خیلی مسخره هست یعنی چی تست رو قبول بشی ولی نتونی پشت ماشین بشینی... من راننده ی ایمنی هستم مگر اینکه پلیس الکی بخواد نگرم داره خلاف نمیکنم ... نگرانیم اینه که اگر تصادف کنم یا حتی کسی بهم بزنه به خاطر نداشتن گواهینامه مقصر منم حالا هر چقدر هم که ایشون مقصر باشم... حالا بازم باید صبر کنم ؟[/QUO
دیگه این ها قانون جدیده که حتی سرهنگ راهنمایی و رانندگی هم در تلوزیون هم گفت.الان شما قانونا فاقد گواهینامه هستید چون هنوز گواهینامتون به دستتون نرسیده و اگر تصادف کنید به مشکل بر میخورید و بعد یه چیز دیگه هم بگم این قانون های سختی که اعمال شده همش تخصیر خود مردمه وقتی که در یک تابستان فقط 30000 کشته و زخمی سوانح رانندگی در کشور به وجود میاد اونها هم مجبورن قوانین سخت تر از این هم وضع کنند حالا درسته خودرو های بی کیفیتی داریم ولی بیشترین عامل اشتباهات انسانی عاملش هستش چطور در انگلیس سن قانونی گواهینامه رانندگی 16 ساله بعد توی ایان 18 سال چون واقعا مردمانش رعایت میکنن قوانین رو.
همین دیشب سردار مهری میگفت هر روز دوربینهای راه های کشور به طور میانگین حدود 33000 تخلف رانندگی رو ثبت میکنند و اینها همش تخصیر خودمونه که قوانین سخت رو برامون اعمال میکنند.