سلام
همارا هم سرعتش پايين اومده.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام
همارا هم سرعتش پايين اومده.
تائید میشه .
نمیدونم مشکل از سرکت است و یا چیز دیگه ...
به هر علتی که باشد باید همارا و سایر شرکتها جوابگو باشند . چون همانطور که در گرفتن هزینه ها با سود فراوان پیشقدم هستند باید در این شرایط هم پیشقدم باشند . نه اینکه گوشی تلفن را هم جواب ندهند .
بعضی مواقع که قطعی پیش میاد V-P-N میتونه سرعت اصلی رو بهتون بده
قطعی این دوروز هم کلی بوود
ولی لطفا انصاف رو رعایت کنین !
اکثر شرکت ها تا مدتها اصلا چیزی بنام پشتیبانی در ساعات غیر اداری نداشتند
ماکس نت و همارا و کمی هم شاتل تو این مساله پیش قدم بوودند
منتها معمولا خط پشتیبانی رو انتقال میدادند به موبایل پشتیبان اون روز
جالب اینجاست که همارا چند هفته ای هست که از این حالت خارج شده و کشیک شبانه گذاشته تو شرکت فقط برای پشتیبانی شبانه !
یعنی وقتی شما به شرکت زنگ میزنید با موبایل پشتیبان که خودش در منزلش نشسته و شاید کامپیوتر هم در دسترسش نباشه تماس نگرفتید !! بلکه با کسی تماس گرفتید که پشت سیستم مانیتورینگ هست و در بدترین وضعیت اونو نصف شب فقط از خواب نازش جدا میکنید !!!
تا اونجایی که من خبر دارم ماکس نت برای 24 ساعته نفر استخدام کرده فقط هم برای بخش پشتیبانی که همشونم لیسانس کامپیوتر و دوره های شبکه رو گذروندن ولی خوب حالا تا کامل بیوفتن تو راه یه خورده شاید زمان ببره ولی فکر کنم آینده خوبی داشته باشه .قبلا یادمه زنگ میزدید پشتیبانی دایورت میشد به موبایل که حالا معلوم نبود طرف تو رستوران تو شهر بازی ... ولی الان 24 ساعته اونم تو شرکت هستند یعنی محل کار نه منزل که به نظرم این خیلی بهتره تا از منزل و اونم به قول دوستمون از خواب شیرین بیدار شدن ...
منیمکی صبانت دی کی چوخ راضیم اما باشارمیرام گجآ ساعات 3 تا 7 نجور موفتآ دانلود الیم؟
اگر بیلیسیز منآ یاردم ادین.تشکورلر.
گفتي V P N ؟ حالا ما رايگانشو از كجا گير بياريم ! :دي
به نظر من پايين اومدن سرعت تو اين روزا به مخابرات مربوط نيست و ماجرا از يه جاي ديگه آب ميخوره !!
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
مگه شما هنوز مشکل دارید؟
مشکل که از چند روز پیش حل شد!
الان مشكل حل شده ، ولي بازم مطمعنا پيش مياد ! در زمن V P N كاربردهاي ديگه اي هم داره !![]()
اواخر اردیبهشت ماه بوود که وجود یک باگ در نرم افزار اکانتینگ همارا خود نمایی میکرد !!!
همان باگی که سال پیش خرداد ماه در همین تاپیک اعلام شد و شهریور ماه هم برطرف شد !
البته زمان دقیقش متقارن بوود با اعلام خبر افزایش 3 ساعتی دانلود رایگان برای سرویس های حجمی در روز های جمعه
مساله به این صورت بوود که شما اگر بعد از ساعت 07:00 صبح دیسکانکت نمیشدید میتونستید دانلود داشته باشید در حالی که از کردیت شما کم نشه ( در بهترین حالت )
و اما درد ناکترین لحظهزمانی بوود که شما با این باگ مذکور دانلود داشتید و نا گهان وسط کار لینک ارتباط شما داون میشد
در این زمان مودم خود اقدام به برقراری مجدد ارتباط میکرد که وصل شدن ارتباط همانا و منفی شدن شیب نمودار مصرف شما همانا
که اگر در این لحظه ی انقلابی ! پشت سیستم نبوده باشید مطمئنا بعد از مستقر شدن پشت سیستم متوجه کم شدن کردیت آن هم در حد فاجعه بار می شدید
روز دوشنبه این باگ با آپدیت IBSNG ترمیم شد اما مثل اینکه زیادی ترمیم شده بوود، چون مصرف شبانه ی کاربران رو هم از کردیت آن ها کم می کرد
البته این مساله بالاخره با مساعدت دست اندر کاران برطرف شد و روند مسائل کما فی السابق ! ادامه یافت
سلام . من میخوام یه ADSL بخرم ولی نمیدونم ماله کدوم شرکت خوبه . معمولا" هم حجم فایل هایی که دانلود میکنم بالاست .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)