تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 266 از 626 اولاول ... 166216256262263264265266267268269270276316366 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,651 به 2,660 از 6258

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - Grand Theft Auto IV

داره خودمونی میشه satanic0098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

کسی نبود جواب منو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
    1:میگم دوستان ببخشید میگن فرق کرک ها چیه و من با چه کرکی که نصب کنم بهتره و بدون مشکل؟

2:و اینکه اونوقت این پچ ها کاربردشون چیه و با اون پچ هایی که برای ادیت بازی هستند فرق میکنه؟

3:اونوقت قضیه این بنچ ها چی هست؟؟؟

و اینکه بعد این چی هست که دوستان میگن که بازی به صورت کرک شده نصب میشه یا نه به صورت معمولی ! به صورت معمولی که بهتره از کجا بفهمیم چه جوری هست ؟
    و اینکه میخواستم بدونم که کرکش که از اول داخل دی وی دی هست چی هست و تو کدوم دی وی دی هست؟
    راستی اینکه این کرک هایی که اینجا دوستان گذاشتن نسبت به کرکی که داخل دی وی دی هست چه فرقی داره من نمیدونم مثلا همین کرک rozar 1911 !!!!!!
    اینم مشخصاتم:
    WIN xp
    pack2
    ...................
    AMD althon 64 x2 Dual
    core processor:4000
    ram:2
    .....................
    راستی دوستان من اگه ندونم که مثلا ایا بازی مشکل سایه داره یا نه ولی قبلش بیام از این پچ ها استفاده کنم مشکلی پیش مییاد؟
    ممنون میشم جوابمو بدید 2 روزه منتظرم هیچکی بهم توجه نمیکنه!!!
    دوستان به منم کمک کنید دیگه!!!!!!!!!!!!!!
    ممنون
    1-بعضی نسخه از کرک ها با بازی و پچ منتشر شده سازگار تر هست .

شما اول کرک razor 1911 رو بریز و بعد پچ ورژن 2 را نصب کن

2-پچ در اصطلاح یعنی وصله-وقتی نرم افزار منتشر میشه ,ممکنه باگ یا اشکال داشته باشه به این خاطر

برنامه های کوچکی به نام patch رو برای اصلاح مشکل نرم افزاری مینوسه ...

3-قضیه ای نداره ,فقط یه در بالاترین سطح از بازی یه تست از سخت افزار میگیره که مشخص شه چقدر از

سخت افزار مورد استفاده قرار میگیره و کیفیت بازی به چه صورت است...

به صورت معمولی باید اجازه استفاده از بازی رو داشته باشی و با پرداخت هزینه های بالا سریال و اجازه استفاده

از نرم افزار رو از شرکت سازنده دریافت کنی,حالا بعضی افراد و یا گروه ها میان و موارد امنیتی نرم افزار رو دور

میزنن و با ارائه برنامه هایی به نام کرک ,از نرم افزار بدون مجوز استفاده میکنند....

اون کرکی که تو dvd هم هست مشکلی نداره ولی با پچ های جدید سازگار نیست ,پس استفاده از اون

کرک پیشنهاد نمیشه.

وقتی بازی رو نصب کردی فایل read me رو بخون تا نیاز مندی های بازی رو متوجه بشی.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام

يك سوال:

وقتي داريم بازي مي كنيم بعضي مواقع تصوير شروع به تاب خوردن و چرخيدن به چپ و راست مي شود .

بعضي مواقع هم ممكنه يك ساعت هم بازي كنيم و اين اتفاق نيفتد.

سيستم من هم مشخصاتش اين است كه فكر كنم از سر بازي زياد هم است

cpu : intel core2 e7200@ overclock 3200 mhz
    ram 2*1gb 1066
    vga : evga 260gtx core216
    power 550 active

يك لپ تاپ هم دارم.... توي اون راحت اجرا مي شه ولي توي دسكتاپ اين مشكل رو داره.

علت چي است؟

ممنون
    از کدوم نسخه از پچ استفاده میکنی؟؟؟

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

ممنون بعد پج های رسمی خوده راکستار چی؟ اونا با چه کرکی مشکل ندارن؟
    2:ایا با عوض کردن کرک میشه مشکلات رو برطرف کرد و از پچ استفاده نکرد؟
    3:اونوقت ایا پچ رسمی برای مشکل تاب خوردن دوربین و سایه ها او.مده؟
    4:من چون دایال اپ هستم مشکلات عمده ی این بازی چی هست به صورت کلی که بر طرف شده؟
    5:بعد این social club هم یک پچ هست؟ یعنی اگه نصبش نکنیم ممکنه مشکل پیدا کنیم با بازی؟؟؟
    6:راستی بهترین کرک هم که با پچ ها سازگار هست این razor هست؟؟؟
    7" xlive چی هست اونوقت من نمیدونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    8:دوستان یه جایی شنیدم بیشتر این مشکلات دوربینو و سایه ها برای کرک و قبل از اینکه پچ نصب کنید کرک رو عوض کنید این درسته ایا ؟
    و اینکه چه پچ هایی راکستار منتشر کرده راستی همه پچ هایی که راکستار منتشر کرده با همین razor میخوره بدون مشکل؟
    ممنون دوستان ممنون میشم کمکم کنید خیلی درگیرشم پیشاپیش ممنون از کمکاتون
    Last edited by a.z.p.z; 25-05-2009 at 22:10.

داره خودمونی میشه masterpc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

9 مشكل حل نشد

آخرين آپديت بازي رو هم از سايت بازي گرفتم مشكل حل نشده و تصوير بد از گذشت حدود يك دقيقه شروع به پيچ و تاب خوردن مي كنه و وقتي هم كه يك ماشين رو مي دزدي ماشين به هيچ وجه قابل كنترل نيست و ترمزش هم نميگيره.

مشكلي در سرعت بازي و تصوير نيست فقط مشكل هموني است كه گفتم.

ويندوز و درايورها و اين چيزها هم آپديت هستند.

كرك هم نمي دونم دقيقا كدوم ورژن است. هموني كه توي دي وي دي هاي نصب بود ريختم.

يك كرك مناسب هم لطفا لينكشو براي دانلود بگذاريد

ممنون

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ممنون بعد پج های رسمی خوده راکستار چی؟ اونا با چه کرکی مشکل ندارن؟
    2:ایا با عوض کردن کرک میشه مشکلات رو برطرف کرد و از پچ استفاده نکرد؟
    3:اونوقت ایا پچ رسمی برای مشکل تاب خوردن دوربین و سایه ها او.مده؟
    4:من چون دایال اپ هستم مشکلات عمده ی این بازی چی هست به صورت کلی که بر طرف شده؟
    5:بعد این social club هم یک پچ هست؟ یعنی اگه نصبش نکنیم ممکنه مشکل پیدا کنیم با بازی؟؟؟
    6:راستی بهترین کرک هم که با پچ ها سازگار هست این razor هست؟؟؟
    7" xlive چی هست اونوقت من نمیدونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    8:دوستان یه جایی شنیدم بیشتر این مشکلات دوربینو و سایه ها برای کرک و قبل از اینکه پچ نصب کنید کرک رو عوض کنید این درسته ایا ؟
    و اینکه چه پچ هایی راکستار منتشر کرده راستی همه پچ هایی که راکستار منتشر کرده با همین razor میخوره بدون مشکل؟
    ممنون دوستان ممنون میشم کمکم کنید خیلی درگیرشم پیشاپیش ممنون از کمکاتون
    پچ های رسمی رو که 3 تا هست میتونی از لینک زیر دریافت کنی

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خب باید اخرین نسخه کرک رو هم دریافت کنی -razor یا fedor ....البته من با کرک قدیمی فدور هم کار میکنم

مشکلی نداره...

4-مشکلات رو در پست اول میتونی بخونی + اطلاعات مفید تر
    5 -نه یه کلوپ عمومی اینترنتی برای بازیکنان+اطلاعات بیشتر پست اول
    6-بعضی ها ریزور دوست دارن بعضی ها هم فدور ,ولی امکانات ریزور برای اونایی که از سوشیال کلوپ استفاده

میکنند بهتره ...برای شما همون فدور مناسبتره

7-یه بسته الحاقی مایکروسافت برای ترمیم این بازی(اگه اشتباه نکنم)

-8 همیشه اول کرک رو بریز بعد پچ رو نصب کن

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آخرين آپديت بازي رو هم از سايت بازي گرفتم مشكل حل نشده و تصوير بد از گذشت حدود يك دقيقه شروع به پيچ و تاب خوردن مي كنه و وقتي هم كه يك ماشين رو مي دزدي ماشين به هيچ وجه قابل كنترل نيست و ترمزش هم نميگيره.

مشكلي در سرعت بازي و تصوير نيست فقط مشكل هموني است كه گفتم.

ويندوز و درايورها و اين چيزها هم آپديت هستند.

كرك هم نمي دونم دقيقا كدوم ورژن است. هموني كه توي دي وي دي هاي نصب بود ريختم.

يك كرك مناسب هم لطفا لينكشو براي دانلود بگذاريد

ممنون
    این کرک با تمامی نسخه ها سازگار هست-حجمش هم پایینه200kb-بریز تو فولدر اصلی(replace)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چون از کرک داخل dvd استفاده کردی -ممکنه مشکل تداخل نرم افزاری پی اومده باشه

با این حال اگر همچنان مشکل ادامه داشت...بازی رو پاک کن و دوباره نصب کن و اول کرک رو بریز و بعد پچ رو

نصب کن

7. این کاربر از satanic0098 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه KING OF SPEED's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کلانشهر اهواز...!

پيش فرض

پچو ریختم و بازی دیگه اجرا نمیشه...میخوام فدر رو بریزم..یه جوانمردی فایل های اصلی بازی رو بزاره ...

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

سلام دوستان عزیز خوب هستین ببخشید من دنبال یه چند تا چیز میگشتم و چند تا سوال دارم!!
    1:الان پچ رسمی راکستار کو هست ساختنش میتونیم استفاده کنیم هاون؟؟؟؟؟
    2:اون اکانت افلاین که میشه برای سوشیال راکستار کلوب ساخت کاربردش چیه چون بدون زدن هیچ چیزی میشه بازی رو اجرا کرد!!!
    3:حالا چه جوری بسازیم؟
    4:الان چه پچ های غیر رسمی براش اومده؟ 1.1. و 1.2 و 1.3؟ (البته غیر از پچ دوربینو سایه ها و......) بعد هر ورژنی از این پچ ها یکسری مسایل کلی رو درست میکنه یا نه فقط یک چیز رو؟
    5:هممون الانم از کرک رازور استفاده کنیم باز دیگه درسته؟؟؟؟یعنی با این 3 تا پچ سازگار هست یا نه؟؟؟؟؟؟؟

6:کیی از دوستام موقعه ای که صفحه سیاه میشه رو صفحه سیاه گیر میکنه مشکل از چیه کرک؟ همین رازور هست فکر کنم پچی چیزی نصب کرده محمد جان و..... شما نظرتون چیه؟؟؟؟

7:این فایل xlive برای سیو حتما باید باشه یعنی ممکنه برای بعضی ها بدون این کار کنه یا نه یا حتما همه باید داشته باشن!!!
    بعد ببخشید این xlive رو وقتی دانلود میکنیم چی هست فایل هست پوشه هست بعد اونو یه بار تو
    app data/microsoft/xlive کپی کنم بعد دوباره یه بار فایل سیو رو تو این مسیر کپی کنم؟؟؟
    8:کسی در مورده فایل های alice چیزی بیشتر میدونه؟
    9:الان بیشتر دوستان مشکل حرکت ماشین سایه ها عدم لود تکستچر های گرافیکی افت فریم هنگام شب و دون دون شدن تاریکی ها رو دارن الن میدونم با کرک رازور و بعضی از پچ ها و تنظیم نور ها این مشکلات رو برطرف کرد اما پچ رسمی چیکارست؟

10:این پچ ها رو چه جوری نصب کنم و چه جوری پاکشون کنم چون ممکنه از اولم بدتر بشه!!!!!

روش کرک :

1- فایل ها را در محل نصب بازی کپی کنید .

2- بازی را اجرا کنید و مراحل ورود به Social Club را Skip کنید .

3- در صورتی که از شما دوباره همین درخواست را کرد آپدیت های XLive را دانلود و نصب کنید .
    (اپدیت xlive خوب چه ورژن هایی براش هست و من باید تو کدوم مسیر بریزم؟ همچنین برای سیو ها چی؟؟؟؟؟
    شما مسیرش رو در ایکس پی و ویستا میدونید برای سیو ها؟

ممنون دوستان ممنون میشم جواب سوال های منو بدید چون خیلی مشکل دارم!!!!!
    اگرم تونستید حداقل اونایی رو که میدونید بهم توضیح بدید با تشکر و سپاس بی صبرانه منتظر جواب هستم و لطف بزرگی بهم میکنید!
    با تشکر

آخر فروم باز farryad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان عزیز خوب هستین ببخشید من دنبال یه چند تا چیز میگشتم و چند تا سوال دارم!!
    1:الان پچ رسمی راکستار کو هست ساختنش میتونیم استفاده کنیم هاون؟؟؟؟؟
    2:اون اکانت افلاین که میشه برای سوشیال راکستار کلوب ساخت کاربردش چیه چون بدون زدن هیچ چیزی میشه بازی رو اجرا کرد!!!
    3:حالا چه جوری بسازیم؟
    4:الان چه پچ های غیر رسمی براش اومده؟ 1.1. و 1.2 و 1.3؟ (البته غیر از پچ دوربینو سایه ها و......) بعد هر ورژنی از این پچ ها یکسری مسایل کلی رو درست میکنه یا نه فقط یک چیز رو؟
    5:هممون الانم از کرک رازور استفاده کنیم باز دیگه درسته؟؟؟؟یعنی با این 3 تا پچ سازگار هست یا نه؟؟؟؟؟؟؟

6:کیی از دوستام موقعه ای که صفحه سیاه میشه رو صفحه سیاه گیر میکنه مشکل از چیه کرک؟ همین رازور هست فکر کنم پچی چیزی نصب کرده محمد جان و..... شما نظرتون چیه؟؟؟؟

7:این فایل xlive برای سیو حتما باید باشه یعنی ممکنه برای بعضی ها بدون این کار کنه یا نه یا حتما همه باید داشته باشن!!!
    بعد ببخشید این xlive رو وقتی دانلود میکنیم چی هست فایل هست پوشه هست بعد اونو یه بار تو
    app data/microsoft/xlive کپی کنم بعد دوباره یه بار فایل سیو رو تو این مسیر کپی کنم؟؟؟
    8:کسی در مورده فایل های alice چیزی بیشتر میدونه؟
    9:الان بیشتر دوستان مشکل حرکت ماشین سایه ها عدم لود تکستچر های گرافیکی افت فریم هنگام شب و دون دون شدن تاریکی ها رو دارن الن میدونم با کرک رازور و بعضی از پچ ها و تنظیم نور ها این مشکلات رو برطرف کرد اما پچ رسمی چیکارست؟

10:این پچ ها رو چه جوری نصب کنم و چه جوری پاکشون کنم چون ممکنه از اولم بدتر بشه!!!!!

روش کرک :

1- فایل ها را در محل نصب بازی کپی کنید .

2- بازی را اجرا کنید و مراحل ورود به Social Club را Skip کنید .

3- در صورتی که از شما دوباره همین درخواست را کرد آپدیت های XLive را دانلود و نصب کنید .
    (اپدیت xlive خوب چه ورژن هایی براش هست و من باید تو کدوم مسیر بریزم؟ همچنین برای سیو ها چی؟؟؟؟؟

ممنون دوستان ممنون میشم جواب سوال های منو بدید چون خیلی مشکل دارم!!!!!
    اگرم تونستید حداقل اونایی رو که میدونید بهم توضیح بدید با تشکر و سپاس بی صبرانه منتظر جواب هستم و لطف بزرگی بهم میکنید!
    با تشکر
    شما دوست عزیر پچ 1،3 و کرک رو دانلود کن دیگه اصلا scial club وجود نداره.یعنی رو آیکون کلیک میکنی میره
    تو بازی!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

1:ببخشید فرییاد جان سوشیال کلوب که اصلا تو خوده دی وی دی هست که یعنی با بازی نصب میشه برا من که اینجوریه یعنی با خوده بازی نصب میشه ظاهرا!!!!!!!!! اون که ربطی به پچ نداره که داره(شاید شما منظورت اینه که با پچ 1.0.3 نیازی به سوشیال کلوب هم نیست درسته؟ با 1.0.2 و 1.1 چی با اونا سوشیال کلوب حتما باید باشه؟؟؟؟ با این حال من اگه 1.0.3 رو اجرا کنم سوشیال هست مشکلی نیست؟؟ میتونم پاکش کنم چون با بازی نصب میشه ظاهرا!!!!!

2:کیی از دوستام موقعه ای که صفحه سیاه میشه رو صفحه سیاه گیر میکنه مشکل از چیه کرک؟ همین رازور هست فکر کنم پچی چیزی نصب کرده محمد جان و..... شما نظرتون چیه؟؟؟؟(راستی از پچ 1.1 استفاده میکنه که قبل اینکه بره تو سوشیال کلوب اون صفحه مییاد با 1.0.3 حله بنظرتون؟

3:این فایل xlive برای سیو حتما باید باشه یعنی ممکنه برای بعضی ها بدون این کار کنه یا نه یا حتما همه باید داشته باشن!!!

4:(اپدیت xlive خوب چه ورژن هایی براش هست و من باید تو کدوم مسیر بریزم؟ همچنین برای سیو ها چی؟؟؟؟؟

با تشکر دوستان(اون کسانی که از پچ 1.0.3 استفاده میکنند ایا مشکلات برطرف شده تقریبا و رضایت بخش هست نسبت به 1.1. و 1.0.2؟
    ممنون از کمکاتون پیشاپیش منتظرتون هستم دوستای گلم..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •