تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 266 از 298 اولاول ... 166216256262263264265266267268269270276 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,651 به 2,660 از 2976

نام تاپيک: 8 مگاپيكسل سامسونگ i8510

آخر فروم باز S E V E N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

والا گوشی ما که رنگش مشکلی نداره به جز جا هایی که توسط کلیدی که توی جیبم بوده خش افتاده
    خب از این قاب هایی که یه بندی دارن بندو میکشی بالا گوشی میاد بالا بگیر( آسانسوری )

منم اهل هیچ جور قابی خوشم نمیومد ولی این خیلی خوبه.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

فکر کنم این به کارت بیاد

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آقا ممنون

نصب کردم ولی روی قسمت remaining نوشته battery API error !

شما خودت نصب می کنی ببینی این مشکل هست یا نه ؟؟

بقیه دوستان هم اگه میتونید نصب کنید اگه کار کنه خیلی توپ میشه.

ممنون
    Last edited by S E V E N; 05-09-2009 at 18:18.

اگه نباشه جاش خالی می مونه yazdankhah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بلاخره امروز گوشیمو بعد 2 ماه دربدری فروختم 330 هزار تومان و از دستش راحت شدم
    به نظر من این گوشی اونقدرها هم بد نیست که بخواهی از دستش راحت بشی

این گوشی در نوع خودش بی نظیره و قابلیت های یه گوشی خیلی گرون تر از خودش رو شامل میشه که اغلب مشکلات مطرح شده نرم افزاری هستند و با ارتقاع به ورژن بالاتر حل میشند.

در هر صورت اگه مشتری داشتی من هم یه گوشی خیلی تمیز برای فروش دارم اما برای تنوع میفروشم وگرنه یکی از بهترین هایی هست که من تا بحال داشتم و خیلی از خودش و باطریش راضی هستم. من هفته ای 2 -3 بار شارژ میکنم و باطریش خوب جواب میده.

موید باشید

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب از این قاب هایی که یه بندی دارن بندو میکشی بالا گوشی میاد بالا بگیر( آسانسوری ).
    اگه منظورت کیف چرمی هست که به نظر من خیلی چیز خوبیه و از خیلی مشکلات جلوگیری میکنه و کلا بودن و استفاده کردن ازش خیلی بهتر از استفاده نکردنشه. میتونه از امکان ضربه سقوط خط و خش تو آب افتادن و غیره جلوگیری کنه و به نظر من 2-3 هزار تومان هزینه خیلی بیشتر از اینها ارزش داره

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اره.هندزفری منم یکی سیمش بلندتره. مال منم واسه اروپای شرقیه.اپدیت کنم یا نه؟؟ با چه روشی؟؟ میشه لینکش رو بزارید.ممنون
    دوست عزیز من همیشه تاکید کردم که برای آپدیت این گوشی از گارانتی اصلی ماکروتل استفاده کنید و حداکثر 10 تا 15 هزار میگیرند و برات آپدیت میکنند هم دردسرش کمتره هم مطمئن تر هست به هر حال شما خودتون صاحب اختیار هستید که چه روشی رو برای ارتقاع استفاده کنید.

موید باشید

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چند تا از دوستان در صفحات قبلی روش هایی برای افزایش صدا معرفی کردن.البته فکر کنم این روش با اونا فرق مکنه.
    به نظر من روش های افزایش صدا هیچ کدومشون قاطع و صحیح نیستند. به هر حال شرکت سازنده یه چیزی میدونسته که این سطح صدا رو برای این گوشی در نظر گرفته وگرنه میتونست یه ساب ووفر متحرک تحویل من و شما بده. موافقید؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

ورژن گوشیم XXHK1 هست .
    software version date 07/11/2008 custom version I85100MXHL1 میشه بگی به کدوم ورژن آپدیت کنم که دوربینش بهتر بشه ؟؟ آخه احساس میکنم الان یکم تار عکس میگیره - ممنون

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

جناب یزدان خواه دوباره 8510 گرفتید ؟ یا همون قبلیست ؟ مشکل باتری حل شد ؟ چون مشکل باتری بصورت قطعی حل شده و دیگه کسی نیست که بگه من ناراضم

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ورژن گوشیم XXHK1 هست .
    software version date 07/11/2008 custom version I85100MXHL1 میشه بگی به کدوم ورژن آپدیت کنم که دوربینش بهتر بشه ؟؟ آخه احساس میکنم الان یکم تار عکس میگیره - ممنون
    تا اون جایی که من شنیدم بهتر از این، xxib2 هست.البته این که کدومشون برای دوربین بهتره دقیق نمی دونم.

به نظر من روش های افزایش صدا هیچ کدومشون قاطع و صحیح نیستند. به هر حال شرکت سازنده یه چیزی میدونسته که این سطح صدا رو برای این گوشی در نظر گرفته وگرنه میتونست یه ساب ووفر متحرک تحویل من و شما بده. موافقید؟
    بله.ولی خب این مصرف کننده های زرنگ هستن که گوشی رو از هر لحاظ بررسی می کنن تا بتونن به همه

کارایهاش پی ببرن.

یه سوال از شما داشتم جناب یزدان خواه، شما یکی دو ماه پیش فرمودید که این گوشی رو به خاطر باتری ضعیفش

فروختید و E66 گرفتید.درسته ؟ الان دوباره خریدینش ؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جناب یزدان خواه دوباره 8510 گرفتید ؟ یا همون قبلیست ؟ مشکل باتری حل شد ؟ چون مشکل باتری بصورت قطعی حل شده و دیگه کسی نیست که بگه من ناراضم
    سلام
    گوشی قبلیم مشکل باطری داشت و حتی یک روز هم درست و حسابی باطری نگه نمی داشت. اونو فروختم و کلی هم ضرر کردم که دوستان در جریانند.

این گوشی که الان دستمه و قصد فروششو دارم خرداد ماه بود که گوشی یکی از دوستانم که خیلی تمیز بود رو گرفتم 440. گوشی از آذر گارانتی اصلی داشت و طرف خیلی تمیز نگه داشته بود.
    الان بعد از 4 ماه تصمیم دارم بفروشم و یه گوشی دیگه بگیرم.
    این گوشی مشکل باطری اصلا نداره و هفته ای 2 تا بار شارژ میکنم و خیلی راحت جواب میده و مشکلات اون گوشی قبلی رو نداره.
    Last edited by yazdankhah; 06-09-2009 at 00:04.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •