تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 266 از 1042 اولاول ... 166216256262263264265266267268269270276316366766 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,651 به 2,660 از 10412

نام تاپيک: راهنمای جامع سرویس دهنده های اینترنت

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

چقدر سوال !!!!!

در کل برای شما شرکت داتک توصیه میشه چون محدودیت حجمی نداره .....

ADSL هم بصورت Share هست مثلا 1 به 10 .... اختصاصی نیست .

ping پایینتر/کمتر بهتر هست اونم برای بازیهای آنلاین مهم هست که LAG نداشته باشی .

شما سرویس 128 رو بگیری 15 تومن میشه .
    سلام سلام
    مرسی از پاسخی که به بنده دادی ولی بازم سئوال پیش اومد
    آیا شما کلمه دزدک رو شنیدید من توی چندتا از فرومها خوندم که به داتک میگفتن دزدک قضیه چیه پهنای باند و اینها که میدزده چیه ؟؟ و این که یه نفر هم نوشته بود که یه چک سیصد تومنی داتک ازش گرفته بود برای مودم بعد از یک ماه با دردسر پس گرفته بوده چک رو !! خوب این که مشخصه پشتیبانیش زیاد تعریفی نداره ولی کسایی که وایرلس گرفته بودن میگفتن خوبه !!! بازم دودلی و شک سراغ آدم میاد
    بعدش این سرویس نامحدود داتک که شما میگین 128 کیلوبیتش رو به قیمت 23 تومن میده و من اینقده نمیتونم واسش هزینه کنم فقط یه سرویس داره که اونم 64 کیلوبیته میشه 15 تومن
    ولی بازم ممنون میشم نظرتون رو راجع به سرعتش بدونم چقدر ترانسفریت داره و سرعتش چقدره برای 64 کیلوبیت سرعتش بیشتر از بیست هست یا نه ؟؟؟
    و این که نظرتون راجع به این سه تا چیه چون مد نظر خودم همین هاست
    1- توانا
    2- صبا
    3-شاتل
    (( خودم توانا رو میخوام چون هیچ نظری روش ندادن و وقتی هم داخل سایتش میری قیمتها رو پایین تر زده شبانه رایگان هم داره که خوراکه برای دانلود
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ولیدر مورد اینترنت صبا هم یه نفر نوشته بود که وصل نمیشه و چندوقتیه دیگه مثه اولها که اومده بود حال نمیده و بعد از یه هفته هم اگه کانکت نشی سرویست از رانژه خارج میشه و قطع میشه و کلی هم محدودیت ساعت داری در ساعات رایگانش که هر یک ساعت یک بار قطع میشه !! ولی من اگه بدونم که سرعتش خوب باشه بازم اینو قبول دارم نسبت به داتک !!!!! در مورد شاتل هم بازم همین صحبتهاست میگن خیلی سرعتش افتضاحه ....
    قبول کنین با این همه تاپیک آدم سر در گم میشه نمیدونه چیکار باید بکنه لطف کنید با تجدید نظر یه سرویس واسه من انتخاب کنین

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض داتک؟؟؟؟

چقدر سوال !!!!!

در کل برای شما شرکت داتک توصیه میشه چون محدودیت حجمی نداره .....

Adsl هم بصورت share هست مثلا 1 به 10 .... اختصاصی نیست .

Ping پایینتر/کمتر بهتر هست اونم برای بازیهای آنلاین مهم هست که lag نداشته باشی .

شما سرویس 128 رو بگیری 15 تومن میشه .
    والا یکی میگه داتک یکی میگه دزدک
    خودمم موندم
    مد نظر خودم این سه تا بود
    1. توانا ( چون هیشکی در موردش بدی نگفته بود و دور افتاده هم بود و کلا حدیثی پشت سرش نیست و کلی هم شبانه رایگان داره !!!
    2- صبا ( اینم دودلی و شک داره خیلیها تعریف میکنن خیلیها هم میگن بده چون سرعتش افت کرده چندوقته مثه قدیمها حال نمیده )
    3- شاتل ( این هم چون ساعت راگیان شبانه داره و استاد خودمون هم توصیه شو کرده بود )
    به غیر از این سه تا شما میگین داتک ولی توی همین فروم ببینین چقدر پشت سرش حرف هست خوب آدم می مونه چیکار کنه بازم ممنون که راهنمایی کردید لطفا از میان این سه تا یه دونشو بهم بگید یا این که یه سرویسی که مطمئنتر هست رو بگید .

پروفشنال FCBarcelona.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما یه روده راست تو شکم تی وی و هم طور وزارت خونه نشون من بده ، تا من 20 % ارزونی نشونت بدم : دی

بحث ارزونی دی اس ال منتفیه به نظر من ، شرکت ها این رو هم اعلام کردن به وزارت خونه این کار از نظر اون ها نشدنیه

ادیت : راستی می گن ، به وزارت علوم چه دخلی داره ؟ ارتباطات شاید منظورتون بوده دیگه ، نه ؟

مخلصیم
    آره وزارت ارتباطات منظورم بود، و گرنه مخابرات که خودش زیر مجموعه س. ولی واقعا مسخرس توی مملکت ما قدرت یه وزارتخونه انقدر محدوده که زورش به isp ها نمی رسه.
    به هر حال امیدوارم این موفقیت رو حاصل کنه، چون شکست حکم کاهش قیمت وزراتخونه در این مقطع، یعنی دیگه پروسه کاهش قیمت رو تا سالها باید شکست خورده بدونیم!

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

برنامه‌ریزی آلمان برای افزایش سرعت اینترنت

سرويس اخبار خارجي ايتنا - بر اساس طرح وزارت اقتصاد آلمان، تا سال ۲۰۱۸ میلادی امکان دسترسی تمام خانه‌ها و شرکت‌های این کشور به اینترنت با سرعت ۵۰ مگابیت در ثانیه فراهم می‌شود. در حال حاضر ۹۸ درصد خانه‌های آلمانی به اینترنت پرسرعت دسترسی دارند.

به گزارش دويچه‌وله، وزارت اقتصاد آلمان در کنفرانس وزیران اقتصاد ایالات این کشور، موضوع افزایش پهنای باند اینترنتی را مطرح کرد.
    خبرگزاری آلمان به نقل از گزارش وزارت اقتصاد آلمان می‌نویسد: « سرمایه‌گذاری‌های گسترده در تلفن ثابت و مخابرات لازم است تا آلمان در آینده بتواند جایگاه خود را به عنوان کشوری با اینترنت پهن‌باند حفظ کند.»

در آلمان، ارتباط‌های اینترنتی با سرعت بیش از ۳۸۴ کیلوبیت در ثانیه، در گروه اینترنت پرسرعت (پهن‌باند) قرار می‌گیرند.
    با این تعریف، بیش از ۹۸ درصد خانه‌های این کشور دسترسی به اینترنت پرسرعت دارند.
    بر اساس برنامه‌های جدید باید امکان دسترسی بسیاری از شهروندان به اینترنت سریع‌تر فراهم شود.

وزارت اقتصاد آلمان هم‌چنین پیشنهاد کرده که در زمان ساخت خیابان‌های جدید یا کانال تأسیسات، یک لوله خالی هم برای کابل‌کشی اینترنتی تعبیه شود.
    این اقدام در هزینه‌ها صرفه‌جویی خواهد کرد.

فراهم کردن فرکانس‌های جدید برای تبدیل سیستم آنالوگ به دیجیتال نیز از جمله اقدام‌های ضروری نامیده شده‌اند.
    این فناوری بیشتر برای دسترسی مناطق روستایی و دورافتاده‌تر به اینترنت کاربرد دارد.

برنامه پیشنهادی وزارت اقتصاد باید به تصویب مجالس ایالتی برسد.

گفتني است در حال حاضر اینترنت ۲ تا ۳۲ مگابیت در ثانیه، سرعت‌های رایجی هستند که شرکت‌های اینترنتی در آلمان ارئه می‌دهند.

5. 4 کاربر از franch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

سلام
    دوستان من مدتیه میام اینجا و قصد دارم یه adsl راه بندازم
    بیشترش هم واسه دانلود فیلمه
    ولی نمیتونم نامحدود بگیرم
    میخوام بهم کمک کنین و منو راهنمایی کنین
    1- منطقه سکونت ولنجک هستش
    2- از این شرکتها اکثرا با مرکز ما جعفری مشکلی ندارن و اسم این مرکز رو داخل لیستشون دیدم
    3- میخوام سریع کانکت بشم و اف سرعت نداشته باشم
    4- بازی انلاین ندارم
    5- وبگردی دارم خیلی زیاد زیاد زیاد
    6- شبها هم میخوام سیستم رو وصل کنم برای دانلود فیلم و نرم افزار ترجیحا هرشب بالای سیصد چهارصدمگ میخوام دانلود داشته باشم پس لطف کنین اسم یه شرکت رو بگید که ساعت رایگان شبانه بدون قطعی و سرعت خوب داشته باشه
    7-شرکتی که پشتیبانی خوب داشته باشه و نمیدونم پهنای باند ندزده و .... کدوم شرکت هستش
    8- این پینگ و تورنت چی هست که یکی میگه پینگ من بالای هزار هستش ؟
    9-من میدونم برای دایال آپ میان و سرعت 200 رو مثلا بین بیست نفر تقسیم میکنن که میشه هر نفر ده کیلوبایت آیا همین روش هم برای adsl هستش یعنی شیرینگ داریم ؟؟؟
    10 - من میتونم همون حدود ماهی ده پونزده تومن هزینه کنم
    خیلی خیلی ممنون و سپاسگزارم
    منم از ولنجکم. چه عجب یه ولنجکی دیدیم !
    به نظرم از صبانت بگیری بهتره اگه نشد شاتل.
    خودم آسیا تک دارم ولی شبا دانلود رایگان نداره .
    صبانت با محدودیت 2 یا 5 گیگ بگیر.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

صبانت جدیدا کار رو خراب کرده. در واقع قانونهایی که جدیدا اعلام کرده بی معنی است
    اول اینکه حتما باید 3 ماهه بگیری و 1 ماهه دیگه نداره
    دوم اینکه اگه مثلا کاری برات پیش بیاد که نتونی 1 هفته کانکت بشی و سرویس 1 هفته بی کار بمونه خط شما رو از رانژه خارج میکنه و دیگه هم پولتون و هم سرویستون از دست میره

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

دوم اینکه اگه مثلا کاری برات پیش بیاد که نتونی 1 هفته کانکت بشی و سرویس 1 هفته بی کار بمونه خط شما رو از رانژه خارج میکنه و دیگه هم پولتون و هم سرویستون از دست میره
    واقعا ؟
    خب شاید یکی بخاد همه دانلودشو بزاره واسه هفته آخر!
    یعنی اگه سرویس میگیرید مسافرت نباید برید !
    باید کلید خونتون رو بدین به همسایه تا هر چند وقت یه بار بیاد بره تو اینترنت !
    (مثل قبلنا که میومدن گلها رو آب میدادن ! )

9. این کاربر از vahid_civil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

واقعا ؟
    خب شاید یکی بخاد همه دانلودشو بزاره واسه هفته آخر!
    یعنی اگه سرویس میگیرید مسافرت نباید برید !
    باید کلید خونتون رو بدین به همسایه تا هر چند وقت یه بار بیاد بره تو اینترنت !
    (مثل قبلنا که میومدن گلها رو آب میدادن ! )
    بله . واقعا !!!
    اینم حرفیه کلید رو میدیم همسایمون میاد هم گلها رو آب میده و هم کانکت میشه . و هم هر وقت طلایی . و پولی . و فرشی لازم داشت برداره

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اقا سلام دوباره
    بچه محلمون هم که اینجاست vahid_civil بچه کجایی ؟؟
    داداش خیلی مخلصیم (( شما خطتون نویز نداره ؟؟؟ من الان با یه دونه از این اینترنتهای هوشمند کانکت میشم سیستم با سرعت 28 کانکت میشه دانلودمم روی 2 یا 3 کیلیوبیت هستش !!! اینه که میخوام دی اس ال بگیرم ))

والا پدرم در اومده من هی پست میزنم ولی انگار اینجا پابلیش نمیشه

دقیقا همین قضیه صبا رو نوشته بودم که یه هفته استفاده نکنی خطتت رو خارج میکنه

حالا به نظر اساتید معظم ما بریم توانا رو بگیریم چی میشه
    نظرتون روی توانا چیه ؟؟

یا مثلا شاتل و بازم دوباره صبا

من انتخابهامو کردم این داتک رو ولی چون میگه نامحدوده میخوام یه راهنمایی کنین فردا برم بگیرم من هزینه ای که میخوام بکنم با توجه به سرعتی که دارم بریم مهمه
    آخه 64 کیلو رو میده هجده تومن
    الان خیلی جاها نوشتن داتک راپیدشیر رو بسته به نظرتون با اون سایت راپیدباز میشه دانلود کرد ؟؟؟ یا اینکه به کل باید دانلودهای راپیدشیر رو بیخیال بشم ؟؟
    و این که ترانسفریتم روی داتک چند هستش اگه از اون سرویسهای 64 کیلویی نامحدود بگیرم ؟؟؟
    و دیگه اینکه میتونم یه ماهه بگیرم اگه خوب نبود برم از توانا یا صبا یا شاتل و بقیه بگیرم ؟؟؟
    تکلیف این مودمه چی میشه اگه از داتک بگیرم به صبا و توانا و بقیه میخوره یا نه ؟؟؟

و لطفا از بین این سه چهارتا به قیدقرعه یکی رو انتخاب میکنیم هرچند نظر خودم رو ی همین داتک هستش قیمتش بهتره دیگه لازم نیست تا صبح هم شب زنده داری کنم به نظرم میصرفه نظرتون چیه ؟؟؟
    1-داتک
    2- توانا (( خیلی دوست داشتم از این بگیرم چون هیشکی در موردش بد نگفته بود و حرف و حدیثی هم پشتش نبود خیلی جاها سرچ کردم ))
    3-صبا
    4-شاتل

من در کل اینترنت رایگانشو میخواستم که دانلودمو انجام بدم حالا که میبینم داتک نامحدود داره میخوام بگیرم نظر کلی رو بگید که فردا بریم بگیریم ( خسته شدم از این قبضهای تلفن )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

به چه دلیل از چیزی که اطمینان ندارین سخن میگین×؟
    این قانون برای کاربرانی هست که بعد شارج از سرویس خود استفاده نمی کنند و فقط از شبانه استفاده میکنند

در ضمن کم تر کسی را می بینید که 1 ماهه بگیرن اکثرا 3 ماهه میگیرن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •