تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 266 از 905 اولاول ... 166216256262263264265266267268269270276316366766 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,651 به 2,660 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

داره خودمونی میشه amino-danger's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Far Far Away...

پيش فرض

سلام
    پس خوب عمر کرده سنسور حرارت .
    نیازی نیست خودتون رو به زحمت بندازین
    فکر کردم اهمتر دارین گفتم تست کنین ببینین وقتی سرده مقاومتش چقدره و وقتی گرم میشه چقدره .
    اگر خودتون علاقه دارین که تست کنین :
    سنسور رو بذارین توی یخچال پنج دقیقه.

اهمتر رو بذارین روی اهم
    بعدش سیمهاش رو بزنین به سنسور ببینین چند اهم مقاومت داره
    بعدش همونطور کم اهمتر بهش وصله بگیرینش زیر آب داغ .
    ببینین تغییر مقاومت سنسور چطوری هست .
    البته چیز مهمی نیست .
    اگه دوست ندارین , فراموشش کنین .
    اما هرگز قطعات تعویضی رو دور نندازین .
    خیلی ممنون از راهنمایی هاتون محمد جان. اتفاقاً خیلی علاقه دارم، حتما تست می کنم. اما یه سوال، واسه بیشتر عمر کردن(البته مفید!)چه نکاتی رو باید رعایت کنم؟ مرسی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید و دوستان محترم

یکی دو هفته هست که باطری کم جون شده ودیروز کلاً خوابید

توسط ولتمتر جریان کشی رو تست کردم 9.5 ولت برق دزدی داره

تمام فیوزها و پخش ماشین و دزدگیر رو از مدار خارج کردم و باز تست کردم همون 9.5 ولت رو میدزده

پیش باطری ساز بردم یکی گفت باطریت باید عوض بشه و جریان کشی درست میشه

یکی دیگه گفت ربطی به باطری نداره و باید جریان کشی رو پیدا کنی (خودش گفت حوصله میخواد و من نمیتونم چند ساعت وقت بذارم واسه پیدا کردنش)

دیشب سر باطری رو برداشتم و صبح راحت استارت خورد

شما حدس میزنید از کجاش باشه و یه راه خوب واسه پیدا کردن اتصالی بهم پیشنهاد کنید

متشکرم
    سلام.دوست عزیز اقای اسمونی درست فرمودند.اونچیزی که اندازه گرفتی ولتاژ خروجی باتری هستش که عملا نباید از حداقل11.7 پایینتر باشه.باتری 6تا خونه داره که هرکدوم تقریبا2ولت تولید میکنه که جمعامیشه12.پس احتمال اینکه باتریساز درست گفته باشه زیاده.یعنی یکی از خونه ها تخریب شده.در ضمن شما دزدگیر رو هم از مدار خارج کردی؟جهت تست یک راه تقریبا مطمئن هست ولی بسیار وقت گیر هست.باید یک امپرمتر (بصورت سری) سر راه باتری قرار بدی و وقتی سوئیچ بسته هست فیوزها رو جدا کنی وببینی تو کدوم فیوز جریان صفر میشه اگه جواب نداد باید بری سروقت اتصالات و....پس باتری سالم از باتریساز یا یکی از دوستان قرض بگیر و دو سه روز رو ماشینت امتحان کن یا باتریتو دو سه روز رو یک ماشین سالم امتحان کن.(به نظر من اگه اتصالی بود تا حالا گندش درمیومد ومتوجه میشدی که عیب از کجاست)تعمییرکارها معمولا رو اینجور چیزها زیاد وقت نمیزارند.

3. 2 کاربر از محمد داود بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

با سلام
    پراید83 نیم انژکتور دارم قبلا ماشین وقتی توی هوای گرم چند ساعتی زیر آفتاب میموند چنتا استارت میخورد تا روشن میشد البته تو زمستون مشکلی نداشتم,الان از وقتی انژکتوراشو شستم و صافی بنزینو عوض کردم در هر حالتی چه موتور سرد باشه چه گرم بیشتر مواقع اذیت میکنه و دو سه تا استارت میخوره در ضمن شمع و وایرم نو هست.لطفا راهنمایی کنید...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام به دوستان اهل فن.
    یه موردی هستش که نیاز به کمک فوری داره ماشین پراید انژکتوری موقع حرکت در دور آرام ریپ میزنه.و گاهی اوقات موقع توقف خاموش میشه.این مشکل برای دوست خودمه و تقریبا دو روزه بوجود اومده.علتش هم اینه که توی باک بنزین 4 لیتر آب ریختن.حالا چرا اینکارو کردن دیگه نمیدونم.وقتی که آب میریزن توی باک ماشین از قبل خودش حدود 5 لیتر بنزین داشته مثل سایر وقتا روشنش میکننو حرکت میکنه و بعد از دو سه دقیقه میمونه و خاموش میشه.و دیگه هم روشن نشد.شیلنگ بنزینو از انژکتور جدا کردم و تمام بنزین و آبی که توی باک بودو کشیدم بیرون و یه 4 لیتربنزین تمیز ریختم توش.ولی هرچی استارت زدیم نشد خلاصه یه ساعتی طول کشید وایر شمع ها رو درآوردم و دوباره زدم و سر باطری هم یه چند دقیقه باز کردم و دوباره بستم و استارت زدم خیلی خیلی کم جون استارت میخورد با هفت هشتا استارت روشن شد.حالا از دیشب تا حالا مشکل داره یعنی روشن میشه اما موقه حرکت ریپ میزنه دور پایین و وقتی توقف میکنم دور موتور که پایین میاد خاموش میکنه البته بعضی وقتا هم خاموش نمیشه لطفا راهنمایی کنید که چه کاری میشه کرد؟

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام به دوستان اهل فن.
    یه موردی هستش که نیاز به کمک فوری داره ماشین پراید انژکتوری موقع حرکت در دور آرام ریپ میزنه.و گاهی اوقات موقع توقف خاموش میشه.این مشکل برای دوست خودمه و تقریبا دو روزه بوجود اومده.علتش هم اینه که توی باک بنزین 4 لیتر آب ریختن.حالا چرا اینکارو کردن دیگه نمیدونم.وقتی که آب میریزن توی باک ماشین از قبل خودش حدود 5 لیتر بنزین داشته مثل سایر وقتا روشنش میکننو حرکت میکنه و بعد از دو سه دقیقه میمونه و خاموش میشه.و دیگه هم روشن نشد.شیلنگ بنزینو از انژکتور جدا کردم و تمام بنزین و آبی که توی باک بودو کشیدم بیرون و یه 4 لیتربنزین تمیز ریختم توش.ولی هرچی استارت زدیم نشد خلاصه یه ساعتی طول کشید وایر شمع ها رو درآوردم و دوباره زدم و سر باطری هم یه چند دقیقه باز کردم و دوباره بستم و استارت زدم خیلی خیلی کم جون استارت میخورد با هفت هشتا استارت روشن شد.حالا از دیشب تا حالا مشکل داره یعنی روشن میشه اما موقه حرکت ریپ میزنه دور پایین و وقتی توقف میکنم دور موتور که پایین میاد خاموش میکنه البته بعضی وقتا هم خاموش نمیشه لطفا راهنمایی کنید که چه کاری میشه کرد؟
    سلام
    شاید هنوز توی باک قطرات آبِ پراکنده هست که کم کم کشیده میشه میره توی انژکتورها و موتور .
    با رعایت همه نکات ایمنی یه چهار لیتر بنزین لز لوله ی کنار انژکتورها بنزین بکشین توی یک شیشه ی شفاف ببینین آب توش نیست .
    اگه بود راهی جز باز کردن باک و خشک کردنش نیست یا کشیدنش از طریق شیلنگ کنار موتور .
    البته اگه چاله چوله تو باک زیاد باشه توی اونها پر از آبه که با حرکت تو است اندازها یه مقداریش میره تو پمپ .

7. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

با سلام
    پراید83 نیم انژکتور دارم قبلا ماشین وقتی توی هوای گرم چند ساعتی زیر آفتاب میموند چنتا استارت میخورد تا روشن میشد البته تو زمستون مشکلی نداشتم,الان از وقتی انژکتوراشو شستم و صافی بنزینو عوض کردم در هر حالتی چه موتور سرد باشه چه گرم بیشتر مواقع اذیت میکنه و دو سه تا استارت میخوره در ضمن شمع و وایرم نو هست.لطفا راهنمایی کنید...
    سلام
    گه با نیش گاز راحت روشن میشه ممکنه از موتور پله ای باشه ( اِستِپِر موتور )
    دهنه ی شمعها هم اگه خیلی باز باشه دیر روشن میشه .
    برق ضعیف هم خیلی تاثیر داره ( وایر شمع بنجل - کویل ضعیف - سر دلکو فرسوده )
    دیگه سعی کنین انژکتورها رو برای شستشو باز نکنید . از محلول انژکتور شور اصلی استفاده کنید با روش نوشته شده روی قوطی .
    اگه خارجی اصل باشه خیلی بهتره .
    اا مطمئن نشدین قطعه نخرین .
    اول قرض بگیرین یا تِی کنین و پس بدین اگه مشکل رفع نشد
    اگه باک خالی هست با بنزین سوپر هم امتحان کنین ببينيد چقدر تاثیر داره

9. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

با سلام
    کسی نبود جواب بده؟

داره خودمونی میشه amino-danger's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Far Far Away...

پيش فرض

دوستان اگه فن ـه ماشین مثلاً موقعی که آمپر هنوز به وسط نرسیده روشن بشه ترموستات ایراد داره یا مشکلی نداره؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض توی سنسور حرارت آب رادیاتور چی هست ؟

سلام دوستان .
    اگه دوست دارین بدونین توی سنسور حرارت آب موتور ( coolant temperature sensor ) چی هست این عکسها رو ببینید :
    در این عکس دو قطعه ی سنسور از هم جدا شده . قسمت مسی همونی هست که به بدنه ی موتور پیچ میشه . قسمت پلاستیکی همون سنسور هست که عبارت از دو تا سیم هست که انتهاشون به یک نیمه رسانا وصل شده .
    اون نیمه رسانا با تغییر حرارت , مقاومتش تغییر میکنه و باعث میشه برقی که از کامپیوتر میاد براش ولتاژش تغییر کنه و از این طریق با کامپیوتر حرف میزنه و بهش پیام میده که آب چند درجه حرارت داره
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این هم نقشه ی مدارش و ارتباطش با کامپیوتر ecu
    electronic controller unit
    این هم فشنگی آب که فقط به آمپر آب وصله و آمپر رو در داشبورد بالا و پائین میبره .
    این سنسور تک سیمی هست و با کامپیوتر هم ارتباط نداره .
    عکسهای بیشتر

همونطور که میبینید این سنسور چیزی نداره که خراب شدنی باشه به این سادگیها .
    اگر با مواد اولیه مرغوب درست شده باشه دهها سال عمر میکنه
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 13-04-2013 at 00:58. دليل: تصحیح

13. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

دوستان اگه فن ـه ماشین مثلاً موقعی که آمپر هنوز به وسط نرسیده روشن بشه ترموستات ایراد داره یا مشکلی نداره؟
    سلام
    بستگی به نوع ماشین داره
    در بعضی ماشینها سنسور آب که به فن متصل هست از طریق کامپیوتر از سنسور آمپر آب که به آمپر آب وصله جداست .
    یعنی ممکنه فن درست کار میکنه و آب داغ هست امت سنسور آمپر آب که جلوی راننده هست خراب باشه و حرارت واقعی رو نشون نمیده .
    شاید هم آمپر آب درس کار میکنه سنسورش اما سنسور کامپیوتر خرابه یعنی آب داغ نیست اما چون سنسور به کامپیوتر پیام اشتباه میده , کامپیوتر هم فن رو روشن میکنه .
    اگر ماشینتون فقط یک سنسور آب داره و آب داغ میشه پس آمپر حرارت که توی ماشین هست درست کار نمیکنه .

15. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •