کدوم مثلا فعلا که هیچ کدومشون به پای i8910 نمیرسه
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
کدوم مثلا فعلا که هیچ کدومشون به پای i8910 نمیرسه
نکنه منظورت wave هستش؟چون 8520 که هر روز داره از نظر سخت افزاری آب میره.بعدشم یکم صبر کن این نمایشگاه بارسلون تموم بشه بعد.حالا کو این گوشی بیاد تو بازار.بعدش بیاد ایران.بعدشم قیمتش کم بشه.450 یورو واسش خیلی زیاده.بعدش در مقایسه با 9810 مگه چقدر سرتره؟بعدشم حالا کو تا این سیستم بادا پا بگیره.تازه اگه هم پا بگیره من خودم ترجیح میدم اولین گوشی که این سیستم عامل جدید روش سواره رو نگیرم.بذارم چنتا دیگه بیاد تا ایراداتش برطرف بشه!!!!!
کاملا منطقیهمن خودم ترجیح میدم اولین گوشی که این سیستم عامل جدید روش سواره رو نگیرم.بذارم چنتا دیگه بیاد تا ایراداتش برطرف بشه!!!!!
این فریمور جدیده خاورمیانه ریلیز نشد بروبچز ؟
آخه مسئله فقط تعداد نرم افزار که نیست ، مهم کیفیته ، من برای i8910 حدود 640 مگابایت بازی دانلود کردم ، اما الان هیچ کدومشون روی گوشیم نصب نیستند ، شاید حداکثر 7-8 تاشون ارزش بازی کردن داشتند که اونارم تموم کردم ،به نظرم یه سیستم عامل 40 تا نرم افزار و بازی به درد بخود داشته باشه که بتونه از ظرفیت های گوشی به طور کامل استفاده کنه ، بهتره تا کمیتش بیشتر باشه اما بدون کیفیت
خیر متاسفانه![]()
9. پورت HDMI برای اتصال به LCD های HDTV (حذف در نسخه نهائی )
26. مجهز به FM transmitter (حذف در نسخه نهائی )
قضیه این چیه؟
از چه فریموری به بعد اینطوریه؟
فردا میخوام واسه دوستم بریم بخریم با گارانتی اصلی و این دوتا واسش خیلی حیاتیه!!!
قیمت 16 گیگ چنده؟؟؟8گیگ چنده؟؟؟(با گارانتی و بدون گارانتی)
یه عکس هم از پکش میزارین؟؟؟
وقتی میخوام بخرم به چیش توجه کنم؟؟؟!!!
مرسی
سبز باشین!!!![]()
Last edited by mohamadreza666; 17-02-2010 at 18:33.
قبل از ورود به بازار این دوتا از i8910 حذف شدن و الان اینارو نداره. ربطی هم به فرمور نداره.
قیمت رو نمیدونم ، پکش هم چیز خاصی نداره ، همون سی دی و یو اس بی و شارژر و گوشی و هندزفری و دفترچه ! برای همین عکس کوچیک میذارم ! :
موقع خرید هم علاوه بر توجه به اینکه گارانتیش پارس مایــــــــــــــــــکروت ل باشه(نه پارس ماکروتل) ، میتونی از کد ستاره مربع صفر ستاره مربع استفاده کنی و به قسمت تست گوشی بری . مثلا اونجا روی TSP TEST کلیک کن و تاچ گوشی رو در همه ی نقاطش امتحان کن تا مثل مال من نشه که یه نقطه اش کار نمیکنه
سلام
خوبید؟ آقا من چطوری gps رو فعال کنم؟
سلام
دوستان یعنی الان 8510 روی بدنه پورت HDMI نداره؟
GPS که فعاله ، برای استفاده ازش باید برنامه ای به همراه نقشه ی شهرتون رو نصب کنین ، سه برنامه ی گارمین ، اسمارت کام ، و نوکیا اوی مپس (nokia ovi maps) برای این ورژن از سیمبین وجود دارند ، که من همون آخری رو پیشنهاد می کنم ، تاپیکش رو پیدا کنید و طبق دستور العمل روی گوشیتون نصب کنین.
خیـر
اگه میشه یکم از تجربیاتتون راجع به کار با gps این گوشی بگید
این که چه اشکالات و امکاناتی داره.
سرعت وصل شدنش به ماهواره چقدره و چه اطلاعاتی میتونه بهتون بده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)