تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 266 از 303 اولاول ... 166216256262263264265266267268269270276 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,651 به 2,660 از 3025

نام تاپيک: ◄◄ درخواست کانورتورهای صوتی و تصویری ( بهترین ها در پست اول)

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

سلام
    این عکس که گذاشتی تنظیماتش الان رو همونا هست که نشون دادی
    شاید متوجه منظور من نشدی
    ببین من 6 فیلم را میزارم کانورت
    همزمان شروع به کانورت 6 فیلم میکنه
    و مثلا 6 فیلم را تو 10 دقیقه کانورت میکنه
    حالا میخوام 1 فیلم را کانورت کنم
    1 فیلم را نیز 10 دقیقه میکشه تا کانورت کنه
    نمیشه کاری کرد 10 دقیقه بخش بر 6 بشه ؟
    یعنی قدرت 6 هسته برای یک فایل تمرکز بشه
    و بجای 10 دقیقه 1.5 دقیقه کانورت کنه ؟
    راستی اون گزینه اخر از Auto به دیگری تغییر نمیکنه
    یعنی مثلا 6 میکنم برمیگردم میبینم همون اتو هست

من دقیق متوجه منظورت شدم
    من هم گفتم اون عدد رو باید روی 1 بگذاری تا قدرت کل سی پی یو متمرکز بشه بر روی یک فایل و با این کارها هم نهایت 75% سی پی یو رو متمرکز میکنه روی اون فایل و همیشه یکم از قدرت سی پی یو رو نگه میداره و ازش استفاده نمیکنه
    این که میگی روی 1 میزاری و برمیگردی میبینی Auto شده مشکل از نرم افزار میتونه باشه
    آخرین نسخه این نرم افزار رو با کرک معتبر تو تاپیکش قرار دادم دانلود کن و با کرک معتبر کرکش کن و حواست باشه تیک گزینه Check For Update رو از تو منوش برداری که کرک رو تقلبی شناسایی نکنه و نرم افزار از رجیستر در بیاد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

2. این کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

من دقیق متوجه منظورت شدم
    من هم گفتم اون عدد رو باید روی 1 بگذاری تا قدرت کل سی پی یو متمرکز بشه بر روی یک فایل و با این کارها هم نهایت 75% سی پی یو رو متمرکز میکنه روی اون فایل و همیشه یکم از قدرت سی پی یو رو نگه میداره و ازش استفاده نمیکنه
    این که میگی روی 1 میزاری و برمیگردی میبینی Auto شده مشکل از نرم افزار میتونه باشه
    آخرین نسخه این نرم افزار رو با کرک معتبر تو تاپیکش قرار دادم دانلود کن و با کرک معتبر کرکش کن و حواست باشه تیک گزینه Check For Update رو از تو منوش برداری که کرک رو تقلبی شناسایی نکنه و نرم افزار از رجیستر در بیاد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
    من خودم اخریشو دارم
    یعنی 6.5.2
    ولی عمل نمیکنه
    ادیت :
    الان تست کردم اون اخری رو 1 موندش
    ولی تاثیری در سرعت کانورت نداشت
    قبلا 6 دقیقه کانورت میکرد
    الان هم 6 دقیقه زده
    جریان چیه ؟

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

سلام
    من یک کارت تی وی دیجیتال XVISION خریدم که برنامه های تلویزیونو میشه باهاش ضبط کرد اما موقع اجرا با اکثر مدیا پلیرها صدا ندارن . فقط با نرم افزار خودی این کارت میتونم صدای برنامهای ضبط شده رو بشنوم .
    به همین خاطر تصمیم گرفتم فرمت فایلهای ویدئویی که با این کارت ضبط کردم تغییر بدم اما با هر برنامه ای که امتحان میکنم امکان تبدیل وجود نداره . از اونجایی که من زیاد سر رشته ای از مبدلهای صوتی و تصویری ندارم میخواستم ببینم این فایلها رو با چه برنامه ای میشه تبدیل کرد . یک نمونه از این فایلهای ویدئویی ضبط شده روی توی این لینک گذاشتم اگه امکان داره لطف کنید یک بررسی بکنید که این فایلهای صوتیو با چه برنامه ای میتونم تبدیل کنم . اگه لینکی هم از برنامتون دارید لطف کنید آدرسشو بزارید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

سلام
    من یک کارت تی وی دیجیتال XVISION خریدم که برنامه های تلویزیونو میشه باهاش ضبط کرد اما موقع اجرا با اکثر مدیا پلیرها صدا ندارن . فقط با نرم افزار خودی این کارت میتونم صدای برنامهای ضبط شده رو بشنوم .
    به همین خاطر تصمیم گرفتم فرمت فایلهای ویدئویی که با این کارت ضبط کردم تغییر بدم اما با هر برنامه ای که امتحان میکنم امکان تبدیل وجود نداره . از اونجایی که من زیاد سر رشته ای از مبدلهای صوتی و تصویری ندارم میخواستم ببینم این فایلها رو با چه برنامه ای میشه تبدیل کرد . یک نمونه از این فایلهای ویدئویی ضبط شده روی توی این لینک گذاشتم اگه امکان داره لطف کنید یک بررسی بکنید که این فایلهای صوتیو با چه برنامه ای میتونم تبدیل کنم . اگه لینکی هم از برنامتون دارید لطف کنید آدرسشو بزارید :

کد:
    سلام
    فیلم را دیدم
    فریمهاش خیلی کمه
    یعنی انقدر بیکیفیت ضبط میکنه ؟
    به هر حال با کتورتر (Wondershare Video Converter Ultimate) تبدیل کردم صداش هم اورد
    در کل فرمتی را که kmplayer نتونه درست بازش کنه حساب کنین چیه

6. این کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

سلام
    فیلم را دیدم
    فریمهاش خیلی کمه
    یعنی انقدر بیکیفیت ضبط میکنه ؟
    به هر حال با کتورتر (Wondershare Video Converter Ultimate) تبدیل کردم صداش هم اورد
    در کل فرمتی را که kmplayer نتونه درست بازش کنه حساب کنین چیه
    من الان نسخه 5.5.1 این نرم افزاری که شما گفتیو دانلود کردم و این فایلو تبدیل کردم اما بازم صدا نداره شما چطوری تبدیل کردی که صداش هم در اومد ؟
    اما کیفیت این کارته ( که البته شبیه فلشه ) خوبه به نظر خودم . تعداد فریم ایده آل مگه باید چند تا در ثانیه باشه ؟ این الان 25 فریم در ثانیس .
    اینا مشخصات فایلیه که گذاشتم :

راستش این کارتو هول هولکی خریدم اما به نظرم کارت بدی هم نیست .

حـــــرفـه ای xeNociDe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Isolated System

پيش فرض

سلام

کد:
    از برنامه Ojosoft Video Converter استفاده کنید :
    این هم آموزش > [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by xeNociDe; 07-03-2011 at 19:48.

9. این کاربر از xeNociDe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران بالاشهر درب قرمز

پيش فرض

سلام
    از توتال ویدیو کانورتر استفاده کن یه برنامه توپ همه کاره.

11. این کاربر از 756 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

دوستان ممنون از همتون
    من این چند نرم افزاری که گفتیدو نصب کردم اما هیچ کدوم کامل نبود . برنامه ای که جناب گل محمدی معرفی کرد ویدئوها رو صدا دار میکنه اما در عوض ویدئوها خیلی فریم فریم میشن .
    برنامه هایی که شما محمد جان و جناب 756 معرفی کرد بعد از تبدیل , ویدئوها فریم فریم نمیشن اما متاسفانه صدا ندارن .
    فکر میکنید برنامه ای باشه که هم ویدئوها رو صدا دار کنه و هم اینکه فریم فریم نشن ؟ اگه نرم افزارهای قوی و کامل دیگه ای هم میشناسید لطفا بگید یک امتحانی بکنم .
    اصلا شاید با همین برنامه ها بشه صدای این ویدئوها رو فعال کرد شاید باید بخش تنظیمات صدا دست کاری بشه کسی در این مورد اطلاعاتی نداره ؟
    Last edited by 4039; 07-03-2011 at 21:22.

آخر فروم باز jamy_khoshtip's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام . من یک برنامه می خواهم که یک فایل avi رو به dvd تبدیل کنم و یک مشکل دیگری که دارم این است که زیرنویس فارسی هم دارم .

با برنامه convert x to dvd تست کردم اما صدا و تصویر هماهنگ نیست.

ممنونم .
    این رو هم جواب بدهید ممنون می شوم.

آخر فروم باز Traceur's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دوستان ممنون از همتون
    من این چند نرم افزاری که گفتیدو نصب کردم اما هیچ کدوم کامل نبود . برنامه ای که جناب گل محمدی معرفی کرد ویدئوها رو صدا دار میکنه اما در عوض ویدئوها خیلی فریم فریم میشن .
    برنامه هایی که شما محمد جان و جناب 756 معرفی کرد بعد از تبدیل , ویدئوها فریم فریم نمیشن اما متاسفانه صدا ندارن .
    فکر میکنید برنامه ای باشه که هم ویدئوها رو صدا دار کنه و هم اینکه فریم فریم نشن ؟ اگه نرم افزارهای قوی و کامل دیگه ای هم میشناسید لطفا بگید یک امتحانی بکنم .
    اصلا شاید با همین برنامه ها بشه صدای این ویدئوها رو فعال کرد شاید باید بخش تنظیمات صدا دست کاری بشه کسی در این مورد اطلاعاتی نداره ؟
    سلام حســــــین جان
    نرم افــــــزار هایی که دوستان معرفی کردن نرم افزار های خوبیه .
    حال شما میتونی کار دیگه ای بکنی . البته یه خورده وقت گیـــــره ولی فکر میکنم موثـــر باشه .
    صدا رو از ویــــــدئو تون جدا کنین بعد با اون بـــرنامه ای که اسماعیـــل عزیز (جناب گل محمدی) معرفی کردن فیلم رو تبدیل کنید . سپس با برنــــامه ای مثل یولید یا پریمیر صدا رو به تصویر متصل کنید .
    موفق باشی

این رو هم جواب بدهید ممنون می شوم.
    به ایـــــن تاپیک ی ســر بزن :
    http://forum.p30world.ir/showthread.php?t=474371

15. 3 کاربر از Traceur بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •