ممنونم
یک چند تا سوال دیگه هم دارم خدمتتون:
چطوری میشه تشخیص داد که لپ تاپ ریفر هست یا نه؟
از کدوم گارانتی بگیرم؟امرتات یا سازگار؟
راستی این مدل کیبوردش لایت هم داره؟
با تشکر
ممنونم
یک چند تا سوال دیگه هم دارم خدمتتون:
چطوری میشه تشخیص داد که لپ تاپ ریفر هست یا نه؟
از کدوم گارانتی بگیرم؟امرتات یا سازگار؟
راستی این مدل کیبوردش لایت هم داره؟
با تشکر
با اجازه دوستان
شما اسوس رو با گارانتی اصلی بگیری اصلا مشکل ریفر برات پیش نمیاد،زیر دستگاه هم نگاه کنین موقع خرید که زده باشه Warranty : 24M
اگه این مشخصه ها رو داشت دیگه مشکلی نداره،گارانتی هم اگه شهرستان هستی حتما مادیران بگیر ،چون تو مراکز استان هم خدمات میدن و مجبور نیستی واسه هرکاری بیاری تهران و کلی علاف شی
تهرانم هستی به ترتیب کیفیت سرویس اول مادیران که واقعا عالی کار میکنه و خدمات میده،ضمن اینکه قیمتش هم از امرتات پایین تره + یک سال گارانتی باطری و شارژر
بعدش امرتات به دلیل سرویس سریعش و کیفیت خدمات +برخورد مناسب پرسنل و تخصصشون که جوابای پرت و مزخرف تحویل آدم نمیدن + یک سال گارانتی باطری وشارژر
سازگار و ویستا هم خوبن،قیمتشون پایین تره،اما سرعت سرویس این 2 تا رو ندارن + اینکه سازگار تا اونجایی که یادمه شارژر و باطری رو 6 ماه گارانتی میکنه
میشه یکم در مورد Warranty : 24M توضیح بدی؟
متاسفانه مادیران این مدل رو با رم 4 گیگ داره,ولی من با رم 8 گیگ میخوام...
خیلی ممنونم
بگو یه 4 گیگ رم بهش اضافه کنن
اینکه مشکلی نیست
ولی از نظر گارانتی من سازگار و امرتات و مادیران مد نظرمه
ولی ویستا زیاد جالب نیست
اینطور که من فهمیدم غیر از اون برچسب New Revision باید توی لینک زیر هم سریال لپ تاپ چک بشه!
این لینک:
حالا میخوام بدونم اگه سری بدون مشکل باشه چه پیغامی میده و اگه مشکل دار باشه چه پیغامی میده؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر مشکلی نباشد پیغام زیر را میدهد![]()
این تایید کننده این مسئله هستش که گارانتی دستگاه رسمی هستش و با گارانتی وارد شده،به نظر من اگه شهرستانی همون 4 گیگ رو بگیر،همون موقع برو مادیرن یه 4 گیگ دیگه هم برات اضافه کنن
اگرم تهرانی از امرتات بگیر،مشکلی نیستش![]()
ممنونم دوستان بابت راهنمایی...
خودم بیشتر نظرم روی مادیران هست چون خیلی معتبره!
از طرفی هم دوست ندارم هنوز هیچی نشده بدم نمایندگی لپ تاپ رو باز کنن.......![]()
هنوز asus n55 وارد بازار نشده، دوستان اگه کسی جایی دیده خبر بده
نه وارد نشده احتمالا تا 2 ماه دیگه هم نمیاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)