چشم حتما تا شب سرفصل ها رو از اون دوستم که گفتم پارسال هوش شرکت کرده ارشد میپرسم میگم.
ولی نگران نباشید چون سه تا درس اول خیلی جذابه ولی من از مدار منطقی متنفرم![]()
چشم حتما تا شب سرفصل ها رو از اون دوستم که گفتم پارسال هوش شرکت کرده ارشد میپرسم میگم.
ولی نگران نباشید چون سه تا درس اول خیلی جذابه ولی من از مدار منطقی متنفرم![]()
به حالت یهویی زنگ زدم و تونست جواب بده عجیب بود)
فرمودن که دقیق یادشون نیست ولی چیزایی که یادش بود رو گفت :
هوش مصنوعی : حل مسئله از طریق جستجو،جستجوی آگاهانه،CSP، احراز محدودیت،الگوریتم های بازی،منطق مرحله اول،استنتاج در منطق مرحله اول
ف
نظریه : ماشین های متناهی و زبان های منظم،زبان های نامنظم،زبان های مستقل،ماشین تورینگ
سیستم عامل : زمان بندی فرآیند،ناحیه بحرانی و روش های مقابله،بن بست و مقابله با ان مدیریت حافظه،مدیریت دیسک
مدار الکتریکی : کل مباحث کتاب،کناب های دریانی و جبه دار
نظریه و سیستم عاملتون با من کی هست و من از مدرسان و پارسه میخونم.
اینجور که من دیدم، ظاهرا مدرسان رتبه های تکرقمیش برا رشته های مختلف بیشتره؟نظریه و سیستم عاملتون با من کی هست و من از مدرسان و پارسه میخونم.
من دنبال ساعت و زمان دقیق برگزاری امتحانات ارشد هستم دفترچه سال 95 رو هم با دقت خوندم اما نتونستم زمان دقیق هر رشته را پیدا کنم کسی میتونه کمک کنه؟
دوستان واسه کنکور ارشد ازاد لازمه درس بخونم یا حضور سرجلسه کنکور واسه قبولی کفایت میکنه؟ :-)
Sent From My XPERIA M4
بهتره بخونی بعضی رشته ها طرفدار زیاد دارن معمولا از شهر ها و استان های نزدیک دیگه هم اگه شهر خودشون نداشته باشه میان شرکت میکنن .نصف جمعیت دیگه کارمند ها هستن که شرکت میکنن .پس بهتره بخونی هر چند به اندازه کنکور سراسری نمیخواد ولی یکم بخونی خوبه رتبت بالا باشه
سلام
کسی اطلاعی از تاریخ آزمون ارشد سال دیگه نداره ؟
ایا تاریخ ازمون برای همیشه اردیبهشت شده یا فقط امسال این تغییر رو لحاظ کردند
برخی افراد، انتخابات اسفند رو دلیل این جابجایی میدونند و میگن واسه سالهای بعد زمان آزمون به بهمن برمیگردد؟
ممنون .
داداش خودمی!!دوستان واسه کنکور ارشد ازاد لازمه درس بخونم یا حضور سرجلسه کنکور واسه قبولی کفایت میکنه؟ :-)
منم نخوندم هیچی!! و نمیدونمم توی این ۱۰-۱۵ روز باقی مونده چی بخونم که بتونم تستاش رو بزنم و نمره بگیرم!![]()
به نظر من که برید.............احتمال بالای 90 درصد قبول میشید تو آزاد![]()
سلام
کسی اطلاعی از تاریخ آزمون ارشد سال دیگه نداره ؟
ایا تاریخ ازمون برای همیشه اردیبهشت شده یا فقط امسال این تغییر رو لحاظ کردند
برخی افراد، انتخابات اسفند رو دلیل این جابجایی میدونند و میگن واسه سالهای بعد زمان آزمون به بهمن برمیگردد؟
ممنون .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)