کنم قبول داشته باشی که فیفا 10 گیم پلی بسیار عالی داره. اون مواردی که اشاره کردی به راحتی قابل حل شدنه و در فیفا های بعدی به احتمال زیاد حل میشه. اما موارد مربوط به گیم پلی خیلی خیلی مهمه و سازنندگان بازی باید روزها و ساعتها روی گیم پلی تمرکز کنند. در هر صورت خیلی خوشحال میشم فیفا 10 رو نقد کنیم و اگر بیشتر به سمت گیم پلی این بازی زوم کنیم بهتره.
    حتما دوست عزیز اینکار رو خواهیم کرد .
    راستی به استیل بازیکنان هم دقت کن EA استیل بازیکنان رو چندان خوب طراحی نکرده بازیکنان کمی لاغر هستن بعنوان نمونه شما یک نگاهی به همون پیتر چک بنداز .
    بله کاملا درسته گیم پلی مهمترین بخش از یک بازیه . به عقیده من حداقل 70 درصد یک بازیه شایدم بیشتر از این مقدار و حداقل 50 درصد یک گیم پلی هوش مصنوعیه اونه .من بارها گفتم گیم پلی فیفا 9 و 10 بسیار خوب طراحی شده . بعضی وقتا با خودم فکر میکنم که چقدر زیاد روی جزئیات گیم پلی این بازی وقت صرف شده و از خودم شرمنده میشم که چرا بازی اریجینال تهیه نمیکنم .
    گیم پلی یک بازی از چند بخش مهم تشکیل شده که بخش اصلی اونو AI تشکیل میده متاسفانه هنوز در بازیهای گروهی ورزشی شاهد یک هوش مصنوعی پیشرفته نیستیم و این بازی هم از این قاعده مستثنا نیست . به امید خدا به موقع در مورد این بخش مفصل صحبت میکنیم من سعی میکنم تصاویری هم از جریان بازی بگیرم تا بحثمون ملموس تر بشه .
    اما یک بخش دیگه گیم پلی یک بازی فوتبال تاکتیکهای کاربردیه اونه . در این زمینه هم فیفا باید بیشتر کار کنه و این بازی کمبودهایی در این زمینه داره که این مورد رو هم بعدا در موردش بیشتر بحث میکنیم .
    یک بخش دیگه از گیم پلی یک بازی ورزشی فردیت گرایی بازیکنانه . در دنیای واقعی بازیکنان مختلف دارای رفتارهای متفاوتی هستند این موارد باید و باید در یک بازی ورزشی گروهی وارد بشه در غیر اینصورت بازی حالت خشک و ربات گونه ای به خودش میگیره و اون حس واقعی فوتبال رو کمتر به گیمر منتقل میکنه . در این زمینه فیفا بشدت ضعف داره . من فکر میکنم EA تجربه لازمه رو در این زمینه نداره و شاید به این زودیها شاهد دگرگونیهایی در این زمینه در این بازی نباشیم چون همونطوریکه گفتم این مساله محتاج تجربه و گذشت زمانه .
    بازیکنان باید دارای رفتارهای منحصر به فرد خودشون باشن تا این احساس به گیمر دست بده که واقعا با یک بازیکن خاص داره بازی میکنه و اون حال و هوای واقعی فوتبال به گیمر منتقل بشه بعنوان نمونه باید لوسیو حرکات پابه توپ عمقی خودشو داشته باشه و یا گتوزو درگیر تر از بقیه بازیکنان باشه و یا پیرلو از بقیه بازیکنان بیشتر از سانترهای کوتاه و بلند استفاده کنه و یا مسی حرکات پا به توپ و فریبنده بیشتری داشته باشه و یا تورس دائما مترصد فرار از کمند مدافعین باشه و همینطور شم گلزنی و تمام کنندگی بالاتری نسبت به بسیاری از مهاجمین داشنه باشه و یا آلوز بارها در یک بازی حرکت اورلپ داشته باشه و یا حرکت تیمی یک تیم بر اساس حرکات رو به جلوی بازیکنانی مثل ژاوی و اینیستا پایه ریزی بشه و یا بعضی از مهاجمین دارای خصوصیت پرسینگ مدافعین باشند و یا ........
    این کافی نیست که INDIVIDUALITY رو محدود به قدرت شوت و قدرت بدنی و سرعت های متفاوت کنیم و بازیکنان رو فقط از چند حیث معدود از همدیگه متمایز کنیم .
    Last edited by 4039; 08-01-2010 at 20:26.

11. این کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mehdi.ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Q O M بیوگرافی،نام:مهدی

پيش فرض

پچی ، چمنی ، چیزی اومده که گرافیک بازی رو بهتر کنه ، اگه هست با آموزش لطفا ????
    ممنون
    جواب ابنو که کسی نداد ، اقلا بگید این 2 تا پچ مال چیه و چجوری نصب میشه ؟
    Duong Match Graphics Replacement Fusion 10

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    f i l e f r o n t . c o m

و این

Match Graphics Replacement v1.0

کد:
    منبع
    کد:
    کسی پچ بهتری سراغ داره ؟
    Last edited by Mehdi.ss; 08-01-2010 at 22:27.

13. این کاربر از Mehdi.ss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

این انتقادات به معنی این نیست که ما کل بازیو زیر سوال ببریم نمیدونم چرا شما و مسعود این برداشتو از حرفهای من میکنید ؟ به هیچ وجه من با انگشت گذاشتن رو این ضعف کل بازیو زیر سوال نبردم .
    توی این مدت که من در این سایت عضوشدم کاملا با هدف شما که بررسیه دقیق و منطقی این دو بازی هست آشنا شدم ولی خوب بعلت پراکندگی مطالب و نبود یک تاپیک مقایسه باعث میشه این ذهنیت رو به خواننده بده که منظور شما چیزه دیگه اییه. منم مطلب رو کلی گفتم و البته از دست pes کمی جوگیر شدم
    این باعث خوشحالیه که من با شما بعنوان عاشق شبیه سازی فوتبال و فردی منطقی با اطلاعات بروز تبادل نظر میکنم.این مطلبی رو هم که نوشتم بازتاب نگرانی های من از کونامی بود که خیلی طرفداراشو اذیت میکنه
    اگه اجازه بدین من به مرور مسائل بیشتریو مطرح میکنم تا با دوستان خوبمون درموردش تبادل نظر کنیم .
    حسین باور کن این روزها هیچ چیز منو تا این اندازه خوشحال نمیکنه که در جمع شما باشم تا در مورد این دو بازی تبادل نظر کنیم ولی بعلت یه سری از مشکلات و محدودیت ها از جمله سرعت پایین اینترنت در بعضی موارد زیر 30kb (هنوز در این شهر بعلت خط تلفن همه نمیتونن از نعمت adsl بهره ببرن)-قیمت بالای اینترنت دیال آپ در مقایسه با شهرهای بزرگ-خط تلفن افتضاح که نویز داره و این آخری امتحانات فشرده پایان ترم نمیتونم تو این فروم و دیگر سایت های مورد علاقم فعالیت داشته باشم.
    (واقعا ما در کجای این دنیای پهناور قرار گرفتیم؟ با اون وضع سیستم و سیاست و ..........بگذریم....)

15. این کاربر از JUSTIN11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ببین آقا قلی... من یه پچ 20 مگی ریختم چمنش از اون حالت فسفری در اومده و خیلی قابل قبول شده. حالا این هایی که میگی نمی دونم چین! عکس هاش که خیلی خفنه. گوگل بزن fifa10 grass patch کلی آدرس میاره. نصبش هم کاملا اتوماته.

17. این کاربر از akam512 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

حتما دوست عزیز اینکار رو خواهیم کرد .
    راستی به استیل بازیکنان هم دقت کن EA استیل بازیکنان رو چندان خوب طراحی نکرده بازیکنان کمی لاغر هستن بعنوان نمونه شما یک نگاهی به همون پیتر چک بنداز .
    بله کاملا درسته گیم پلی مهمترین بخش از یک بازیه . به عقیده من حداقل 70 درصد یک بازیه شایدم بیشتر از این مقدار و حداقل 50 درصد یک گیم پلی هوش مصنوعیه اونه .من بارها گفتم گیم پلی فیفا 9 و 10 بسیار خوب طراحی شده . بعضی وقتا با خودم فکر میکنم که چقدر زیاد روی جزئیات گیم پلی این بازی وقت صرف شده و از خودم شرمنده میشم که چرا بازی اریجینال تهیه نمیکنم .
    گیم پلی یک بازی از چند بخش مهم تشکیل شده که بخش اصلی اونو AI تشکیل میده متاسفانه هنوز در بازیهای گروهی ورزشی شاهد یک هوش مصنوعی پیشرفته نیستیم و این بازی هم از این قاعده مستثنا نیست . به امید خدا به موقع در مورد این بخش مفصل صحبت میکنیم من سعی میکنم تصاویری هم از جریان بازی بگیرم تا بحثمون ملموس تر بشه .
    اما یک بخش دیگه گیم پلی یک بازی فوتبال تاکتیکهای کاربردیه اونه . در این زمینه هم فیفا باید بیشتر کار کنه و این بازی کمبودهایی در این زمینه داره که این مورد رو هم بعدا در موردش بیشتر بحث میکنیم .
    یک بخش دیگه از گیم پلی یک بازی ورزشی فردیت گرایی بازیکنانه . در دنیای واقعی بازیکنان مختلف دارای رفتارهای متفاوتی هستند این موارد باید و باید در یک بازی ورزشی گروهی وارد بشه در غیر اینصورت بازی حالت خشک و ربات گونه ای به خودش میگیره و اون حس واقعی فوتبال رو کمتر به گیمر منتقل میکنه . در این زمینه فیفا بشدت ضعف داره . من فکر میکنم EA تجربه لازمه رو در این زمینه نداره و شاید به این زودیها شاهد دگرگونیهایی در این زمینه در این بازی نباشیم چون همونطوریکه گفتم این مساله محتاج تجربه و گذشت زمانه .
    بازیکنان باید دارای رفتارهای منحصر به فرد خودشون باشن تا این احساس به گیمر دست بده که واقعا با یک بازیکن خاص داره بازی میکنه و اون حال و هوای واقعی فوتبال به گیمر منتقل بشه بعنوان نمونه باید لوسیو حرکات پابه توپ عمقی خودشو داشته باشه و یا گتوزو درگیر تر از بقیه بازیکنان باشه و یا پیرلو از بقیه بازیکنان بیشتر از سانترهای کوتاه و بلند استفاده کنه و یا مسی حرکات پا به توپ و فریبنده بیشتری داشته باشه و یا تورس دائما مترصد فرار از کمند مدافعین باشه و همینطور شم گلزنی و تمام کنندگی بالاتری نسبت به بسیاری از مهاجمین داشنه باشه و یا آلوز بارها در یک بازی حرکت اورلپ داشته باشه و یا حرکت تیمی یک تیم بر اساس حرکات رو به جلوی بازیکنانی مثل ژاوی و اینیستا پایه ریزی بشه و یا بعضی از مهاجمین دارای خصوصیت پرسینگ مدافعین باشند و یا ........
    این کافی نیست که INDIVIDUALITY رو محدود به قدرت شوت و قدرت بدنی و سرعت های متفاوت کنیم و بازیکنان رو فقط از چند حیث معدود از همدیگه متمایز کنیم .
    فردیت گرایی رو خوب اومدی اگر یه چنین چیزی به گیم پلی زببا و روان Fifa اضافه بشه واقعا لذت زیادی روبه گیمر میده و بازی به واقعیت نزدیک تر میشه. آقا حسین من الان چند تا سوال از شما داشتم اگر قرار باشه از 10 یه نمره به گیم پلی فیفا 10 بدی چه نمره ای میدی؟ و متقابل به گیم پلی PES چه نمره ای میدی؟ و اینکه تفاوت گیم پلی Fifa 10 رو با PES 10 در چه می بینی؟ خلاصه یه سوال اساسی ازت دارم اگر فیفای روی کنسول رو دیدی آیا هنوز هم PES10 رو برتر از Fifa 10 می دونی؟ این سوالات رو پرسیدم تا بیشتر متوجه سلیقه و طرز تفکر شما شوم.

19. این کاربر از konami-pes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •