دوستان سلام سایت 1844.ir اسیاتک از کار افتاده لطف چک کنید وپیگیری نمایید برگشت میزنه روی سایت asiatech.ir
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
دوستان سلام سایت 1844.ir اسیاتک از کار افتاده لطف چک کنید وپیگیری نمایید برگشت میزنه روی سایت asiatech.ir
درسته وصل میشه به asiatech.ir
شما از طریق همین دامنه هم می تونید با وارد کردن یوزر و پس و ایمیل به جزئیات حسابتون دسترسی داشته باشید.
نه کجاش هر کاری می کنم نمیتونم پیدا کنم چه جوریه؟
---------- Post added at 12:26 PM ---------- Previous post was at 12:22 PM ----------
وصفحه اش خرابه خودتون امتحان کنید
من هم از اسیاتک اینترنت دارم با سرعت 128 حدود 3 سال
ممنون بابت توضیحات کاملت....شاتل که متاسفانه د خونه ما خدمات نداره....وگرنه همون 2 سال پیش میگرفتم....صبا نت هم شنیدم اونم کم دزد نیست.....بدش رو زیاد شنیدم.....چطوری هاست..؟نميدونم سرعت شما چطوره ولي مال من با دوستاي مخابراتيم که 128 دارن تقريبا مساويه. باتوجه به نامحدود بودن مخابرات از لحاظ حجم منطقيه که مخابرات تو اولويت باشه.
قطع و وصل شدنهاي مخابرات هم راستش توصيفاتي که دوستانم ميکردن با اونچه که من از آسياتک ميبينم چندان تفاوتي نداشت. من هم بطور پياپي و بخصوص بعد از ساعت 12 شب اين مشکلاتو دارم.
به نظر من شايد شاتل و صبانت بهتر از مخابرات باشن ولي آسياتک نيست.
درمورد دزدي حجمي هم که دوستان فرمودن براي من مثل هميشه هست. ولي خب راستش خودم هم از اول اين احساس رو داشتم که انگار زيادتر مصرف ميشه. چون من به ندرت دانلود ميکنم و اونجور هم صبح تا شب تو اينترنت نيستم ولي حجمش عموما لب مرزه.
راستی برای مخابرات با چه شماره ای تماس بگیرم 1819 که اشغاله....
اگه شماره صبا نت هم داری ممنون میشم...
ما که نفهمیدیم نام کاربری و پس چیمونون و وارد کنیم.هروقتم که که نام کاربری و پس اتصال به اینترنتم رو میزنم انگار نه انگار برمیگرده صفحهی خودش...اعصابم روریخته بهم...؟
ارورم میزنه مال همه اینطوری شده دوستان امتحان کنند لطفا وبه شرکتزنگ بزنند فردا بگن
اقا من هم از اسیاتک ADSL دارم حالا واسه من هم شب ها رایگاه هست یا خیر در ضمن من شهرستان هستم.راستی شما چقدر پول میدیت واسه 128 محدود 2 گیگ حجم من 12 میدم
Last edited by sima_6600; 15-08-2010 at 15:45.
ما که نفهمیدیم نام کاربری و پس چیمونون و وارد کنیم.هروقتم که که نام کاربری و پس اتصال به اینترنتم رو میزنم انگار نه انگار برمیگرده صفحهی خودش...اعصابم روریخته بهم...؟مشکلی نیست.....خیلی راحت من وصل میشم....برید سایت ir.1844........بعد هم نام کاربری و از این حرفا....ارورم میزنه مال همه اینطوری شده دوستان امتحان کنند لطفا وبه شرکتزنگ بزنند فردا بگن
فقط تهران شبانه داره.......اقا من هم از اسیاتک ADSL دارم حالا واسه من هم شب ها رایگاه هست یا خیر در ضمن من شهرستان هستم
شما که میفرمایید مشکلی نیست اولا سایت خود اسیاتک 1844 خراب شده وبه سایت اصلی وصل میشه در ضمن من به خود شرکت زنگ زدم نتونستند لوگین شوند عجیبه منتظر جوابتون هستم با سپاس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)