اونایی که بازی رو از فروشگاه خریدن با یک کد دیگه ریجیستر کن و حتما هم باید آپدیت کنن منم دارم آپدیت می کنم کد داخل دی وی دی غر مجازه
اونایی که بازی رو از فروشگاه خریدن با یک کد دیگه ریجیستر کن و حتما هم باید آپدیت کنن منم دارم آپدیت می کنم کد داخل دی وی دی غر مجازه
شاید من شانس داشتم
ولی یک زنگ بزن سوال کن
یک زنگ بزن فروشگاه![]()
سلام میخواستم ببینم اونا از کجا فهمیدن شما جزء اولین کسایی بودی که خریدی اخه منم جزء اولین کسا بودم میخوام ببینم چجوری سفارش بدم.؟
با کمال تشکر از دوستهایی که بالاخره یه جوابی به سوال ما دادن
هر چند سوال اصلیم بی جواب موند.
امروز پک من هم رسید (دو روزه) یعنی امروز صبح اومدم اینجا غر زدم، عصر رسید.
برای من هم چهار تا دی وی دی بود دو تا نسخه ی جدید و دوتا بازی اورجینال در حالی که
من بازیم رو از اینجا نگرفته بودم.
آخ آخ فکر کنم دعوا راه انداختم
حالا کسی هست بگه چرا من بازیم رو آپدیت می کنم سیمز ها حرکت نمی کنن؟ و همشون روی یک نقطه جلوی صندوق وامیستن؟
البته ممکنه به خاطر اورجینال نبودن بازیم بوده باشه چون من هنوز فرصت نکردم بازی جدید رو ببینم. امیدوارم به مشکل نخورم.
من تا اومد تو فروشگاه خریدم برو تو shop.p30world.com بعد محصول رو انتخاب کن و بگیر دیگه
پک جدید رو کامل نصب کردم، می خوام وارد بازی بشم میگه
no disk game found! please insert the sims3 world advantures game disk before proceeding
سی دی میخواد![]()
مگه بدون كرك لانچر اجرا ميشه؟
منم همينطور. من توي توضيحات نوشتم كه برام بفرستيد. خدا كنه بفرستن. من 3 شنبه سفارش دادم هنوز به دستم نرسيده! البته اگر بدون بازي اصلي بفرستن پولشو كم ميدم ميرم از سر كوچه سيمز اصلي رو ميخرم!
ميگم تو عكساش نديدم ساحل دريا هم باشه! من اخه دريا ي توي سيمز 2 رو خيلي دوست داشتم! هميشه سيمزامو ميبردم دمه دريا مسافرت!
ولي خودمونيم اون سيمز 2به نظرم حالو هواي ديگه اي داره اين يكي اصلا نميچسبه ! ولي 2 من هنوزم خسته نميشم از بازي كردنش!
شايد اين كه يكم زيادي واقعي شده خودش يكي از دلايلش باشه كه احساس سيمز 2 رو نميده...
Last edited by loomina; 22-11-2009 at 23:31.
هرگز نشه فراموش کرک هستش تو دی وی دی نفهمیدم چی گفتم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)