خوب بعد از لاگين شدن "اول يک سرور رو براي پرواز انتخاب ميکني بعد اون بايين join ميشي بعد هم ديگه ميمونه انتخاب هواپيما و مسير و...
![]()
خوب بعد از لاگين شدن "اول يک سرور رو براي پرواز انتخاب ميکني بعد اون بايين join ميشي بعد هم ديگه ميمونه انتخاب هواپيما و مسير و...
![]()
سلام.اما یه مشکل دارم من مال من تب مولتی پلیر نداره.وقتی که بازی اجرا میکنم یه پنجره ای بازی میشه که مال product activation wizard نوشته که من همش میزنم activate later آخه وقتی میخوام نصبش کنم product key میخواد که من ندارم؟
خب مرد مومن کجای ایران بازی میکنند بدون کرک؟سلام.اما یه مشکل دارم من مال من تب مولتی پلیر نداره.وقتی که بازی اجرا میکنم یه پنجره ای بازی میشه که مال product activation wizard نوشته که من همش میزنم activate later آخه وقتی میخوام نصبش کنم product key میخواد که من ندارم؟
برو صفحه ی اول و کرک مربوط به نسخه ی شبیه سازتو دانلود کن و خلاص.
سلام . .
دوستان اگه دنبال عکس هایی زیبا از هواپیما ها هستید . . حتما به لینک زیر یه سر بزنید . .
Craftکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید .
انصافاً عکسهاش تکه. سایز همشون هم برای Wallpaper مناسبه.
سلام. دوستان من می خوام از FSpassengersX استفاده کنم. نصبش کردم اما اجرا نمیشه. این ارور رو میده:
می دونم باید سرویس پک براش نصب کنم. اما هر چی تو صفحه ی اول تاپیک گشتم، اثری از سروییس پک (به جز کرکش) پیدا نکردم. ممنون میشم کمک کنید.
سلام به همگی
من بعد از نصب مجدد ویندوز وقتی FSX رو اجرا میکنم حتی تو ارتفاع 33 هزار پایی هم نمیتونم سرعتم رو از 340 نات بیشتر بکنم و پیغام overspeed رو برای سرعتهای بیشتر صادر میکنه...
چیکار باید بکنم تا زودتر به مقصد برسم...؟؟![]()
خوب اين يعني همه چي سالمه" هر چقدر ارتفاع بيشتر ميشه محدوديت سرعت هم بايد کم ميشه.
براي اينکه بخواي سرعت بالاتري داشته باشي بايد در ارتفاع کم پرواز کني...
بابا من سابق وقتی از فرودگاه امام میرفتم سمت اروپا با بوئینگ 747 تو 30 هزار پایی سرعتم رو 400 نات بود ولی الان با بوئینگ 737 بالاتر از 340 نات نمیره....
اصلا تو خود چک لیست بوئینگ 737 سرعت پرواز کروز چقدر هست...؟؟
سلام دوست عزیز با یه سرچ خیلی کوچیک توی گوگل هم میتونی سرویس پک 1 و2 رو پیدا کنی هم کرکشو
اگر پیدا نکردی بگو من میزارم
دوست عزیز هیچ هواپیمایی با سرعت 400 نات پرواز نمیکنه در هر ارتفاعی
درضمن شما هواپیما 747 رو با 737 مقایسه میکنی
و نکته آخر شاید از حرفم دلخور شی اما اگر به فکر بازی کردن هستی میتونی برای زودتر به مقصد رسیدن از ریت سیمولیتور استفاده کنی تا 3 سوت به مقصد برسی
اما سعی کنین اگر میخواین از شبیه ساز درست استفاده کنید با قوانین درست پرواز کنید
موفق باشید
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)