امدیم با تست هامون تایپیک رو نورانی کنیماکو 128
:
![]()
![]()
![]()
باکو اصلا امروز وضعش خوب نیست![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
امدیم با تست هامون تایپیک رو نورانی کنیماکو 128
:
![]()
![]()
![]()
باکو اصلا امروز وضعش خوب نیست![]()
Last edited by Kaptian Black; 10-01-2009 at 20:47.
نه بابا دردسر نداره کی گفته دردسر داره بیا یک مقاله بهت میدم برو حالشو ببر
یک سر اینجا بزن و این مقاله رو دانلود کن:
فقط باید یک کابل نظیر به نظیر بگیری(مثل همون کابلی که خود مودم asus داره - ترتیب رنگ ها مهمه یعنی سر هر دو سوکت ترتیب رنگ های سیم ها باید به یکصورت باشه)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Ship Storm; 10-01-2009 at 21:25.
بهتره بگی این اسپید تست کلا حالش خوب نیست
یا با اینترنت ایران ساز گار نیست یا اینترنت ایران با اون سازگار نیست
![]()
![]()
![]()
![]()
آیا نویز باعث افزایش پینگ میشه ؟؟؟؟ کلا چه چیزی باعث افزایش یا کاهش پینگ میشه ؟
![]()
نویز گیر برای عدم تداخل و پارازیت بر روی خط تلفن خونه هستش و به افزایش و یا کاهش پینگ مربوط نمیشه
افزایش و کاهش پینگ بستگی به سرعت شما داره که هرچی کمتر باشه صفحات زودتر باز میشه و برای بازی های انلاین مناسب تره
سرعت سرویس های اکو نوسان داره. برای من بین15-20 هست. حجمشم که میدونی، ماهیانه 2.5 گیگ هست و اگر سه ماه بگیری 5 گیگ(ماهیانه 1.5 گیگ). ولی به جای ماهی 25 تومن ماهی 10 تومن میدی. اگر میتونی بجای اکوی 128 ، 512 بگیر، سه ماهش ماهیانه 14 تومن میشه!!! سرعت دانلودشم دور و بر 60 میچرخه!!!
حتما رانژه و تجهیزات adsl روی خطت آب بندی شده حامد جون که بعد از چند روز سرعتت خوب شده!
دوست عزیز، شما برای اینکه از adsl برای دوتا کامپیوتر استفاده کنی اصلا نیازی نیست شبکشون کنی. کافیه کابل usb رو بزنی به سیستم خودت(نزدیکتر) و کابل لن رو به کامپیوتر دورتر(دومی) و مودم رو در حالت کانکشن داخلی(pppoe) قرار بدی! به همین راحتی!
بابا سرعتت که خوبه دیگه! حالشو ببر!
Last edited by blackhero; 10-01-2009 at 23:59.
آره جدی میگم اون روز اول که وصل شد حدو 3 ساعتی مشکل سرعت داشتم ولی بعدش دیگه خوب شد
به قول خودت آببندی شده![]()
امروز دوبار اینترنتم قطع شد و مجبور شدم یکبار با پشتیبانی و یکبار با ریست کردن مودم حلش کنم
مودمم asus 602 هستش
ایراد از کجاس ؟
شما مودم رو با پورت lan وصل کردی یا usb ؟
هم اکنون 46 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 46 مهمان)