تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 266 از 531 اولاول ... 166216256262263264265266267268269270276316366 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,651 به 2,660 از 5301

نام تاپيک: Windows Seven مباحث و مشکلات

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

افیس روی هر دو سیستم نصبه.عجیب اینه که هر دو تا رو با یه دی وی دی نصب کردم.ولی تو یکی مشکل دارم.لطفا کمک کنید
    دوست عزیز مشکلتون رو کامل توضیح بدین تا مرتفت بشیم!
    نقل قول نوشته شده توسط mansour5550
    سلام دوستان , من برنامه KMPlayer را توی ویندوز 7 که نصب میکنم بعد از اجراش با یک ارور به این مضمون : Class Not Registered مواجه میشم البته برنامه اجرا میشه ولی با بعضی مشکلات و ارورها اینم فایل تصویری ارور:
    دوست عزیز با همه فرمت ها چنین مشکلی دارید یا فقط با فرمت خاصی؟
    نقل قول نوشته شده توسط amirpers
    دوستان میشه بگید کار Windows Media Center دقیقا چیه ؟
    Windows Media Center یک نرم افزار جامع Multimedia یعنی چند رسانه ایست که شما میتوانید هر گونه فایلهای صوتی و تصویری و همچنین عکسهای خود را بصورت کاملا شیک و راحت تماشا کنید و مدیریت هرگونه فایلهای Multimedia را بصورت ساده اما کامل در دست بگیرید.

2. این کاربر از DJ POLESTAR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز starn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

وقتی این عکس زیر باز می شه توی ستارت منو نگاه کردم ارم idm اومده بود

در مورد فایر فاکس هم بگم که مشکلی نداره. شما اگر دایل آپ کاکشن را پاک کنید دیگه نمیاد.
    دوست عزیز من کانکشون رو پاک کنم پس چطور آنلاین بشم؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!
    آنتی ویروس شما چیه؟
    آنتی ویروس اصلا نصب نکردم

پروفشنال Gune Baxan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    آنا یوردوم

پيش فرض

سلام،

وقتی سیستم من به sleep میره و دوباره از Sleep بیرون میاد حالت aero غیر فعال میشه.

سوال دیگه ای هم داشتم. وقتی برنامه ای در TaskBar هست زمانی که روش راست کلیک کنی آخرین فایلهایی که با اون برنامه باز شده رو نشون میده. برای اینکه این لیست نشون داده نشه چه کار باید کرد؟

پروفشنال adel28's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

وقتی این عکس زیر باز می شه توی ستارت منو نگاه کردم ارم idm اومده بود

دوست عزیز من کانکشون رو پاک کنم پس چطور آنلاین بشم؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!

آنتی ویروس اصلا نصب نکردم

setting رو بزنید و و در پنجره ظاهر شده گزینه Never Dial a connection را علامت دار کنید.

6. این کاربر از adel28 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

سلام،
    سوال دیگه ای هم داشتم. وقتی برنامه ای در TaskBar هست زمانی که روش راست کلیک کنی آخرین فایلهایی که با اون برنامه باز شده رو نشون میده. برای اینکه این لیست نشون داده نشه چه کار باید کرد؟
    رو همون TaskBar راست کلیک کن و Properties رو بزن و از سربرگ Start Menu, تیک گزینه ی Store and display recently opened Item in the start menu and the taskbar بردار تا دیگه نشون داده نشه.

8. این کاربر از DJ POLESTAR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه beenHere-doneThat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

Windows Media Center یک نرم افزار جامع Multimedia یعنی چند رسانه ایست که شما میتوانید هر گونه فایلهای صوتی و تصویری و همچنین عکسهای خود را بصورت کاملا شیک و راحت تماشا کنید و مدیریت هرگونه فایلهای Multimedia را بصورت ساده اما کامل در دست بگیرید.
    به علاوه ی اینکه با این برنامه میشه به لوازمی که با ویندوز سازگاری دارند وصل شد و فایل های مالتی مدیا رو از/به ویندوز مدیا سنتر انتقال داد.مثلا xbox یا digital tv یا zune....
    امکانات دیگری هم داره مانند استریم کردن تلویزیون های اینترنتی یا رادیوها و سایر قابلیت های اینترنتی که خیلی در ایران قابل استفاده نیست.
    در کل برنامه ی کاملیه که برای بهره بردن از تمام امکاناتش باید یه مقدار زیادی پول خرج کرد.

داره خودمونی میشه mygonabad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان , من برنامه KMPlayer را توی ویندوز 7 که نصب میکنم بعد از اجراش با یک ارور به این مضمون : Class Not Registered مواجه میشم البته برنامه اجرا میشه ولی با بعضی مشکلات و ارورها اینم فایل تصویری ارور:
    احتمالا مشکل شما باید در اجرای فرمت های فلش باشه مثل flv که مشکل از ورژن flashplayer شماست اگه ورژنتون جدیده احتمالا اونو با Firefox یا opera دانلود کردین که باید حتما با IE دانلود کنید بعد از نصب نسخه جدید احتمالا مشکلتون بر طرف شه

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

با سلام
    دوستان من ویندوزم رو عوض کردم و seven رو نصب کردم ولی حالا وقتی میخوام فایلهای ویندوز قبلی رو پاک کنم بهم اجازه نمیده(Boot_ش رو از بین بردم) راه حل چیه؟؟
    با تشکر قبلی...

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

با سلام
    دوستان من ویندوزم رو عوض کردم و seven رو نصب کردم ولی حالا وقتی میخوام فایلهای ویندوز قبلی رو پاک کنم بهم اجازه نمیده(Boot_ش رو از بین بردم) راه حل چیه؟؟
    با تشکر قبلی...
    سلام

خب دریو ویندوز قبل را فرمت کن.

اجازه نمیده بله درسته به خاطر اینکه فایلهای ویندوز در 7 شخصی هستند پی نمیشه از 7 پاکشون کرد.

موفق باشید

13. این کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

سلام

خب دریو ویندوز قبل را فرمت کن.

اجازه نمیده بله درسته به خاطر اینکه فایلهای ویندوز در 7 شخصی هستند پی نمیشه از 7 پاکشون کرد.

موفق باشید
    ممنون با راهنمایتون کارم راه افتاد
    مسئله اینجا بود که من میخواستم توی XP فرمت کنم اجازه نمیداد
    Last edited by mehdy.z; 18-11-2009 at 22:52.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •