اگه وقت كردم چشم ، حالا نميشه قيد اون برنامه رو بزني ؟
هك ساين رو از اينجا ريختي ؟
در مسير z/resourse/app دو تا فايل pvcamera.RSC و pvcamera_loc.RSC رو بريز تو مسير c/resourse/app . ب مسير هاي گفته شده دقت كن كه اشتباه نريزي
اگه وقت كردم چشم ، حالا نميشه قيد اون برنامه رو بزني ؟
هك ساين رو از اينجا ريختي ؟
در مسير z/resourse/app دو تا فايل pvcamera.RSC و pvcamera_loc.RSC رو بريز تو مسير c/resourse/app . ب مسير هاي گفته شده دقت كن كه اشتباه نريزي
بله کلا هک ها رو از اینجا برمیدارم به جاهای دیگه خیلی اعتماد ندارم
راستش بخاطر سه بعدی بودنش خیلی دوست داشتم نصبش کنم . فعلا هم نشدهاگه زحمتتون میشه بیخال شین تا همینجاش هم خیلی لطف کردین
![]()
این سایتswmail هستش من که چیزی که amirsaگفته بود رو پیدا نکردم حالا شما هم یه نگاهی بنداز.
بازیprince of persiaهم که جدید اومده بازی سه بعدی قشنگیه اگه بازی نکردی پیشنهاد میکنم اون رو هم نصب کنی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آیکن و منوی جدید و زیبا برای واکمن 3
طبق معمول کل پوشه ها رو با Xplor علامت دار کنید و کپی رو بزنید
حالا برید روی درایو C و اونجا Ok یا Paste بزنید
فایلها در مکانها خودشون کپی میشن![]()
سلام ممنون لطف کردین
اگه منظورتون همون hd هستش، نصبش کردم عالیه![]()
دوستان من این سوال رو هر جا پرسیدم جوابم رو ندادند لطفا یکی جواب بده.....
تو p990i موقع اجراي asphalt3 وAssassins Creed 3D v1.0.8 By WL از بازي مياد بيرون و application closed ميده!!!!
البته قبلا اجرا میکرد تا اینکه فایل های درایو c گوشیم رو دستکاری کردم و مجبور شدم دوبار update کنم....
بعد از آپديت گوشي رو هك كردي دوباره ؟
يه چيزي ريختي كه مورد داشته ...
سلام خسته نباشید
میخواستم بدونم اگه گوشیم master reset کنم زبان فارسی گوشی و کیبورد فارسی و( آخرین update ) از بین میره ؟
گوشی من p1 هست
ممنون
بله دوباره هک کردم...... چیزی هم بجز این دوتا بازی نصب نکردم همین اررور میده!!!!
لطفا راهنمایی کنید من داره حالم از این گوشی به هم میخوره..........
فقط عشق من همین دوتا بازی بود که اجرا نمیشه!!
با سلام و خسته نباشی
گوشیم 990. گوشیمو هک کردم و بعد از زمانی که هک کردم lock code گوشیمو فراموش کردم. تا حالا 1 بار فلش کردم و 2بار اپدیت ولی کد گوشیم نمیدونم چنده
مگه بعد از فلش یا اپدیت کد اولیه گوشی 0000 نیست؟اگه لطف کنید راهنماییم کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)