با این قیمت های جدید پراید که زیاد شده و مخصوصا اگه مسافرت شهرستان راست کارتون تیبا انتخاب بدی نیست
تیبا به قیمت و شرایطش خوبه
ولی اگه پولت نقده و بیشتر میتونی هزینه کنی انتخاب های بهتری هم هست و بقول معروف هرچی پول بدی اش میخوری
با این قیمت های جدید پراید که زیاد شده و مخصوصا اگه مسافرت شهرستان راست کارتون تیبا انتخاب بدی نیست
تیبا به قیمت و شرایطش خوبه
ولی اگه پولت نقده و بیشتر میتونی هزینه کنی انتخاب های بهتری هم هست و بقول معروف هرچی پول بدی اش میخوری
با سلام خدمت تمامی دوستان
یک پراید داشتم مدل 89 که 19000 کارکردش بود ولی توی یه تصادف شاخ به شاخ تا شیشه جمع شد و تونستم خدارو شکر زنده بمونم و ماشینو با همون وضعیت فروختم و با پول خسارت و اینا الان 6100 دارم.یک هفته ای هست بد فکرم مشغوله و واسه همین از دوستان نظر می خوام اونم اینکه با این پول برم پراید شرایطی بردارم یا تیبا شرایطی.
پراید 131 sx پیش 5970 و 3 عدد چک به مبلغ 1199 فاصله بین چکها 6 ماه
تیبا sx پیش 5640 و 3 عدد چک به مبلغ 2460 فاصله بین چکها 6 ماه
که واسه پراید میشه ماهی 199 و واسه تیبا میشه ماهی 410
خیلی در مورد تیبا تحقیق کردم.دوستان هم در اینجا از خوب بودنش و معایبش گفتن ولی واقعا نمیتونم تصمیم بگیرم به چند دلیل که در زیر به اونها اشاره میکنم و خواهشا کمکم کنید:
بازار فروش فعلی تیبا خوب نیست و معلوم نیست چی بشه.لوازم و قطعاتش کمه و ماشینی که بهتون تحویل میدن ایراداتش شانسیه که خوب باشه یا نه.
پراید لوازمش زیاده بازار فروشش خوبه و الان چندین ساله که جا افتاده ولی امنیتش صفره.
از دوستان خواهشمندم راهنمایی کنین بگین کدومو بگیرم واقعا نسبت به بودجم و حرفایی که زدم.اگه تیبا مورد نداشت 100% میگرفتمش ولی با این اوضا موندم.ماهی 410 هم به نسبت سنگینه.
ممنونتون میشم هر چه سریعتر کمکم کنید.
با تشکر فراوان
اگه راهت طوری هست که ممکنه دوباره با کامیون و ---- شاخ به شاخ بشی تیبا بهتره نمیتونی از رایان سایپا قسطی ورداری 3-5 ساله؟؟
به نظر من با این قیمتی که پراید پیدا کرده و مدل فولش حدود 9.5 میلیون شده بهتره تیبا بگیری که اختلاف قیمت 2 میلیونی با پراید داره و هر چی هم که بد باشه (که از مرداد به بعد اونایی که تحویل گرفتن خیلی راضین) از پراید بدتر نیست.
سایپای دزد به هر بهانه ای قیمت این ماشین رو برده بالاو کیفیتش رو هم آورده پایین.
*** البته حیف اسم پرایده که رو تولیدیهای سایپا هست.پراید فقط تا سال 79-80 پراید بوده و بقیش بجز مقاطعی تو سال 83 که کیفیت خوبی داشت دیگه کیفیت قدیم رو نداره.البته سایپا هم فهمید و اسمش رو اول گذاشت صبا یا نسیم سایپا و الان شد سایپا 132-141-131-111 ***
ضمنا" شرایط فروش مهر ماه هم تو سایت سایپا اومده.میتونی از بینشون انتخاب کنی :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by vahidreza_sh; 28-09-2011 at 18:28.
سلام البته توی بخش مشاوره خرید مطرح می کردی بهتر بود
خوب اگه می تونی پول جور کنی و یه تیبا برداری حتما این کارو بکن
چون الان تفاوت قیمت پراید با تیبا شده حدود 2 تومن
پراید هر چی تغییرش بدن بازم همون پرایده و کیفیتش پایینه خودم 131 دارم که دارم اینو می گم
متشکر از نظرات دوستان خوب انشا... میرم شنبه یکی از نمایندگی بردارم.
یک سوال :من دقت نکردم که ببینم آیا پدال گاز تیبا برقی هست یا سیمی و اینکه پدال گاز برقی چه تاثیر و عملکرد مثبتی داره؟
Last edited by chika; 28-09-2011 at 22:08.
ما که با این ماشین مشکلی نداریم
واقعا باحاله
150 تا باهاش بردم
آخ نمیگه به خدا....
قیمتش هم مناسبه
ما که با این ماشین مشکلی نداریم
واقعا باحاله
150 تا باهاش بردم
آخ نمیگه به خدا....
قیمتش هم مناسبه
سلام
هر کاری می کنی پراید نگیر ما یک 132 صفر تحویل تیر برداشتیم با اینکه سرویس اولیه بردیم باز هم در شهر بالای 10 لیتر مصرف می کند!
فکر می کنم اگر تیبا یا سمند دست دو می گرفتیم مصرف هم همین قدر بود؟
سلام
یه سوال داشتم
میخاستم ببینم فاصله کاپوت ماشین با گلگیر شاگرد که بیشتره رو میشه کم کرد؟
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)