سلام اين بازي حرف نداره . براي من حجمش مثل اون دوستمون 7.5 گيگ از هارد رو اشغال كرده . راستي گل زدن تو اين بازي چقدر راحته.
![]()
سلام اين بازي حرف نداره . براي من حجمش مثل اون دوستمون 7.5 گيگ از هارد رو اشغال كرده . راستي گل زدن تو اين بازي چقدر راحته.
![]()
دوستان این پچ 0.2 GA رو دانلود کنید. لباس های لیگ انگلیس رو با فایل های img درست می کنه. من لباس هایی که با آپشن فایل درست میشه رو دوست ندارم، کیفیت ندارن. به علاوه، اسم بازیکن ها رو از حالت AA به Aa تغییر میده!
سلام به همه ... تو رو خدا یکی این settings بازی رو بهم برسونه طاقتم سر رفت ... بازی به دستم نرسیده هنوز
-------------------------------------------------------------
سوتی از کونامی :
البته زیاد مهم نیست ...
دوستان بنده نیز همین بازی رو دارم....البته مثله ایشون نخردیم بلکه دانلود کردم
در حقیقیت این نسخه که ایشون میفرمایند نسخه ریپ شدس توسط یه گروه فوق حرفهای به اسم Skullptura
یعنی تو این نسخه گرفتن زبانهای دیگه به جز انگلیسی را حذف کردن و بازی رو بدون هیچگونه تغییری با همه جزئیاتش مجدد بایه تکنیک جدید فشرده کردن...ینی حجم بازی 1.5گیگه که وقتی از حالت فشرده در میاد بالای 5گیگ میشه..
اگه کسی اینترنت پرسرعت داره و میتونه اینو دانلود کنه بهم بگه که براش لینک بدم
من بالاخره بازی رو گرفتم. دوتا دی وی دی که حجم هرکدوم حدود 3.5 گیگ هست.
من یکی از بزرگترین منتقدان pes2008 بودم و معتقد بودم pes2008 یه شکست تاریخی برای کونامی به حساب میاد و الان هم این عقیده رو دارم. امروز صبح که شروع کردم به بازی کردن pes 2009 اول فکر کردم این بازی هم شبیه pes2008 هست و به خاطر همین خیلی ناراحت شدم ولی وقتی بیشتر بازی کردم دیدم نه بابا این کجا و آن کجا!!
بازی فوق العادست! مطمئن باشید این یک پیروزی بزرگ برای کونامی خواهد بود. دروازه بانها 100 در 100 بهتر شدن و گل زدن سخت تر. پاس دادن هم طبیعی تر شده و کارتهایی که داور میده کاملا به حق هستن! ما قبلا عادت کرده بودیم هر دقیقه تکل بزنیم و چون داور زیاد کارت نمیداد کارمون شده بود تکل زدن ولی تو این بازی داور کاملا بر اساس واقعیت رفتار میکنه و کارتهاش کاملا درسته.
اگه بخوایم سطحی نگاه کنیم گیم پلی بازی شاید شبیه به نسخه ی قبلی باشه ولی بسیاری از حرکات از جمله پاس دادن و دریبل زدن و شوت زدن کلی فرق کردن. چمن بازی هم عالیه و برخلاف دوستانی که میگن چمن از نزدیک طبیعی نیست باید بگم من اصلا این مشکل رو ندارم و چمن کاملا چه از دور و چه از نزدیک طبیعیه. البته اینو نباید یادمون بره که اکثر بچه ها سیستماشون برای اجرای این بازی کافیه ولی عالی نیست! اگه میخواید واقعا چمن رو به شکل واقعی ببینید به سیستمی نیاز دارید که واقعا سیستم باشه!
بعضی از بچه ها گفته بودن که مشکل زدن گل به خودشون و ناخوداگاه تکل زدن بازیکنان و اشتباه دروازه بان و... رو دارن که من تا حالا به هیچکدوم از این مشکلات برخورد نکردم.
راستی در مورد آهنگهای بازی هم بگم که من خیلی ازشون خوشم اومد مخصوصا لیگ قهرمانان...
اما اگه بخوایم از عیبهای بازی بگیم مثل همیشه باید به لباس تیمها و اسمشون و امثال این مشکلات اشاره کنیم که قابل حله.
در آخر به همه ی کسایی که به فوتبال علاقه مند هستن توصیه میکنم PES 2009 رو از دست ندن
Last edited by Mamad_Madrid; 21-10-2008 at 15:45.
همچنان منتظرم ...
دوستان یه سوالی برام پیش اومده : می شه چند option رو باهم تو my documents کپی کرد و همشون کار کنن ؟
ورود شما رو به جمع ساکر بازها خوش آمد می گم
نه دوست من فکر نکنم بشه
راست من تا حالا هر چی ریختم یکی بوده
یه نفر لطفا آموزش وارد کردن پچ تو بازی رو بزاره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)