بذار ببينيم khelane مي تونه آپ كنه يا نه چون من الان نصب نكردم فيفا 09 رو البته يه نگاهي توي دي وي دي بازي ميكنم ببينم پيدا ميكنم اين فايل رو يا نه اگه بود حتما آپ ميكنم ولي مشكل مطمئنم اين نيست
بذار ببينيم khelane مي تونه آپ كنه يا نه چون من الان نصب نكردم فيفا 09 رو البته يه نگاهي توي دي وي دي بازي ميكنم ببينم پيدا ميكنم اين فايل رو يا نه اگه بود حتما آپ ميكنم ولي مشكل مطمئنم اين نيست
ُسلام من الان تو تعطیلات در خونه فامیلمون هستیم از اینجا صحبت میکنم خب شرمنده ام ولی شاید ی=به دوستم گفتم برام اپلود کنه و ادرسشو برات بزارم اینجوری شاید بتونم
بيا شايان جان اينم 8 بايته واسه منم 8 بايت بود يه جاي كار رو اشتباه انجام ميدي احتمالا ولي اميد وارم با اين كارت درست بشه ولي شك دارم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Spaniuly; 25-03-2009 at 10:30.
دسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس سسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس سسسسسسسسسسسستتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت درد نکنه کراسر جان مشکل از همین CL.bin بودش الان راحت نصب شد پچ!
بازم میگم دستت درد نکنه!
خوب خدا رو شكر خوشحالم كه مشكل همين بود سرت سلامت شايان خان
من کریشن مسترو دان کردم تو کامپیوتر خودم نصب میکنم باز میشه ولی تو اون یکی کامپیوتر نصب میکنم ارور میده چیزه خاصی میخواد بره نصب؟
بله دات نت فريم ورك 2 به بالا
سلام خدمت اساتید بزرگ.
چند تا سوال دارم از خدمتتون ، لطف کنین کمک کنین به این بنده حقیر!
1- موقع نصب پچ ها همون اول کار نصب نمیکنه و از یک INI ارور میگیره!
2- توی بازی قسمت گیم مود نمیره!
3- برای دریبل زدن با گیم پد مشکل دارم ( گیم پدم از این ضاقارتهاست Dilong)
4- یک کرک وخب برای فیفا میخوام
ممنون میشم اگه کمکم کنید و اگه جایی هست که جواب سوالهامو بگیرم ، لینکش رو بزارین چون اصولاً وقت گشتن رو ندارم اومدم اینجا شما کمکم کنین.
یا حق
سلام من وقتی می خوام پچ1 ea نصب کنم سر eng.db همون پیغامی که برای آقای 779 اومد میاد چیکار کنم؟؟؟
سلام
وهاب جان سلام
آقا اين فايل اكسل بود كه باهاش devdata براي گيم پد درست ميكنن! من باهاش كار كردم نتونستم باهاش درست كنم! هيچ كدوم از بلاك هاي كدي كه داد جور در نيومد!
وهاب جان يه devdata داده بودي قبلا كار كرد ... ويندوز عوض كردم ديگه پاك شد!
يه راهنمايي بفرمائيد!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)