سلام
با چه برنامه اي بك آپ بگيرم از گوشي براي آپديت كردن؟
به نظر شما دوستان پاساژ علاالدين بهتره بخرم يه بازار موبايل ايران يا كيش؟
سلام
با چه برنامه اي بك آپ بگيرم از گوشي براي آپديت كردن؟
به نظر شما دوستان پاساژ علاالدين بهتره بخرم يه بازار موبايل ايران يا كيش؟
Last edited by farshadtizhoosh; 19-07-2010 at 10:48.
شما بیا اینجا
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبا خود گوشی بک آپ بگیری بهتره در ضمن هـک قبل از آپدیت یادت نره و همچنین تو آپدیت گزینه بدون فرمت رو انتخاب کن![]()
سلام دوستان
من سرعت گوشیم تا حدی اومده پایین ( مثلا وقتی میخوام برم توmy application چند ثانیه طول میکشه ) آیا میشه کاریش کرد غیر از مستر ریست ؟ ممکنه به خاطر این باشه که برنامه های زیادی نصب کردم؟
در ضمن من قبلا با یوتیوب گوشی مشکلی نداشتم ولی از وقتی ای د س ل گرفتم هر فیلمی که باز کنم میگه could not connect . چیکار کنم؟
اون کند شدنت دقیقا" برای نصب کردن زیاد برنامه و تمه برا منم پیش اومده بود چیزای به درد نخورو پاک کردم درست شد
در مورد یوتوبتم نمیدونم من که مشکلی ندارم. شما گوشیتو که به مودم DSL کانکت میکنی دیگه نباید مشکلی داشته باشی
---------- Post added at 03:58 PM ---------- Previous post was at 03:57 PM ----------
فرقی نمیکنه هرجا حواست نباشه کلاه سرت میره![]()
شما که ADSL داری خوب فیلماتو تو کامپیوتر ببین چه اصراری داری تو گوشی ببینشون![]()
با خود گوشي؟!
چطوري؟
راستي هك به چه دردي ميخوره و چطوريه؟
چه چيزايي را بايد بدونم كه كلاه سرم نره؟!
اصلش و خوبش چه ويژگيهايي داره؟
كدي چيزي بايد بزنم !؟
ممنون ميشم كامل توضيح بدين![]()
هـک کردن برا نصب برنامه هایی که مخصوص گوشیهای دیگه هست مثل نوکیا مپ یا برای نصب نرم افزارهای ساین نشده و همچنین برای دسترسی به فایلهاس سیستمی انجام میشه و با نرم افزار HelooX میتونی گوشیتو هـک کنی.
کدی هم که برا تست گوشی باید بزنی قرمز > سبز> قرمز قرمز> سبز یه منو مخفی برات باز میشه که کلیه قسمت گوشیرو اونجا میتونی چک کنیش![]()
بچه ها میشه کاری کرد که نرمافزار های روی گوشی مثل PDF reader و چیزای دیگش برای همیشه فعال باشه و expire نشه؟
میتونی از نرم افزارهای کرک شده استفاده کنی یا اینکه سریال نامبر نرم افزارو پیدا کنی![]()
ای بابا
چرا اینطوری میشه چرا به بعضی از تایپیک ها نمیتونم برم اما قبلا میتونستم
این روزا اینترنت ایران
وای برما مثلا داریم زندگی میکنیم
اما نه زندگی نمیکنیم عدای زنده هارو درمیاریم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)