موقع خريد به چه چيزهايي بايد توجه كنم ؟
برو صفحه ی یک رجیستر نکات رو نوشته (هم درباره ی نکات تست و غیره)
موقع خريد به چه چيزهايي بايد توجه كنم ؟
برو صفحه ی یک رجیستر نکات رو نوشته (هم درباره ی نکات تست و غیره)
چند نکته (مزایا و معایب ) برای خرید xps 1530 به این نکات هم توجه کنید:
معایب
1-اینکه فقط 3 تا پورت usb داره.
2-هارد درایوش نویز داره که حتمآ باید به اینها توجه کنید و اطمینان حاصل کنید (مثل اینکه در سری های جدید این مشکل بوجود اومده(مقطعی) )
مزایا
1-یکی از لپتابهای 15.4 اینچی هست که از lcd باریک و صفحه ای با روشنایی بالا می باشد.
2-کارت گرافیک 8600 gt با عملکرد بالا و حافظه ی GDDR3.
3-طراحی مناسب کیبورد و touchpad و دکمه های مالتی مدیا.
انتخاب مناسبی هست.
موفق باشید.
یک مقدار= یکسال. که دستگاه خزوخیل شد بعد میفرستن اینطرفا.
خیلی از لپتابها هستن که خیلی وقته اومدن و از رده خارج نشده....اتفاقآ عموت چند وقتی با این لپتاب کار کرده و برا همین به دلم نشسته تا بخرم
در آخر من کی گفتم که 1730 بنجل هست...من گفتم که یکسال و خورده ای از اومدنش میگذره ولی ماشاا....ایران هنوز به طور رسمی وارد نکرده....![]()
کسی نیست که جواب پستهای 2595 و 2597 مارو بده؟ register خان کجایی؟
خوب این معلومه دیگه قطعآ تو که برای کارای گرافیکی سنگین می خوای از بین دومدلی که انتخاب کردی xps 1530 قطعآ بهتره ولی اگه می خوای یه لپتاب بگیری که از همه لحاظ بهترین باشه و حتی کارت گرافیکشو بتونی ارتقاء بدی
فقط xps 1730 (فقط قیمت دقیقشو نمیدونم ولی از 2300000 شروع میشه به بالا .)
![]()
شما با سری latitude کا ر کردی؟
مشخصاتش با xps1530یکیه.منتها latitude سری صنعتی و من شاید لازم بشه تو کارگاهم ازش استفاده کنم.xps1730 که عالیه ولی قیمتش ... . .از hp یا برندای دیگه چیزی سراغ داری؟
بچه جون ، اولا مثل اينكه عشق خود نمايي داره، قول ميدم تو هنوز عكس M1730 رو هم از نزديك نديدي ، در ضمن هي عمو عمو نكن ، واقعا من شرمسار ميشم آدمي مثل تو با من فاميل باشه ، در ضمن سعي نكن با اسپم كردن تعداد پست هات رو بالا ببري ، به عنوان يك بزرگتر بهت ميگم : با كاربرها مودبانه صحبت كن (مكان رو اشتباه اومدي) اينجا يك انجمن علمي هست ، اينجا سيرك نيست كه هر كس بياد خود نمايي كنه
هنوز قيمت 1730 رو نمي دوني ، اومدي مي گي باهاش كار كردم
اگر مي تونيد تا 1,630,000 هزينه كنيد ، HP DV6880 رو به شما پيشنهاد مي كنم
سلام بر همگی
Acer Extensa 5620/6266 250
core 2 duo 1.83
3 گیگ رم
250 گیک هارد
قیمت 1100000
نظرتون در مورد این چیه ؟قیمتش چطوره دادن بهم؟تو این رنج قیمت چیز دیگه ای پیشنهاد میکنید؟
Last edited by hiva_obs; 06-08-2008 at 20:42.
با سلام
دوستان یکی دو سال است که بحث لپ تاپهای ارزان قیمت داغ شده . جدیدا نیز مدلهای مختلفی از این نوع لپ تابها در دنیا عرضه شده اند.
اما این نوع اپتابها رو کجا میشه توی ایران پیدا کرد؟(البته تقربا با همون قیمت اصلیشون !)
درسته latitude سری تجاری و حرفه ای dell هست ولی طبق گفته ی خودتون که کارای گرافیکی سطح بالا انجام میدین Xps بیشتر به کارتون میاد چون این لپتاب اصلآ برای همین کار ساخته شده......xps حتی گرافیکش هم از HP DV6880 بهتره گرافیک HP 8400 هست پس با این لپتاب هم به مشکل میخوری...HP DV6880 فقط بلوری داره که اونم زیاد بدردت نمیخوره و در ضمن کلی هم به قیمت لپتاب کشیده که میشه در صورت ارزونتر شدن بلوری رو xps نصب کنی اونوقته که یه دستگاه توپ داری....اینو بیاد داشته باش که همیشه هیچ لپتابی رو نمیتونی پیدا کنی که از همه چیز رو باهم داشته باشه و از همه نظر کامل باشه....![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)