تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 266 از 283 اولاول ... 166216256262263264265266267268269270276 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,651 به 2,660 از 2822

نام تاپيک: مباحث و سوالات مربوط به گــــــواهـــــیــــنـــا مـــــــــه

آخر فروم باز K!ng of th3 K!ngs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

خیلی مسخره هست یعنی چی تست رو قبول بشی ولی نتونی پشت ماشین بشینی... من راننده ی ایمنی هستم مگر اینکه پلیس الکی بخواد نگرم داره خلاف نمیکنم ... نگرانیم اینه که اگر تصادف کنم یا حتی کسی بهم بزنه به خاطر نداشتن گواهینامه مقصر منم حالا هر چقدر هم که ایشون مقصر باشم... حالا بازم باید صبر کنم ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

[QUOTE=K!ng of th3 K!ngs;8694179]خیلی مسخره هست یعنی چی تست رو قبول بشی ولی نتونی پشت ماشین بشینی... من راننده ی ایمنی هستم مگر اینکه پلیس الکی بخواد نگرم داره خلاف نمیکنم ... نگرانیم اینه که اگر تصادف کنم یا حتی کسی بهم بزنه به خاطر نداشتن گواهینامه مقصر منم حالا هر چقدر هم که ایشون مقصر باشم... حالا بازم باید صبر کنم ؟[/QUO
    دیگه این ها قانون جدیده که حتی سرهنگ راهنمایی و رانندگی هم در تلوزیون هم گفت.الان شما قانونا فاقد گواهینامه هستید چون هنوز گواهینامتون به دستتون نرسیده و اگر تصادف کنید به مشکل بر میخورید و بعد یه چیز دیگه هم بگم این قانون های سختی که اعمال شده همش تخصیر خود مردمه وقتی که در یک تابستان فقط 30000 کشته و زخمی سوانح رانندگی در کشور به وجود میاد اونها هم مجبورن قوانین سخت تر از این هم وضع کنند حالا درسته خودرو های بی کیفیتی داریم ولی بیشترین عامل اشتباهات انسانی عاملش هستش چطور در انگلیس سن قانونی گواهینامه رانندگی 16 ساله بعد توی ایان 18 سال چون واقعا مردمانش رعایت میکنن قوانین رو.
    همین دیشب سردار مهری میگفت هر روز دوربینهای راه های کشور به طور میانگین حدود 33000 تخلف رانندگی رو ثبت میکنند و اینها همش تخصیر خودمونه که قوانین سخت رو برامون اعمال میکنند.

3. این کاربر از yazdan13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

[QUOTE=yazdan13;8694564]
    خیلی مسخره هست یعنی چی تست رو قبول بشی ولی نتونی پشت ماشین بشینی... من راننده ی ایمنی هستم مگر اینکه پلیس الکی بخواد نگرم داره خلاف نمیکنم ... نگرانیم اینه که اگر تصادف کنم یا حتی کسی بهم بزنه به خاطر نداشتن گواهینامه مقصر منم حالا هر چقدر هم که ایشون مقصر باشم... حالا بازم باید صبر کنم ؟[/QUO
    دیگه این ها قانون جدیده که حتی سرهنگ راهنمایی و رانندگی هم در تلوزیون هم گفت.الان شما قانونا فاقد گواهینامه هستید چون هنوز گواهینامتون به دستتون نرسیده و اگر تصادف کنید به مشکل بر میخورید و بعد یه چیز دیگه هم بگم این قانون های سختی که اعمال شده همش تخصیر خود مردمه وقتی که در یک تابستان فقط 30000 کشته و زخمی سوانح رانندگی در کشور به وجود میاد اونها هم مجبورن قوانین سخت تر از این هم وضع کنند حالا درسته خودرو های بی کیفیتی داریم ولی بیشترین عامل اشتباهات انسانی عاملش هستش چطور در انگلیس سن قانونی گواهینامه رانندگی 16 ساله بعد توی ایان 18 سال چون واقعا مردمانش رعایت میکنن قوانین رو.
    همین دیشب سردار مهری میگفت هر روز دوربینهای راه های کشور به طور میانگین حدود 33000 تخلف رانندگی رو ثبت میکنند و اینها همش تخصیر خودمونه که قوانین سخت رو برامون اعمال میکنند.
    دوست عزیز ربطی ب رعایت قانون ندارن مشکل خوده سیستمه چیه هم هر چی میشه قانون بهانه میکنین نه ک خیلی قانونای ما خیابونا جاده ها ماشین ها استاندارد بین الملی دارن!!!!
    وقتی کسی امتحان افسر رو قبول میشه یعنی برای نشستن پشت فرمون امادگی کامل داره مشکل این جایه کاره ک فیشی ک میدن اعتبار برای رانندگی نداره فقط برای قاب کردنه!! خیلی ساده میتونن فیش بدن ک کار گواهینامه بکنه
    دقیقا مثل زمانی ک شما میری گواهینامه عوض کنی بهت فیش میدن و اون فیش اعتبار برای رانندگی داره

5. این کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Amin_0913's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    ( اصفهان)

پيش فرض

سلام
    برای بین المللی کردن گواهینامه باید چکار کنیم؟
    هزینش چقدره حدودا؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

ویرایش شد ویرایش
    Last edited by 4p1; 22-08-2015 at 23:07.

تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

قانونای ما تقریبا مشکلی ندارن ولی واقعا در هر بار رانندگی چند نفر میبیند رعایت کنن؟ کجا دیدیم که مردم واقعا حق تقدم میدن ؟ چند جا دیدیم مردم از سرعت مجاز بیشتر نرن؟ به شخصه من روزی یکبار هم نمیبینم فقط هر چند وقتی اونم راننده های تازه کار این کار رو میکنن و خیلی خیلی کم پیش میاد یکی واقعا براش مهم باشه این قوانین ... مهم تر از اون اینه که پلیس از همون اولش خیلی براش مهم نبوده برای همینم مردم هم براشون مهم نیست ... من که همیشه قوانین رو رعایت کردم اصلا هم کاری به بوق زدن مردم ندارم ... مشکل اصلی رعایت نکردن قوانین توسط مردم و آموزش نا کافی هست... الان به کسی آموزش نمیدن در جاده ی یخ زده چیکار کنیم مثلا ... خیلی چیزا رو حتی جدی نمیگیرن ...

- - - Updated - - -

سلام
    برای بین المللی کردن گواهینامه باید چکار کنیم؟
    هزینش چقدره حدودا؟
    نمیدونم پلیس +10 بود یا پیشخوان دولت، باید 180 تومن بدید بعد ثبت نام کنید

9. این کاربر از K!ng of th3 K!ngs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

اوکی منم همه ی آزمون هارو بار اول قبول شدم و الان 3 شهریور هست منظترم تا برسه...
    (اگر مثل پاسپورتم بشه عالی میشه - اونم 2 هفته تا 1 ماه بود ولی 2 روز بعد رسید در خونه)

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

قانونای ما تقریبا مشکلی ندارن ولی واقعا در هر بار رانندگی چند نفر میبیند رعایت کنن؟ کجا دیدیم که مردم واقعا حق تقدم میدن ؟ چند جا دیدیم مردم از سرعت مجاز بیشتر نرن؟ به شخصه من روزی یکبار هم نمیبینم فقط هر چند وقتی اونم راننده های تازه کار این کار رو میکنن و خیلی خیلی کم پیش میاد یکی واقعا براش مهم باشه این قوانین ... مهم تر از اون اینه که پلیس از همون اولش خیلی براش مهم نبوده برای همینم مردم هم براشون مهم نیست ... من که همیشه قوانین رو رعایت کردم اصلا هم کاری به بوق زدن مردم ندارم ... مشکل اصلی رعایت نکردن قوانین توسط مردم و آموزش نا کافی هست... الان به کسی آموزش نمیدن در جاده ی یخ زده چیکار کنیم مثلا ... خیلی چیزا رو حتی جدی نمیگیرن ...

- - - Updated - - -

نمیدونم پلیس +10 بود یا پیشخوان دولت، باید 180 تومن بدید بعد ثبت نام کنید
    حرف شما هیچ ربطی ب موضوع فیش نداره ها

12. این کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

حرف شما هیچ ربطی ب موضوع فیش نداره ها
    منم در مورد فیش ها مفگتم فقط در مورد قانونا گفتم... البته در مورد فیش ها هم بازم خیلی مسخرس که برای تمدید کردن فیش میدن ولی برای رانندگی نه...
    منم حرفم سر شعور مردمه ... من قبلا فکر میکردم آموزشگاه ها کیلویی نمره میدن و قبول میکنن ولی بعدش فهمیدم آموزشگاه ها مشکل چندانی ندارن ولی خود مردم مثلا میگن وقتی همه راهنما نمیزنن چرا ما بزنیم یا چرا وقتی همه تند میزن ما چرا با سرعت کم بریم ...همه فقط توی همون امتحان شهر اونم فقط برای اینکه قبول بشن با کوچکترین حرکات راهنما میزنن حتی 90 درصد مواقعی که نیاز با راهنما نیست بعد که قبول میشن میان بیرون خیلیاشون مثل بلانسبتِ گاو رانندگی میکنن... بعدم که آمار تصادفات این قدر زیاده میان میگن جاده هامون خطر ناکه یا ماشین هامون غیر استاندارده... طرف داره توی جاده که 60 کیلومتر محدودیت سرعت داره 100 تا میره بعد چپ میکنه ( قشنگ اینو از نزدیک دیدم یا بار) بعد میگه جاده غیر استاندارده... یا ماشینشو تا ناموس پر میکنه از بار لاستیکای فرسوده هم داره یه دفعه میترکه بعد میگه ماشین ها غیر استنادراده
    Last edited by K!ng of th3 K!ngs; 26-08-2015 at 22:47.

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

اوکی منم همه ی آزمون هارو بار اول قبول شدم و الان 3 شهریور هست منظترم تا برسه...
    (اگر مثل پاسپورتم بشه عالی میشه - اونم 2 هفته تا 1 ماه بود ولی 2 روز بعد رسید در خونه)
    گواهی نامه یکی از دوستای من تقریبا سر ۱۴ روز اومد دستش. منم خودم گواهی نامه ام رو دادم تمدید کنن الان یک هفته ای هست که گذشته زده در دست چاپ . چاپ که بشه میدن پست . برسه دست پست فرداش میرسه دستم. یعنی تقریبا باز همون ۱۴ روز میشه !
    فکر نمیکنم بیشتر از ۲ هفته طول بکشه مگه اینکه مشکلی وجود داشته باشه که میتونین از طریق شماره پیگیری ها ببینید در چه وضعیتی هستش!‌
    برنامه همراه یار پلیس (‌فکر میکنم )

15. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •