مبارکت باشه، سرعتت خیلی خوبه، یه تست هم از وضعیت پینگ بذار
مبارکت باشه، سرعتت خیلی خوبه، یه تست هم از وضعیت پینگ بذار
این رو از تبریز گرفتی یا از ارومیه؟
راستی دو مدل سرویس داره. یکیش اشتراک 1 به 10 است یکی دیگه هم معمولی. شما از کدوم گرفتی؟
اون عکس که مال من نیست!!!!
فقط اون رو به عنوان نمونه گذاشتم که سرعتش همین حدوداست
مال من نمیدونم هنوز چرا وصل نشده
فردا پیگیر میشم
سلام
قبل از هر چیز از همکاری صمیمانه همه دوستان که در این مدت 10 روز تستهاشون رو قرار دادند تشکر می کنم .
اقایان:
urumchi : سعید خان در این مدت پینگ شما تقریبا ثابت بوده( دوروبر 49) و دانلودتون هم تقریبا 66 کیلوبایت(بدون تغییر) (512 مخابرات)
x8800 :ناصر خان شما هم پینگت یه مقدار افزایش داشت (تقریبا 64) و دانلودتون هم تقریبا 32 کیلوبایت بود(بدون تغییر) (128 مکس نت)
milad_heartsick :جناب میلاد پینگ خطتتون جزئی زیاد شده(54) ولی دانلودتون بهتر شده تقریبا 160 کیلو بایت.(افزایش)
fsh_num7: شما هم پینگتون تقریبا کاهش پیدا کرده( 39 ) و دانلودتون این اواخر بهتر شده تقریبا 70 کیلوبایت(افزایش)
(مخابرات)
AliBaMaram.13 :علیرضا خان شما هم پینگ گوگلتون افزایش یافته بود (پارس انلاین)
poolpool :جناب حامد پینگ شما ثابت اما بالاست (97) ولی دانلودتون خیلی خوبه تقریبا 170 کیلوبایت درشب و تقریبا 200 کیلوبایت در روز (512 پارس انلاین)
exreme:پینگ شما ثابت و نسبتا خوب بود (59 ) دانلودتون خوب دوروبر 110کیلوبایت بود(مکس نت توربو)
ARAM44: بنده حقیر که پینگم تقریبا ثابت اما نسبتا بالا بود( 76) و دانلودم تقریبا افزایش داشته اما در کل خیلی پایین بود (16 کیلوبایت) پایینترین دانلود بین مخابراتی ها
ittools : پینگ شما کاهش داشت (68) اما نسبتا بالا بود و دانلودتون هم ثابت اما پایین بودحدود35 کیلوبایت اما از دانلود من خیلی بهتر بود ( 128 مکس نت )
fanoostalaei :جناب حسین اقا. پینگتون خیلی بالا بود (240) دانلودتون هم تقریبا پایین بود(28 کیلوبایت) حالا که لایزر گرفتین ببینیم چی میشه .
من (رضا) که از اخر اول شدم من فقط موندم چرا بین مشخصات جناب سعید و جناب poolpool اینقدر تفاوت هست؟
به نظر من که جناب میلاد وضعیتشون بهتر از بقیه بوده نظر شما چیه ؟ اگه نظر اصلاحی داشتید حتما بگید اصلاح کنم
با تشکر از همتون
Last edited by ARAM44; 14-01-2012 at 00:06. دليل: اسم حامد خان از قلم افتاده بود
داداش ایول داری دستت درد نکنه
![]()
بنظر من فعلا بهترین سرویس رو میلاد داره چون هم پینگ داخلی مناسبی داره هم سرعت دانلودش خوبه
حامد جان هم بیشترین سرعت دانلود رو دارن ولی پینگشون اصلا خوب نیست، کلا پارس وضعش همینه
البته همین پینگی که ایشون دارن برای وبگردی مناسبه ولی برای گیم و یوتیوب فکر نکنم بدرد بخوره
برای خود من شخصا پینگ خیلی مهمتر از سرعت دانلوده، چون کلا چیز خاصی دانلود نمی کنم نهایتا یه فیلم 720p معمولی با حجم 700 مگ ولی چون 90% کارهای من مربوط به وبگردی و استفاده از مسنجر میشه پینگ پایین برام خیلی مهمه
تا الان هم از مخابرات کوچ نکردم بخاطر اینه که حداقل پینگ داخلیش خیلی خوبه
حدود 50ms برای سرورهای داخلی و 220ms برای 4.2.2.4 در ساعات اوج ترافیک، هر چند حدود 3 - 2 روز میشه که با وجود بالا بودن پینگ براحتی و با سرعت خوبی وبگردی می کنم
آخر این ماه هم موقع تمدید 128 می گیرم چون واقعا حیف هست بخاطر 60 کیلوبایت دانلود ماهانه 17 تومن پول بدم
رضا جان متوجه این قسمت نشدم
Last edited by urumchi; 14-01-2012 at 00:12. دليل: بالاخره حامد هم رونمایی شد :دی
مخابرات خوب بود burst بستش حیف شد سعید من زنگ زدم اصلا حالیش نبود چی میگفت ولی پذیروفت مشکل دارن این چند روزه در مورد افزایش سرعت گفت فعلا...........!![]()
مرسی
پس من آخر این ماه یک ماهه 128 می گیرم 8250 تومن
حداقل وبگردی رو داشته باشم
دانلود ایستمدیم دیسین باشلارینان![]()
Last edited by urumchi; 13-01-2012 at 23:10.
رضا جان جمع بندیت عالی بود
ولی متوسط سرعت 170 کیلو واسه دانلود شبانه م هستش ، دانلود روزانه م بین 200 تا 220 میچرخه
راستی حامد هستم![]()
عزیزان اینجا کسی از شاتل سرویس داره ؟ پیرو صحبت دوستان که واسه هر مرکز مخابراتی یه ISP جواب می ده یکی از هم محله هامون می گفت من شاتل داشتم ازش راضی بودم ؟
شرمنده ARAM44 عزیز وقت نشد من زیاد نتونستم همکاری کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)